خیلی ممنون .
اینا تقلبی ندارن ؟ اگه میشه قیمتشونو بگین .
عکس هم اگه میشه بزارید . خیلی لطف میکنید .
خیلی ممنون .
اینا تقلبی ندارن ؟ اگه میشه قیمتشونو بگین .
عکس هم اگه میشه بزارید . خیلی لطف میکنید .
تجربه ای که من توی این مدت کسب کردم:همه عطرا توی ایران تقلبی هستن!![]()
نظرتون درباره این چند تا چیه ؟ کسی استفاده کرده تا حالا ؟
Bogart City Tower
Bogart Arabian Nights
Zirh IKON
جالبه قیمت هایی که سایت albasco گرون زده سایت perfumeshoping.ir کم زده و بر عکس : مثلا Bogart Arabian Nights رو البسکو 29 زده ولی پرفیوم 38 ولی سیلور سنت رو البسکو 42 زده پرفیوم 29
بین این سه تا من میگم zirh ikon بیشتر به قیمتش میازه البته اگه 125 میلشو 35 گیر بیاری
در مورد پرفیومشاپینگ هم این قیمتاش ماله قبله سفارش که بدی زنگ میزنه قیمت جدیدو بهت میگه که معمولا چند درصد گرونتر از قیمت سایته مثلا deseo jenifer lopez زده 55 در حالی که 70 تومن میده من تاحالا 3تا عطر ازش گرفتم
محمد پیشنهاد میدم یکم بوجه رو ببر بالاتر یه چیز بهتر بگیر
ازخریدت راضی بودی؟ جنساش چطوره؟
دوستان نظرتون در مورد ادکلن davidoff چیه ؟؟؟؟
و اینکه کدوم یکب از مدلاش بهتره Silver Shadow Private یا Cool Water by ؟؟؟؟
قیمت این دو تا مدل چقدره ؟
موندگاریه این عطر چطوره ؟
Last edited by graphmax; 28-02-2012 at 19:37.
یه ادکلن خوب از 50 تا 60 فی معرفی کنید ؟
آقا پول نیستمحمد پیشنهاد میدم یکم بوجه رو ببر بالاتر یه چیز بهتر بگیرتازه برای این دانشگاه ما حیفه ادکلن بالای این قیمت بزنی ! یه اسمیت اند وسون 65 خریدم ( الان فکر کنم 80 تومنه ) یه ماه ازش زدم اگه بگی حتی یه نفر گفت چه ادکلن خوبی !!! باور کن اینا فرق بین ادکلن 10 تومنی و 100 تومنی رو تشخیص نمیدن ! به خاطر همینه که نمیخوام بیشتر از این مقدار خرج کنم ! تازه 30 تومنم زیادشونه ! ( وقتی از هر 100 نفری که توی دانشگاه که از کنارش رد میشی شاید فقط یکی ادکلن زده باشه ! منظورم فقط ادکلنه ها نه حالا حتما ادکلن گرون ! )
خیلی خب پس با این توضیحات اگه کارای بوگارت رو گیر بیارم خوبه ! اگر نشدم میرم بازم سراغ کارای اجمل و امپر ! شایدم کپی ادکلن های معروف !
آره خداییش من که راضی ام خدا هم راضی باشه
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
اگه تونستی bijan black رو هم تست کن 40 تومنه موندگاریشم بچه ها میگن خوبه به سلیقتم نزدیکه اون زیر ایکون هم خوبه 35 گیرت بیاد من الان میخوام deseo رو بگیرم شایدم عطر بعدیم بیژن بلک باشه از موندگاری کارای بیژن خوشم اومده فقط باید تستش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)