تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 639 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

حذف صفر هم همانطور که شما گفتین یه کار احمقانه مثل بقیه کارهایی هست که در این مملکت انجام میشه و بدتر از اون احمق ها دارن فک میکنن فرجی میشه
    یکی هست یکی احمق باشه اون رو نمیشه کاریش کرد ولی کسی که از احمق ها دفاع میکنه وجودش انگله
    سلام
    حذف ریال احمقانه نیست . حداقل مشکل دوگانگیِ واحدِ پولی و اشتباه گرفتنِ یکی به جای دیگری رو حل میکنه
    اما درمانی برای حل مشکلات اقتصادی نیست

داره خودمونی میشه shah994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بالاترين درصد سودي كه ميشه از بانك ها گرفت با سپرده ٧٠٠ تا ٨٠٠ ميليوني چقدره؟ لطفا اسم بانك و نوع سرمايه گذاري هم بگين
    Last edited by shah994; 13-12-2016 at 22:31.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام بالاترين درصد سودي كه ميشه از بانك ها گرفت با سپرده ٧٠٠ تا ٨٠٠ ميليوني چقدره؟ لطفا اسم بانك و نوع سرمايه گذاري هم بگين
    نمیشه دقیق گفت با توجه به اینکه شما دنبال نرخ سود غیر رسمی هستید. ولی من پیشنهاد میکنم اگه شهرتون شعبه بانک خاورمیانه داره حتما به اونجا سر بزنید!

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

4. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام
    حذف ریال احمقانه نیست . حداقل مشکل دوگانگیِ واحدِ پولی و اشتباه گرفتنِ یکی به جای دیگری رو حل میکنه
    اما درمانی برای حل مشکلات اقتصادی نیست
    منظورش حذف 3 صفر هست نه ریال.

مبالغ زیر 1000 جز اعداد پرکاربرد در بازار محسوب شده و حذف یا جایگزینی 500 تومنی واقعا احمقانس.

اقلام سوپر مارکت جز پرکاربرد ترین بازار در بین مردم محسوب شده و این اقلام در مبلع صدگان کاملا متنوع هستند.

تغییر 1300 به 1.3 هیچ توفیقی نداشته جز اینکه موجب بوجود آمدن دردسر خواهد بود.

متاسفانه در جامعه بی سواد کشور ما که وقتی شخصی ایده تبدیل ریال به تومن رو میده، عده ای که کاملا مشخص است از کجا سبز شده اند برای ودشیرینی که مثلا تکمیل کننده ایده من هستم اقدام به ماهیگیری میکنند و پیشنهاد حذف 3 صفر رو میکنند و هنوز گام اول را برنداشته، یک شاب بلند میزنند و نتیجتا خشتک جر خورده خود را به ارمغان میگذارند و از مسئله اصلی دور میشوند.

6. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

منظورش حذف 3 صفر هست نه ریال.

مبالغ زیر 1000 جز اعداد پرکاربرد در بازار محسوب شده و حذف یا جایگزینی 500 تومنی واقعا احمقانس.

اقلام سوپر مارکت جز پرکاربرد ترین بازار در بین مردم محسوب شده و این اقلام در مبلع صدگان کاملا متنوع هستند.

تغییر 1300 به 1.3 هیچ توفیقی نداشته جز اینکه موجب بوجود آمدن دردسر خواهد بود.

متاسفانه در جامعه بی سواد کشور ما که وقتی شخصی ایده تبدیل ریال به تومن رو میده، عده ای که کاملا مشخص است از کجا سبز شده اند برای ودشیرینی که مثلا تکمیل کننده ایده من هستم اقدام به ماهیگیری میکنند و پیشنهاد حذف 3 صفر رو میکنند و هنوز گام اول را برنداشته، یک شاب بلند میزنند و نتیجتا خشتک جر خورده خود را به ارمغان میگذارند و از مسئله اصلی دور میشوند.
    مبالغ زیر یک دلار هم در بازارهای امریکا و بقیه کشورها که از دلار استفاده میکنن پر کاربرده ... این مسئله موجب دردسر نیست یا حداقل دردسرش کمتر از صفرهای زیاد برای سایر معاملات هست...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

مبالغ زیر یک دلار هم در بازارهای امریکا و بقیه کشورها که از دلار استفاده میکنن پر کاربرده ... این مسئله موجب دردسر نیست یا حداقل دردسرش کمتر از صفرهای زیاد برای سایر معاملات هست...
    در ارز امریکا مبلغ کوچکتر از دلار با نام سنت وجود دارد که از ابتدا هم بوده.
    ای تغییر صفرها فقط بیان کردن عدد هزارگان را راحت میکند و با معرفی مبالغ زیر 1000 مشکل تلفظ حادتر خواهد شد.

بیان کردن مبلغ 1300 خیلی راحت تر از 1 تومن و 30 درهم یا 1 تومن و 30 شاهی و یا هر مثال دیگری است.
    که نه تنها اشتباهات ریال را جبران نمیکند، بلکه درصد اشتباهات را افزایش میدهد. اللخصوص که مشکلات جدیدی در دستگاههای کارت خوان ایجاد میکند.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

در ارز امریکا مبلغ کوچکتر از دلار با نام سنت وجود دارد که از ابتدا هم بوده.
    ای تغییر صفرها فقط بیان کردن عدد هزارگان را راحت میکند و با معرفی مبالغ زیر 1000 مشکل تلفظ حادتر خواهد شد.

بیان کردن مبلغ 1300 خیلی راحت تر از 1 تومن و 30 درهم یا 1 تومن و 30 شاهی و یا هر مثال دیگری است.
    که نه تنها اشتباهات ریال را جبران نمیکند، بلکه درصد اشتباهات را افزایش میدهد. اللخصوص که مشکلات جدیدی در دستگاههای کارت خوان ایجاد میکند.
    بله و قطعا اگر سه صفر حذف بشه برای واحدهای زیر 1 تومان مثل سنت اسم دیگه ای بکار برده میشه و مشکل خاصی وجود نداره در اینصورت.

10. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

5

سلام

تو سایت "بانک رفاه کارگران" چطوری باید صورتحساب رو ببینم؟ من با گرفتن صورتحساب از طریق اینترنت هیچ مشکلی نداشتم و ندارم؛ ولی تو سایت بانک رفاه کارگران نمی تونم گزینه صورتحساب یا اگر اسم دیگه ای! این بانک برای این گزینه انتخاب کرده پیدا کنم؟! و مجبور برم از عابر بانک صورتحساب بگیرم. من رمز دوم رو برای کارت بانک رفاه دارم و اینترنت بانکش فعال نیست. آیا نیاز به اینترنت بانک است؟ اگه اینطوری باشه مسخره است. من بدون رفتن به اینترنت بانک پاسارگارد می تونم صورتحسابم رو از پاسارگاد ببینم ولی نمی دونم تو سایت بانک رفاه کارگران چرا اینطوریه. شاید اصلا از طریق سایتش این خدمت بسیار بزرگ رو ارائه نمی کنه و خلق الله باید برن از عابر بانک یه صورتحساب جزئی رو بگیرن. میشه یه نگاهی به سایتش بندازید ببینید چیزی از گزینه صورتحساب پیدا می کنید یا نه؟

آدرس سایت بانک رفاه کارگران: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون
    Last edited by Spectero; 15-12-2016 at 10:14.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام

تو سایت "بانک رفاه کارگران" چطوری باید صورتحساب رو ببینم؟ من با گرفتن صورتحساب از طریق اینترنت هیچ مشکلی نداشتم و ندارم؛ ولی تو سایت بانک رفاه کارگران نمی تونم گزینه صورتحساب یا اگر اسم دیگه ای! این بانک برای این گزینه انتخاب کرده پیدا کنم؟! و مجبور برم از عابر بانک صورتحساب بگیرم. من رمز دوم رو برای کارت بانک رفاه دارم و اینترنت بانکش فعال نیست. آیا نیاز به اینترنت بانک است؟ اگه اینطوری باشه مسخره است. من بدون رفتن به اینترنت بانک پاسارگارد می تونم صورتحسابم رو از پاسارگاد ببینم ولی نمی دونم تو سایت بانک رفاه کارگران چرا اینطوریه. شاید اصلا از طریق سایتش این خدمت بسیار بزرگ رو ارائه نمی کنه و خلق الله باید برن از عابر بانک یه صورتحساب جزئی رو بگیرن. میشه یه نگاهی به سایتش بندازید ببینید چیزی از گزینه صورتحساب پیدا می کنید یا نه؟

آدرس سایت بانک رفاه کارگران: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون
    معمولا این خدمات تو اینترنت بانک ارائه میشه و اگر تو سایت پیدا نمیکنید حتما باید اینترنت بانکش رو فعال کنید. متاسفانه خدمات اینترنتی بانکهای دولتی هنوز ضعیفتر از انتظارات ماست.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

13. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام مخاستم از دوستان بپرسم بین صندوق های سرمایه گذاری سود ثابت و متغیر بانک ها یه از نظر سوددهی، شرایط مناسب تر ، اعتبار و رضایت مشتریان انجام بدین

فکر کنم خیلی به درد همه بخوره ...........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •