تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 646 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    یه گوشی اندروید در حد 250 چی خوبه؟
    صفحه نمایشش بزرگ باشه
    تمام مسنجرهارو ساپورت کنه
    باطریش سریع خالی نشه
    اهل بازی نیستم
    دوربینشم معمولی باشه قبوله
    galaxy star plus 2
    lg l50
    صفحه نمایش 4.3 و 4 اینچ
    صفحه نمایش بزرگ میخوای باید افزایش بودجه بودی
    huawei honor 3c lite با صفحه نمایش 5 اینچ
    huawei g730 صفحه نمایش5.5 ظرفیت باتریش با توجه به اندازه کمه
    Last edited by Iloveu-ALL; 02-04-2015 at 12:16.

2. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

sony z از نظر سخت افزاری قویه ولی اسپیکر ضعیفی داره ..دوربینش راضی کننده نیست...من خودم شخصا با قیافش حال نمیکنم...
    mate 7 گوشی خوبیه ولی صفحه نمایشش 6 اینچه که شاید توی جیب و غیره به مشکل بربخوری..ضمنا یه نگاه به قیمتش بنداز ..
    g7 من خودم دارم...با اینکه از دتاشون ارزون تره ...توی امکانات و زیبایی از دوتاشون سرتره ...بدنه تمام فلزی ..اسپیکر عالی...رابط کاربری خیلی خوشگل (android 4.4.4 emiu 3) ...دوربین با کیفیت 13 .. پشتیبانی از 4g , 3g ...سی پی یوش هم درسته 1.2 هست ولی 64 بیتی هست...شما برو یه سرچی کن در مورد cpu های 64 بیتی متوجه میشی..
    من خودم یک هفته ست دارمش همه چی روش نصب کردم بازی سنگینم ریختم اصلا هنگ و لگ نداشت .
    من بهت g7 رو پیشنهاد میکنم

ویرایش:
    راستی huawei g750 هم میتونی بخری ..گوشی خوبیه ..ولی بازم به g 7 نمیرسه.
    من برام عجیبه اگه g7 بهتره پس چرا توی بنچمارکهایی مثل آنتوتو از 750 راحت میخوره!!!وحتی در حد 32 بیتهایی مثل شیائومی1 و2 هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مزایای 64 بیتی بودن،دقیقا چی هست؟پرچمدارهای 2014برخی تولید کنندها هم که اکثرا 32 بیت بود،پس یعنی بدرد نمیخوره؟
    زیر یک(850 تومان) با این امکانات گوشی بهتر و کاملتر از این هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

من برام عجیبه اگه g7 بهتره پس چرا توی بنچمارکهایی مثل آنتوتو از 750 راحت میخوره!!!وحتی در حد 32 بیتهایی مثل شیائومی1 و2 هست

مزایای 64 بیتی بودن،دقیقا چی هست؟پرچمدارهای 2014برخی تولید کنندها هم که اکثرا 32 بیت بود،پس یعنی بدرد نمیخوره؟
    زیر یک(850 تومان) با این امکانات گوشی بهتر و کاملتر از این هست؟
    دوست عزیر من در جواب اقای mrmostafa که 3 گوشی معرفی کردن اظهار و راهنماییشون کردم...
    حالا در جواب شما :
    من اصلا نگفتم 32 بیتی بدرد نخوره ..منظورم اینه که در اینده ای نه چندان دور اکثر گوشی ها سیستم عاملشون 64 بیتی میشه...
    یکی از مهم ترین تفاوت های بین پردازش ۳۲ بیتی و64 بیتی در تعداد محاسباتی است که هر کدام در هر ثانیه انجام می دهند. در واقع در اکثر مواقع پردازنده های ۶۴ بیتی سریع تر از ۳۲ بیتی عمل می کنند...
    یک پردازنده ی ۶۴ بیتی میتونه ۲ به توان ۶۴ مقدار محاسباتی را ذخیره کرده و در حافظه آدرس دهی کنه. این عدد به این معناست که پردازنده ی ۶۴ بیتی قادره تا بیش از ۴ میلیارد برابر «حافظه ی فیزیکی رم» بیشتر را در مقایسه با پردازنده های ۳۲ بیتی، آدرس دهی کنه...
    خب از اینا بگذریم...
    فرق بین G7 و G750
    من خودم یکی از طرفدارای G750 بودم ولی بخاطر این دلایل منصرف شدم و G 7 خریدم که الانم خیلی خوشحال و راضی ام:
    نسخه اندروید 4.4.4 با رابط کاربری فوق العاده زیبا.ضمنا نسخه اندروید 5 هم براش میاد..در صورتی که G750 اندرویدش 4.2 هست.
    حافظه داخلیش دوبرابر نسبت به G750 هست
    دوربین با کیفیت تر..
    پشتیبیانی از 4G ..
    باتری لیتیوم پلیمری. در صورتی که باتری G750 لیتیوم یونی هست..
    بدنه تمام فلزی...G750 پلاستیکیه...
    NFC و ....
    در کل بگم همهی امکانات G7 بهتره
    میرسیم به CPU
    الان اندرویدی که روی G7 به صورت پیش فرض نصبه 32 بیتیه...که بخاطر مچ نبودن نرمافزار و سخت افزار از نظر CPU نسبت به G750 کم میاره..
    اندروید 5 هم قراره برای اولین بار نسخه 64 بیتی هم بزنه...
    پس وقتی G7 به اندروید 5 نسخه 64 بیتی بروز شد اونوقت شما بیا پنچمارک و انتوتو و از این چیز میزا بگیر ببین کدوم کم میاره...

5. 2 کاربر از AhmadReza. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام
    یه گوشی اندروید در حد 250 چی خوبه؟
    صفحه نمایشش بزرگ باشه
    تمام مسنجرهارو ساپورت کنه
    باطریش سریع خالی نشه
    اهل بازی نیستم
    دوربینشم معمولی باشه قبوله
    با کمی بالا و پایین اینا میتونن راضی کننده باشن:

HTC Desire 210
    Huawei Ascend Y520 Dual SIM
    LG L50 Dual
    Alcatel One Touch POP C3
    HTC Desire 200
    Nokia X Dual SIM

7. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیر من در جواب اقای mrmostafa که 3 گوشی معرفی کردن اظهار و راهنماییشون کردم...
    حالا در جواب شما :
    من اصلا نگفتم 32 بیتی بدرد نخوره ..منظورم اینه که در اینده ای نه چندان دور اکثر گوشی ها سیستم عاملشون 64 بیتی میشه...
    یکی از مهم ترین تفاوت های بین پردازش ۳۲ بیتی و64 بیتی در تعداد محاسباتی است که هر کدام در هر ثانیه انجام می دهند. در واقع در اکثر مواقع پردازنده های ۶۴ بیتی سریع تر از ۳۲ بیتی عمل می کنند...
    یک پردازنده ی ۶۴ بیتی میتونه ۲ به توان ۶۴ مقدار محاسباتی را ذخیره کرده و در حافظه آدرس دهی کنه. این عدد به این معناست که پردازنده ی ۶۴ بیتی قادره تا بیش از ۴ میلیارد برابر «حافظه ی فیزیکی رم» بیشتر را در مقایسه با پردازنده های ۳۲ بیتی، آدرس دهی کنه...
    خب از اینا بگذریم...
    فرق بین G7 و G750
    من خودم یکی از طرفدارای G750 بودم ولی بخاطر این دلایل منصرف شدم و G 7 خریدم که الانم خیلی خوشحال و راضی ام:
    نسخه اندروید 4.4.4 با رابط کاربری فوق العاده زیبا.ضمنا نسخه اندروید 5 هم براش میاد..در صورتی که G750 اندرویدش 4.2 هست.
    حافظه داخلیش دوبرابر نسبت به G750 هست
    دوربین با کیفیت تر..
    پشتیبیانی از 4G ..
    باتری لیتیوم پلیمری. در صورتی که باتری G750 لیتیوم یونی هست..
    بدنه تمام فلزی...G750 پلاستیکیه...
    NFC و ....
    در کل بگم همهی امکانات G7 بهتره
    میرسیم به CPU
    الان اندرویدی که روی G7 به صورت پیش فرض نصبه 32 بیتیه...که بخاطر مچ نبودن نرمافزار و سخت افزار از نظر CPU نسبت به G750 کم میاره..
    اندروید 5 هم قراره برای اولین بار نسخه 64 بیتی هم بزنه...
    پس وقتی G7 به اندروید 5 نسخه 64 بیتی بروز شد اونوقت شما بیا پنچمارک و انتوتو و از این چیز میزا بگیر ببین کدوم کم میاره...
    نمونه ای از گوشی ها سراغ دارین که با آپدیت سیستم عامل این همه رشد و افزایش سرعت حداقل در حد50% داشته باشه؟بیشتر بود چه بهتر...من زیاد اطلاع ندارم،اگه هست ممنون میشم با لینک و منبع بگید..
    در ضمن برای G7 کی قراره آندروید 5 بیاد؟بدون گارانتی خریدین یا با گارانتی؟چند؟
    در مورد باطری هم که اینجا زده هردولیتیوم پلیمری که G750 تازه قابلیت جدایی هم داره
    Last edited by aminkhan2014; 02-04-2015 at 19:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

نمونه ای از گوشی ها سراغ دارین که با آپدیت سیستم عامل این همه رشد و افزایش سرعت حداقل در حد50% داشته باشه؟بیشتر بود چه بهتر...من زیاد اطلاع ندارم،اگه هست ممنون میشم با لینک و منبع بگید..
    در ضمن برای G7 کی قراره آندروید 5 بیاد؟بدون گارانتی خریدین یا با گارانتی؟چند؟
    در مورد باطری هم که اینجا زده هردولیتیوم پلیمری که G750 تازه قابلیت جدایی هم داره
    تا الان اندروید نسخه 64 بیتی انتشار نشده ..الان هیچ گوشی نیست ک مثال بزنم..
    نسخه 5 برای g7 تاریخ دقیقشو نمیدونم ولی یادمه یه سایت معتبر زده بود که میاد براش...
    من بدون گارانتی خریدم 830 تومن ...یکم گرون خریدم اونم بخاطر اینکه از نمایندگی خود هواوی خریدم...
    تا اونجایی که من میدونم باطری های لیتیوم پلیمر غیر قابل جداشدنه( اگه کسی از اساتید در این مورد مطمئنه ممنون میشم راهنمایی کنه)

10. این کاربر از AhmadReza. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اندروید 5 و 5.0.1 و 5.0.2 و 5.1 که تا اکنون منتشر شدن به صورت ۶۴ بیتی می باشند.
    باطری های لیتیم پلیمر قابلیت جداشدن رو دارن ولی به راحتی باطری های لیتیوم یون نیست و باید توسط تعمیرکار تعویض بشه.
    با تشکر

12. 4 کاربر از MOSTAFA_ABBASI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود دوستان.
    گوشی اندروید کوچک (راحت در هر جیبی جا شود) ارزان قیمت(200 به پایین) با اولویت دوربین و دو سیم کارته بودن چه چیزی در بازار یافت می شود؟
    سپاس.
    Last edited by Artam01; 03-04-2015 at 21:26.

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

سلام
    گوشی های xperia m2 ,c3 نسخه ی تک سیم ندارند؟هر جا که میرم نسخه 2 سیم دارند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود دوستان.
    گوشی اندروید کوچک (راحت در هر جیبی جا شود) ارزان قیمت(200 به پایین) با اولویت دوربین و دو سیم کارته بودن چه چیزی در بازار یافت می شود؟
    سپاس.
    تا 300 بهترین گوشی دو سیمه چه می باشد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •