امروز از 1 مگ اومدم 256
واقغا تفاوت رو احساس کردم
کی میگفت فرق ندارن؟
امروز از 1 مگ اومدم 256
واقغا تفاوت رو احساس کردم
کی میگفت فرق ندارن؟
به لطف و یاری دوستان مثل اینکه گیت وی 89 ترکید، یه کلی پکت لاس داره
خودش بگه کی بوده به 88 و 89 فشار آورده ترکیدن؟کی چشمشون زد....؟؟؟ مهدی تو بودی؟
بیا جلو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من الان زنگ زدم همین اوپراتور 36 بود! به دختره گفتم مشکل چیه رفت و اومد گفت ما نمیتونیم کاری کنیم و برامون مسئولیت داره!!!!و باید به واحد دیتا!! یه چی اینطوری بود زنگ بزنید!!
گفته الان ایمان همه ی دوستاشو شیر میکنه زنگ بزنن بشون برای آزاد کردن مکگفتن این یکی رو نذاریم بعدی ها نیان
خب وظیفشونه کار مردم راه بندازن! قرار نیست که ما مودم عوض کنیم بشینیم زنگ بزنیم بگن برامون مسئولیت داره! یه مک آزاد کردن این همه مشکل داره !؟؟
خوب عزیزم با آر پی جی و خنجر و چشم ورقلنبیده رفتی بشون میگی مک رو عوض کنید، معلومه می ترسن
شاید یه مشکلی هست واقعا... چ میدونم شاید با این کار امکان استفاده از باگی چیزی هست...ولی تلاشت رو بکن
![]()
سروش نه امروز کلا timed out هست . من الان گیت وی 4 بعد 6 بار خاموش روشن کردن مودم بدست آوردمپینگ 130 ولی تایم اوت دارم !!!
من اصن نگفتم مک آزاد کنید ولی خب خودشون میدونن. من گفتم مشکل اینه با حالت بریدج نمیتونم وصل شم. بعدش گفت یه لحظه صبر کنید و رفت و اومد گفت نمیتونیم کاری کنیم !!! شیطونه همین الان گفت برم خط های مخابرات رو H.A.CK کنم و انتقام بگیرم!![]()
درود
همینه دیگه.... آدم رو مجبور میکنن از راه نادرستش وارد بشه...فقط من نمیدونم وضیفه اینا چیه؟؟؟؟ چون ظاهرا هیچ چیز بهشون مربوط نمیشه و همه چی براشون مسوولیت داره![]()
من آخرش نفهمیدم یه نکته رو اینکه ممکنه من 2مگ بگیرم اما سرعتش از 256 کمتر باشه ؟ 256 نامحدود سرعت دانلودش چنده ؟
من برا دانلود فیلم بیشتر میخوام .
Last edited by mohammad varaste; 09-07-2013 at 16:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)