تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 1364 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525575975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اينم صندلي نشين جديد ما

خداييش هيچ كي فكرشم نميكرد. درسته؟

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اينم صندلي نشين جديد ما

خداييش هيچ كي فكرشم نميكرد. درسته؟
    راستش نه! من اصلا تصور نمیکردم! حالا میتونیم سوال بپرسیم؟؟؟

rsh جان یه بیوگرافی کامل از خودت بده......

اون اخطار برای چی بوده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

راستش نه! من اصلا تصور نمیکردم! حالا میتونیم سوال بپرسیم؟؟؟

rsh جان یه بیوگرافی کامل از خودت بده......

اون اخطار برای چی بوده؟
    اول سلام به همه دوستان و از اینکه منو قابل دونستید ممنون
    من رضا هستم 27 سال و 4 روزمه(5 اسفند تولدم بود) اهل ارومیه هستم دارای یک خواهر و برادر کوچکتر از خودمم
    و لیسانس امار دارم اما خدایش از امار تنها میانگین رو فهمیدم لیسانسمو از دانشگاه شیراز گرفتم و الان هم در تهران دانشجوی ارشدم
    پدرم بازنشته نظامی است و مادرم هم فوق لیسانس متالوژی دارد
    در ضمن مجردم و پادر هواوعاشق چینه چاک نازی
    کارمند یک شرکت تحقیقاتی هستم(شرکتمون عینهو شبیه شرکتی است که در پاورچین دیدید با یک رییس که ادعامیکنه دکتری مدیریت از امریکا داره اما فرق متغیر پیوسته رو با گسسته نمیدونه فقط بلده الکی دستور بده و جریمه کنه)
    در مورد اخطار هم بر میگرده به یک تاپیک در مورد یکی از همکاران خانمم که مغایر با اصول این فروم شناخته شد و مامور مخصوص مافیای عزیز یک اخطارمون کردن

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

سلام
    عجب کسی رو صندلی نشین شد ...
    خوبی آقا رضا ؟؟

بریم سر سوال این نازی واقعیه یا ملتو گذاشتی سر کار کلا این داستان ها که م ینوشتی واقعی بود ؟!؟

اینم یه سوال خیلی خیلی مهم تا حالا فکر کردی چرا ؟!؟

موفق و پیروز باشید

جاوید

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

سلام ... من زیاد اینجا پست نمیدم و سوال نمیکنم .. ولی برام 1 چیز جالب بود .. اونم اینکه منم اسمم رضاست و متولد 5 اسفند مثل تو!!!
    به همین خاطر 1 سوال دارم.... در مورد p30 چی فکر میکنی؟؟؟ 1 جا برای گذرون وقت و شاید 1 جور سرگرمی؟؟یا 1 جایی برای کمک کردن و کمک خواستن در مورد موضوعات جدی؟؟؟
    ممنون هر چند دیر ولی تولدتم تبریک میگم!!!!

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

در مورد اخطار هم بر میگرده به یک تاپیک در مورد یکی از همکاران خانمم که مغایر با اصول این فروم شناخته شد و مامور مخصوص مافیای عزیز یک اخطارمون کردن
    میشه بیشتر توضیح بدی؟

چرا اینویزیبلی؟؟؟

منم تبریک عرض میکنم..... همچنین شما دیوونه جون.... تولد شمام مبارک..... هرچند دیر ولی تولدتو تبریک میگم :پی.....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض javid _blogsky

سلام
    عجب کسی رو صندلی نشین شد ...
    خوبی آقا رضا ؟؟

بریم سر سوال این نازی واقعیه یا ملتو گذاشتی سر کار کلا این داستان ها که م ینوشتی واقعی بود ؟!؟

اینم یه سوال خیلی خیلی مهم تا حالا فکر کردی چرا ؟!؟

موفق و پیروز باشید

جاوید
    سلام جاوید جان ببخشید دیگه من نمیدونم چرا همیشه اسمتو جواد میخونم اره فعلا خوبم
    در مورد نازی اره نازی واقعیه همین دو هفته پیش دعوتش کردم کافی شاپ و ازش خواستگاری کردم خیلی خوشحال شد ناکس اعتراف کرد همیشه از پنچره اتاقش منو دید میزد منو ببین که فکر میکردم فقط من این کارو میکنم اما به فرموده حافظ عشق اسان نبود اول ولی افتاد مشکلها چون حالا که نازی راضی شده خانوادهامون ناراضی هستند چون مادرم فکر میکنه نازی خل و چل ترین دختر دنیا است و در مقابل هم مادر نازی فکر میکنه من هنوز بچه ام و به درد زندگی نمیخورم پدر هامون هم در این موقع حساس کاملا زن ذلیلیشون گل کرده و میگن هرچه مادراتون بگن حالا هم ماندیم چگونه راضیشون کنیم
    همین دیروز که برای بار 120 فیلم شعله رو دیدم تصمیم گرفتم برم پشت بام و بگم یا نازی رو میدید یا خودمو میندازم پایین اما نقشه ام نگرفت چون مادر نازی گفت چه بهتر یک دیونه کم میشه که به مادرم برخورد و انوم گفت دخترت دیونس و کار به جاهای باریک کشید فعلا من و نازی تصمیم گرفتیم از فردا بریم توی اعتصاب و غذا نخوردن که ببینیم چه میشه
    اما در مورد سوال دومت اره خیلی فکر کردم اخه چرا(بخصوص وقتی یک کاری رو خراب میکنم به این سوال خیلی مهم فکر میکنم)اما هنوز جوابی براش پیدا نکردم

Banned The End's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از اینکه نشستی روش چه احساسی داری؟

مافیا: ادیت شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض divoonejoon

سلام ... من زیاد اینجا پست نمیدم و سوال نمیکنم .. ولی برام 1 چیز جالب بود .. اونم اینکه منم اسمم رضاست و متولد 5 اسفند مثل تو!!!
    به همین خاطر 1 سوال دارم.... در مورد p30 چی فکر میکنی؟؟؟ 1 جا برای گذرون وقت و شاید 1 جور سرگرمی؟؟یا 1 جایی برای کمک کردن و کمک خواستن در مورد موضوعات جدی؟؟؟
    برای منم خیلی جالبه که هم اسم و هم متولدیم
    در مورد p30 باید بگم بطور اتفاقی با این فروم اشنا شدم البته قبلا زیاد توی فرومهای خارجی ول میکشتم اونم برای تفریح یک روز که دنبال شماره سریال tune up utility میگشتم به این فروم برخوردم و البته جوابمو هم گرفتم ابتدا برای کمک خواستن بود ولی بعد دیگه کم کم شد یک جور سرگرمی و جای برای وقت گذرونی
    همیشه هم به محض ان لاین شدن ابتدا سری به انجمن متفرقه میزنم برایم خیلی جالبه
    بچه های فروم همگی جالب و خیلی با حالند من یکی که خیلی خوشم میاد
    در اخر هم منم تولدتو تبریک میگم

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

10

سلام جاوید جان ببخشید دیگه من نمیدونم چرا همیشه اسمتو جواد میخونم اره فعلا خوبم
    در مورد نازی اره نازی واقعیه همین دو هفته پیش دعوتش کردم کافی شاپ و ازش خواستگاری کردم خیلی خوشحال شد ناکس اعتراف کرد همیشه از پنچره اتاقش منو دید میزد منو ببین که فکر میکردم فقط من این کارو میکنم اما به فرموده حافظ عشق اسان نبود اول ولی افتاد مشکلها چون حالا که نازی راضی شده خانوادهامون ناراضی هستند چون مادرم فکر میکنه نازی خل و چل ترین دختر دنیا است و در مقابل هم مادر نازی فکر میکنه من هنوز بچه ام و به درد زندگی نمیخورم پدر هامون هم در این موقع حساس کاملا زن ذلیلیشون گل کرده و میگن هرچه مادراتون بگن حالا هم ماندیم چگونه راضیشون کنیم
    همین دیروز که برای بار 120 فیلم شعله رو دیدم تصمیم گرفتم برم پشت بام و بگم یا نازی رو میدید یا خودمو میندازم پایین اما نقشه ام نگرفت چون مادر نازی گفت چه بهتر یک دیونه کم میشه که به مادرم برخورد و انوم گفت دخترت دیونس و کار به جاهای باریک کشید فعلا من و نازی تصمیم گرفتیم از فردا بریم توی اعتصاب و غذا نخوردن که ببینیم چه میشه
    اما در مورد سوال دومت اره خیلی فکر کردم اخه چرا(بخصوص وقتی یک کاری رو خراب میکنم به این سوال خیلی مهم فکر میکنم)اما هنوز جوابی براش پیدا نکردم
    ممنون که حوصله کردید و اساسی جواب دادید بازم سوال دارم ولی الان وقت ندارم باید برم جایی بعد می پرسم در مورد اسمم هم خودتو ناراحت نکن خیلی ها این اشتباه رو می کنن واسه همینه که دیگه زیر نوشته هام اگه یادم باشه اسمم رو می نویسم ...

موفق و پیروز باشید

جاوید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •