fire wall خاموشه؟
fire wall خاموشه؟
آقا اینو الان کجاشو دانلود کنماون دکمه قرمزه که سر کاریه . اون پایین سمت راست هم که Ad هستن. پایین سمت چپ هم که Regular Download رو میزنم یه صفحه میاد کپتچا میخواد مینویسم لینک میده . میرم توی لینک میگه :
Video can't be played because the file is corrupt
اون پایین پایین رو free download click کن یک صفحه تبلیغ خارج از مرورگر باز میشه ببندش و صبر کن صفحه لود شه کد رو بزن و لینک دانلود و دانلودش کن
یعنی rp گرفتی ؟خوب اگه اینطوری من کل ip هام رو اول مصرف میکنم تا نتونه کاری کنه بعدپسورد و یوزر رو میدم بعد از اینکه درست شد پسوردم رو از طریق سایت عوض میکنم.شما کجا مشکل پیدا کردی که به ساپورت لول نیاز داشتی؟![]()
میشه کیفیت 1080 اپ کنی؟بیا اینم لینک League of Legends Cinematic- A Twist of Fate
تا جایی تونستم فشرده کردم حجمش 20 mb شده
ممنون
یوزر پستو بده تا برات عوضشون کنهیعنی rp گرفتی ؟خوب اگه اینطوری من کل ip هام رو اول مصرف میکنم تا نتونه کاری کنه بعدپسورد و یوزر رو میدم بعد از اینکه درست شد پسوردم رو از طریق سایت عوض میکنم.شما کجا مشکل پیدا کردی که به ساپورت لول نیاز داشتی؟![]()
خب یه صلوات بفرستید .
الان با leona بازی کردم خیلی خوب بود
بحثتون داره زیادی بالا می گیره .
همین جا تمومش کنید .
اگر کسی این بحث های بچه گانه اخیر رو دنبال کنه برخورد میشه باهاش .
اقا نمی خواد تو picofile آپ کنین خودم الان از سایت lol دیدم این cinematic رو,وااااااااااااااااااو چقد با حال بودهر کی نبینه ضرر کرده
![]()
گرافیگش بالا بود خیلی شفاف بود
من 1 نکته رو بگممن هنوزم 2تا infinity می بندم
چون به نظر من هیجا ننوشته infinity پسیوش stack نمی شه
یعنی هنوز قانع نشدم
ولی خوب دوا که نداریم شما 1 نظر دارین منم 1 نظر دیگه و این هیچ اشکالی نداره چون قرار نیست همه 1 نظرو داشته باشن
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)