کجا راست کلیک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رو چه صفحه ای؟؟؟؟
کجا راست کلیک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رو چه صفحه ای؟؟؟؟
رو آیکون pes 14
شرمنده داداش الان گرفتم
Remote Desktop Connection فقط توی ویندوز های 8 نسخه Pro و Enterprise فعال می شه . نسخه هایی مثل Standard قابلیت فعال شدن ندارند و فقط می شه از اونا برای کانکت شدن به دیگری استفاده کرد .
بهتره از یه نرم افزار مثل VNC یا Teamviewer استفاده کنین .
برای فهمیدن نسخه ویندوزونم از توی Mycomputer>>>>Properties می تونین ببینین .
عکس
![]()
1.خب ایراد نداره،از برنامه Energy Management گرینه Optimized Battery Health رو انتخاب کن...اینجوری تا 60 شارژ میشه و دیگه از برق استفاده میکنه...
2.اینا فرقی زیادی ندارن،دقیق میخوای باید از سایت خود لنوو ببینی...
3.فیفا14؟؟؟بابا اینا که بازی نیست داداشم...i5 هم جواب میده،شایدم i3...
4.نه...مشکلی نداره...
5.خواهش![]()
سلام دوستان
یه سوال داشتم
ویندوز 8.1pro نصب کردم اکتیوم کردم ولی ایترنتو خیلی استفاده میکنه توی استارت اپ ویندوز اون برنامه هایی که با اینترنت هستند off کردم بازم درست نشد اینتنت اصا هنگه برنامه ای هست که بشه جلوی این دست درازیای ویندوز به اینترنتو قطع کرد ؟؟؟؟
بعد چطوری بفهمم که سیستم لنوو 500 از تمام قدرتش اسفاده میکنه یا اون عددهایی که مربوط به عملکرد لبتلب هست(همون رم .گرافیک...) بزارید ممنون میشم کانفینگ من ram 8 gt 740 i7
فایروال نصب کنی خیلی راحت میگه کجاست که نت میگیره! البته فک کنم تسک منیجرم نشون بده!(بازش میکنی میزنی more یا همون فلشه که پایینشه بعد میزنی که برنامه ها طبق مصرف نت ریف بشن!!)
اون کانفیگ 1,400تومنی z500 هست، فک کنم اونم بتونه راحت فیفا14 رو بالا بیاره!!3.فیفا14؟؟؟بابا اینا که بازی نیست داداشم...i5 هم جواب میده،شایدم i3...![]()
(همون که گرافیک اینتل 4000 داره!!)
Last edited by Masoodegh; 22-10-2013 at 22:34.
ممنون آقا یه سوال دیگه
چجوری بدون کابل hdmi به تلوزیون وصل شم و به عنوان کنسول ازش استفاه کنم؟؟؟
لبتاب های Lenovo جزو لبتابهای خوشنام حساب میشن که نسبت به ایسوز و برندهای هم سطح ورقیبشون کارایی بهتر و خرابی کمتری دارن!
بهر حال من علاوه بر این مارک از خانواده lenovo مدل G580رو پیشنهاد میکنم که قیمتش مناسبتره
سیستم:
CPU:Core i 5
RAM:4GB
Graphic card:1GB
امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشین و نیازی به گارانتی های انشالله معتبر نباشه![]()
منظورتون از مناسبتره چیه ؟! دقیقا با چه مشخصاتی ؟!![]()
آقا این عکسی که من گذاشتم یه نگاه بنداز
نوشته اینتل 4000![]()
میشه خواهشا یکی از دوستان یه کاری کنه و یه عکس از همین قسمتایی که من گذاشتم رو بزاره :(lenovo z500 ci 7)
+ پوریا جان خیلی ممنون![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)