تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 602 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واقعا فروم خیلی خوبی هست خیلی پر باره همه میان سوال میکنن کسی هم جواب نمیده این واقعا از پی سی ورد بعید بود.
    بهر حال امیدوارم یه روزی جوابه سوالم رو بگیرم.به امید ان روز

2. این کاربر از viper.killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واقعا فروم خیلی خوبی هست خیلی پر باره همه میان سوال میکنن کسی هم جواب نمیده این واقعا از پی سی ورد بعید بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام .قصد خرید یه هدست خوب و باکیفیت رو دارم البته بودجم محدود و 100 تومن بیشتر نمیتونم هزینه کنم .دوستان که تجربه خرید و استفاده هدست رو دارن لطف کنن و راهنمایی کنن. خودم فقط Logitech H250 رو دیدم با قیمت 85 تومن. ممنون از همتون منتظر پیشنهاداتتون هست

داره خودمونی میشه konstantin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    ممنونم. حالا بیسش یه خورده زیاد هم باشه اشکالی نداره. پس بهترین انتخابی که میتونم داشته باشم این دوتاست؟

کسی نیست راهنمایی کنه؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به همه دوستای گل ، اساتید وشما دوست عزیز که عصبانی هستی
    من هم مثل شما یه روزی اومدم اینجا یه سوال پرسیدم و با یکسری از دوستان آشنا شدم و کلی چیز یاد گرفتم.
    اصول کار کردن توی هر فروم اینه اگه شما سوالی داری یه سرچ بکن، یا 10-15 صفحه از تاپیک مورد نظر رو بخون اگه جواب نگرفتی سوال رو بپرس.
    این تاپیک سه فصل شده هر فصلش هم حداقل 4-5 هزار پست داره. مطمئن باش 60% پست ها یک سوال مشترک هست. من A ریال پول دارم برای سبک B چه هدفون یا .... بخرم. اگه A , B شما به این پست ها میخوره خوب جواب مشترکه و چیزی تغییر نمیکنه.

حالا برای آف تاپیک نبودن جواب سوال شما از نظر من
    .کیفیت هدفون بهتره یا ایرفون؟
    کیفیت هیچ ربطی به ایرفون و هدفون بودن نداره به مدل و کاربرد بستگی داره اما ایزولیشن ایرفون معمولا بهتره (شما کمتر صدای بیرون رو میشنوید و بیرون کمتر صدای موزیک شما رو )

.هر کدوم که بهتره تا سقف 300تومن چند مدل معرفی کنید بیشتر پاپ گوش میدم بیس خوب و وضوح و تفکییک صدای بالا داشته باشه.
    متاسفانه من چند وقتیه نه از قیمت ها خبر دارم نه از مدل های جدید اما از اونجا که صدا سلیقه ای هست شما یه مدل که صداش رو میپسندی بگو بهتر میشه راهنمایی کرد.

یخواستم ببینم مدل w273 سونی که ضد اب هست و ورزشی هست هم پلیر هست هم ایرفون کیفیت صداش خوبه ارزش خرید داره اخه بیشتر سر کار اموزش زبان گوش میدم هر چی سیم کمتر باشه راحتترم اگه خریده این مدل پول حروم کردنه ترجیح میدم یه هدفون با کیفیت خوب بگیرم.
    من خودم به نظرم ارزش نداره اونقدر پول براش بدی . کلا باهاش اوکی نیستم چون اگه بگیری نه هدفون خوب داری نه پلیرخوب

3.همه هدفون ها با امپیلی مشکل ندارن؟ یا مدلهای خاصی باید به امپیلی وصل کرد برای خرید یه امپیلی که سرش به تنش بیارزه چقدر باید هزینه کرد و مدلش هم بگید البته میخوام با نت 2 موسیقی گوش کنم.
    توی رنج قیمت مد نظر شما اکثر هدفون ها یا ایرفون ها یا ایر باد ها یا .... آمپ لازم ندارند بیخودی ذهن خودت رو مشغول نکن

حالا که اینهمه سوال کردم لطفا پلیره خوب هم معرفی کنید که خوب باشه یعنی حداقل چقدر باید هزینه کرد واسه پلیر که ارطش داشته باشه
    توی تاپیک خودش بپرسید اما موبایلتون هم خوبه بد نیست

4.مدلهای معرفی شده رو از کجا باید تهیه کرد در تهران؟ و ایا اجازه تست میدن؟
    بستگی به مدل و برند داره و اکثرا قابل تست نیستند!!

7. 7 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان اونجور که من فهمیدم creative ep630 بیسش خیلی خوبه.
    حالا گشتم تو اینترنت دیدم سایت چاره داره برای فروش.
    از اونجایی که دیگه تولید نمیشه این مدل ، میشه به اصل بودنش اطمینان داشت؟

داره خودمونی میشه k.pax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان اونجور که من فهمیدم creative ep630 بیسش خیلی خوبه.
    حالا گشتم تو اینترنت دیدم سایت چاره داره برای فروش.
    از اونجایی که دیگه تولید نمیشه این مدل ، میشه به اصل بودنش اطمینان داشت؟
    با گارانتی شاب باشه موردی نداره . . .

10. 3 کاربر از k.pax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام به همه دوستای گل ، اساتید وشما دوست عزیز که عصبانی هستی
    من هم مثل شما یه روزی اومدم اینجا یه سوال پرسیدم و با یکسری از دوستان آشنا شدم و کلی چیز یاد گرفتم.
    اصول کار کردن توی هر فروم اینه اگه شما سوالی داری یه سرچ بکن، یا 10-15 صفحه از تاپیک مورد نظر رو بخون اگه جواب نگرفتی سوال رو بپرس.
    این تاپیک سه فصل شده هر فصلش هم حداقل 4-5 هزار پست داره. مطمئن باش 60% پست ها یک سوال مشترک هست. من A ریال پول دارم برای سبک B چه هدفون یا .... بخرم. اگه A , B شما به این پست ها میخوره خوب جواب مشترکه و چیزی تغییر نمیکنه.

حالا برای آف تاپیک نبودن جواب سوال شما از نظر من

کیفیت هیچ ربطی به ایرفون و هدفون بودن نداره به مدل و کاربرد بستگی داره اما ایزولیشن ایرفون معمولا بهتره (شما کمتر صدای بیرون رو میشنوید و بیرون کمتر صدای موزیک شما رو )

متاسفانه من چند وقتیه نه از قیمت ها خبر دارم نه از مدل های جدید اما از اونجا که صدا سلیقه ای هست شما یه مدل که صداش رو میپسندی بگو بهتر میشه راهنمایی کرد.

من خودم به نظرم ارزش نداره اونقدر پول براش بدی . کلا باهاش اوکی نیستم چون اگه بگیری نه هدفون خوب داری نه پلیرخوب

توی رنج قیمت مد نظر شما اکثر هدفون ها یا ایرفون ها یا ایر باد ها یا .... آمپ لازم ندارند بیخودی ذهن خودت رو مشغول نکن

توی تاپیک خودش بپرسید اما موبایلتون هم خوبه بد نیست

بستگی به مدل و برند داره و اکثرا قابل تست نیستند!!
    اقا ممنون از راهنماییت.لطف کردی

12. این کاربر از viper.killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظرتون ارزش داره ایپاد شافل بخرم ؟ یه صدای عالی با بیس عالی میخوام تا ۲۰۰ ت
    گوشیم هواوی g610 هست ، به نظر شما ایرفون های ۲۰۰ تومنی برای گوشی من مناسبن ؟ میخوام بدونم g610 تواناییشو داره از یه ایرفون با کیفیت ساپورت کنه

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

یه هدست خوب تا 80 تومن میخوام بخرم.
    خواهشا اگه کسی تجربه خرید هدست تا 80تومن رو داره راهنمایی بکنه و یکی دو مدل خوب رو معرفی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •