تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 1421 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525575975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

من سرویس حجمیه 128 و 4 گیگ گرفتم الان 2 هفته هست که میگذره سرعتم بالای 50 نرفته
    خودم الان نمی دونم مشکل از چیه؟ از مخابراته؟ به مخابرات زنگ میزنم میگم میشکل از ما نیست. مشکل از چیزه دیگه هست. نمیدونم مشکل از چیه؟؟؟؟
    دوستانی که سرویس حجمی 128 و 4 گیگ دارن بیان اینجا بگن سرعتشون چنده تا من بفهمم همه جا سرعت یکی هست!!!
    منم همین سرویسو گرفتم سرعیتم 50 تکون نمیخروه انگار شیر اطیمنان نصب کردن که ازین بیشتر نره. میخوام بدونم مزیت نامحدود و محدود چیه تو ای دی اس مخابرات؟؟؟؟؟؟مسئول این نابه سامانی ها کیه؟؟
    زنگ میزنم پشتیباینی میگه سرعت واسه 128 خوبه میگم گرفنین مارو من عجب غلطی کردم اسیاتک رو ول کردم الان چیکار کنم میگه برو همون اسیاتک. چه جواب خوبی میدن.
    دوستان یه نظر سنجی که میزنم جواب بدین
    به نظر شما پشتبانی مخابرات چه کارهایی میتواند انجام دهد؟(چه کارهایی از دستش بر میاد؟)
    1- واستون بشکن بزنه
    2- میتونه یه هم صحبت خوبی باشه
    3-میتونه بهت دلداری بده
    4-به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad6947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    بــابـــــل

پيش فرض

سلام داداش این برنامه Alarm Clock Pro کرکش کار نمیکنه یه کرک خوب بده
    دوست عزیز
    آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زحمت کشیدن برنامه نوشتن که شما دنبال کرک نباشی
    از نرم افزار مخصوصی که فقط برای این کار نوشته شده استفاده کنید :
    این هم لینکش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست عزیز
    اولا
    شرکت مخابرات بیشتر از 51 درصدش هنوز متعلق به دولت هست و کاملا خصوصی نشده در واقع چون کسی که 51 درصد یک شرکت رو داشته باشه میتونه اون شرکت رو کنترول کنه
    ثانیا
    مطمئن باش که سرویس محدود با این سرعت نمیمونه تازه بنده شب ها از ساعت 1 تا 6 صبح 2.5 گیگ دانلود دارم و اگر شما خودت یه حساب سر انگشتی بکنی میفهمی که وقتی سیسم روزی 10 ساعت روشن باشه هزینه برق خیلی بیشتر از شب میاد که تعرفش سه برابر کمتر از قیمت روز محاسبه میشه
    یعنی 5 ساعت با 1/3 قیمت برق =2.5 گیگ دانلود
    و 7 ساعت در طول روز = 2.5 گیگ دانلود
    تازه بنده برای دانلود شبانه نه شب تا صبح سماغ می مکم و نه بی خوابی می کشم
    بلکه با یه برنامه اتوماتیک ساعت 1:15 مودمم رو ریبوت میکنم و ساعت 1:17 هم IDM شروع به دانلود میکنه تا 6 صبح و بعد هم سیستم خاموش میشه% تمام
    در ضمن به نظر شما این نوع سرویس رو تغییر دادن دزدی نیست!؟
    منم می دونم شب میزاشتین رو دانلود و خودتون می خوابیدین ولی اگه یه خورده انصاف به خرج بدیم الان با نا محدود نسبت به گذشته داریم خیلی بهتر دانلود می کنیم همین قدر که شما تک لینک نهایت سرعت رو می گیرید همین قدر که برا دانلود یه چیزی تا شب صبر نمی کنید تا زمان دانلود شبانه برسه همین قدر که نگران تموم شدن ترافیک اخرای ماه نیستیم میارزه واقعا میارزه من نگران اینکه سرعت نا محدود واقعی بشه نیستم چون این یک سال اندی تجربه داشتن اینترنت مخابرات بهم ثابت کرده مخابرات انواع و اقسام تغییرات رو هر چند ماه میده ولی همیشه تو سرویس هاش سرویسی که مناسب دانلود باشه هست چون خود مخابرات هم می دونه تنها دلیلی که کاربران از اینترنتش استفاده می کنن فقط دانلوده و بس برا همین سرویس 512 نا محدود به این خوبی گذاشته که دانلودر ها صداشون در نیاد
    Last edited by maskot; 07-03-2013 at 15:55.

4. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام داداش این برنامه Alarm Clock Pro کرکش کار نمیکنه یه کرک خوب بده
    دوست عزیز چرا از برنامه ای که دوست خوبمون man7tomani زحمت کشیدن نوشتن استفاده نمی کنید کرک این نرم افزار رو هم تو گوگل سرچ کنین به راحتی پیدا می کنین اگه پیدا نکردین بگین براتون بزارم

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

منم می دونم شب میزاشتین رو دانلود و خودتون می خوابیدین ولی اگه یه خورده انصاف به خرج بدیم الان با نا محدود نسبت به گذشته داریم خیلی بهتر دانلود می کنیم همین قدر که شما تک لینک نهایت سرعت رو می گیرید همین قدر که برا دانلود یه چیزی تا شب صبر نمی کنید تا زمان دانلود شبانه برسه همین قدر که نگران تموم شدن ترافیک اخرای ماه نیستیم میارزه واقعا میارزه من نگران اینکه سرعت نا محدود واقعی بشه نیستم چون این یک سال اندی تجربه داشتن اینترنت مخابرات بهم ثابت کرده مخابرات انواع و اقسام تغییرات رو هر چند ماه میده ولی همیشه تو سرویس هاش سرویسی که مناسب دانلود باشه هست چون خود مخابرات هم می دونه تنها دلیلی که کاربران از اینترنتش استفاده می کنن فقط دانلوده و بس برا همین سرویس 512 نا محدود به این خوبی گذاشته که دانلودر ها صداشون در نیاد
    یه فرق بزرگش میدونی چیه؟
    یکی مثل من از 1 تا 6 میزاشت دانلود تا 5گیگ دانلود کنه... اما الان اگه بخام دانلود کنم باید 24 ساعته درحال دانلود بزارم سیستمو که حوصلشو ندارم دیگه و اوشون هم خوششون میاد ازین وضع لعنتی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

مطمئن هستم که این سرویس نامحدود بزودی برداشته میشه، این کار یه جور ترفنده.
    بعد که مردم به این قیمت جدید عادت کردند، از لیست سرویسها حذف میشه.
    یعنی بعد این همه سال متوجه نشدید؟!
    درست مثل بنزین که برای تغییر قیمتش از 100 به قیمت خیلی بالاتر، دو نرخی کردن: 400تومنی و 700 تومنی که 400 رو میگن دولتی و 700 رو میگن آزاد.
    نمیدونم چرا اکثرا زود راضی میشن و گول میخورن؟! و سریع میگن ما فلان ترفند رو میزنیم و یه کاری میکنیم سرمون کلاه نره! برادر کلاه گشادی رفته سرت خودت خبر نداری.

دوستان باید همه جوره اعتراض کنیم و صدامونو به گوش مخابراتیا برسونیم.

لطفا به لینک زیر سر بزنید و هرجا که میتونید شیر کنید:
    قيمت پرايد از 8ميليون شد 20 ميليون....قيمت اينترنت هم بالاي 137 درصد افزايش قيمت داشت/ نرخ بندي کنوني چنان نابسامان است که مشتري به جاي خريد حجم اضافه، به صرفه مي داند که دوباره سرويس پايه را بخرد/رتبه کره جنوبي 2 است و رتبه ايران 168/ قيمت اينترنت در ايران 5 برابر کره جنوبي است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by amgoli; 08-03-2013 at 07:27.

8. 2 کاربر از amgoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سلام دوستان زنگ زدم پشتیبانی مثل اینکه انقدر تماس گرفته بودن بچه ها کلافه شده بودن طرف میگفت داره پیگیری میشه حالا بماند که دروغه یا راست(فکر کنم خوابیده باشه نه)
    دوستان اگه میشه بازم هر روز روزی چند بار تماس بگیرین که کلافه بشن شاید فرجی شد دوباره طرح های مسخره شونو عوض کردن.
    یه سوال: دوستان چرا گفگتو کلوب دات کام باز نمیشه؟ مخابرات با بعضی از سایتها مشکل داره؟چه طوریاست؟ من با اسیاتک مشکلی نداشتم میشه بگید شما هم مشکل دارین.

10. این کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان زنگ زدم پشتیبانی مثل اینکه انقدر تماس گرفته بودن بچه ها کلافه شده بودن طرف میگفت داره پیگیری میشه حالا بماند که دروغه یا راست(فکر کنم خوابیده باشه نه)
    دوستان اگه میشه بازم هر روز روزی چند بار تماس بگیرین که کلافه بشن شاید فرجی شد دوباره طرح های مسخره شونو عوض کردن.
    یه سوال: دوستان چرا گفگتو کلوب دات کام باز نمیشه؟ مخابرات با بعضی از سایتها مشکل داره؟چه طوریاست؟ من با اسیاتک مشکلی نداشتم میشه بگید شما هم مشکل دارین.
    دوست عزیز برا من که گفتگو کلوب مشکلی نداره و باز میشه. البته بعضی از مواقع ارور میده ولی دوباره سعی میکنم باز میشه.

12. این کاربر از غول مرحله اخر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

دوست عزیز برا من که گفتگو کلوب مشکلی نداره و باز میشه. البته بعضی از مواقع ارور میده ولی دوباره سعی میکنم باز میشه.
    میشه بگی با چه مرورگری به کلوب میری مشکل نداری؟من که فایرفاکس و اکسپلورر میرم باز نمیشه فلش پلیر نصبه . از وقتی که مخابرات گرفتم همین مشکلو دارم نمدونم چرا

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

میشه بگی با چه مرورگری به کلوب میری مشکل نداری؟من که فایرفاکس و اکسپلورر میرم باز نمیشه فلش پلیر نصبه . از وقتی که مخابرات گرفتم همین مشکلو دارم نمدونم چرا
    من هر وقت رفتم با مرورگر کروم رفتم. تا حالا یه بار هم با فایر فاکس و اکسپلورر نرفتم.
    والا نمی دونم مشکل شما چیه!! برا من که میره...

15. این کاربر از غول مرحله اخر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •