پائولو کوئلیو
جاده ها برای سفر ساخته شده اند.
پائولو کوئلیو
جاده ها برای سفر ساخته شده اند.
شیلر
در دنیاکسانی موفق می شوند که به انتظار دیگران ننشینند و همه چیز را از حود بخواهند .
تبعيد، تنهـا يـك مفهوم جغرافيـايي نيست، بلكـه بيشتر يـك مفهوم دروني، عاطفي و فرهنگي است. تبعيد، حسرت خواستن هـايـي است كه در حيرت نتوانستن ها پرپر مي شوند و مي سوزند ... و تبعيدي، كسي است كه تنها از پشت شيشـه هاي اشك، ميهن و مجبوب خويـش را به ياد مي آورد
علی میرفطروس
گاهی تنها راه درمان روانهای پریشان ، فراموشی است " . ارد بزرگ![]()
انسانها با دو چشم و يك زبان به دنيا مي آيند تا دو برابر آنچه كه مي گويند ببينند، ولي از رفتارشان اين طور استنباط مي شود كه با دو زبان و يك چشم تولد يافته اند، زيرا همان افرادي كه كمتر ديده اند بيشتر حرف مي زنند و آنها كه هيچ نديده اند درباره همه چيز اظهار نظر مي كنند.
كولتون
همیشه به خاطر داشته باشید که دنیا هرگز مدیون شما نیست ، زیرا قبل از شما نیز وجود داشته است .
جان استیل
نتیجه گیری زود پس از رخدادهایِ مهّم زندگی از بی خردی است. ارد بزرگ
Last edited by aligol172; 20-05-2011 at 03:13.
نامه روز دهم ژوئن تو را دریافت کردم . من در طول حیاتم با کشیش یسوعی صحبت نکرده ام ، من از این گستاخی متحیرم که اینچنین در باره من دروغ می گوید از نظر کشیش یسوعی من آتئیستم ، البته، که هستم و همیشه بوده ام. {انشتین-در جواب یک شایعه که یک کشیش یسوعی سبب برگشت او از آتئیسم شده است}
مردم اشتباهات زندگی خود راروی هم می ریزند و از آن غولی می سازند که نامش تقدیر است!!
تولستوی!!
ما دوست نداريم كه ديگران ما را فريب دهند، ولي از فريب ديگران هم عبرت نمي گيريم
بلز پاسکال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)