عطا جون چه هاردی به نظرت خوبه بگیرم؟ این ضد ضربه ها واقا کارایی دارن؟ hitachi چطوره؟ slicon قیمت نگرفتی؟ راستی یه جایه خوب برای خرید کجاست توی مجتمع های نزدیک طالاقانی
عطا جون چه هاردی به نظرت خوبه بگیرم؟ این ضد ضربه ها واقا کارایی دارن؟ hitachi چطوره؟ slicon قیمت نگرفتی؟ راستی یه جایه خوب برای خرید کجاست توی مجتمع های نزدیک طالاقانی
دوستان خواهشا بنده رو راهنمایی بفرمایید
من یه هارد وسترن دیجیتال my book essential 1tb دارم که گارانتی سازگار ارقامه و تا 1/06/2013 گارانتی داره و خیلی کم استفاده شده
تصمیم دارم این هارد رو بفروشم و یه هارد وسترن دیجیتال my passport 1tb بخرم
هارد خودم رو چند بفروشم که مناسب باشه؟ چون با نو هیچ تفاوتی نداره
در کل تصمیمم درسته؟
مرسی
هارد سامسونگ هست .
ممنون از پیشنهادتون
نظرتون رو راجع به این هم میگید لطفا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SH14 Water Resistant/Shockproof USB 3.0 External Hard Drive
یا این
هر دو فکر کنم ضد ضربه هستند
////////////////
همچنین میشه لطفا تفاوت بین دو مدل ضد ضربه HD710 و SH14 رو بفرمایید؟
Last edited by Ali_softcenter; 15-12-2012 at 09:24.
والا بنظرم silicon power armor a70 مناسب شما هست . يه pdf ضميمه كردم مربوط به يه مجله اي هست كه اين مدل را تست كرده و عملكرد خوبي هم داشته . جايي كه ديروز رفتم سيليكون پاور نداشتند ولي قيمتش تقريباً مشابه انواع ضد ضربه adata هست كه در صفحه پيش گذاشتم . براي خريد بنظرم مركز كامپويتر ايران يا پاساژ رضا پيشنهاد ميشه .
يه نكته ، گرچه اين هارد ضد ضربه هست ولي توصيه ميكنم مثل يك هارد معمولي ازش نگهداري كنيد .
هارد HD710 داراي استاندارد IPX7 هست ، به معني اين هست كه ميتونيد هارد را حداكثر تا عمق 1 متر به مدت 30 دقيقه زير آب نگه داريد و چيزي نشه . ولي هارد SH14 كه داراي استاندارد IPX4 هست تنها در برابر پاشش يا ريزش آب مقاوم هست و نميتونيد مثل HD710 زير آب فرو كنيد .
توضيح در مورد سطح استانداردها .
در مورد تفاوت استاندارد MIL-STD-810G هارد HD710 و MIL-STD-810F هارد SH14 من اطلاعي ندارم ...
سلام .
قيمت دقيق رو نميتونم بدم . پيشنهاد ميدم در انجمن هاي خريد و فروش يه تاپيك بزنيد تا قيمت هارد معلوم بشه (حتي ميتونيد با ديتا بفروشيد و اگر ديتاها ارزشمند باشه ميتونيد به قيمت بيشتري بفروشيد) . براي اطمينان از صحت و سلامتي هارد از قسمت health برنامه hdtune يه عكس در اون تاپيك آپلود كنيد تا ثابت بشه هارد مشكلي نداره .
ولي بنظر من اينكار رو نكنيد .
ممنون به نظر شما از نظر کیفی بین این هارد ها و اون مدل وسترن خیلی تفاوت عمده وجود داره؟ چون میخوام کمی ارزون تر برام در بیاد..مثلا 640 گیگ HD710 رو میتونم با 57 پوند یا یورو ( دقیق نمیدونم) از این سایت خریداری کنم.
ولی خب برای 500 گبگ وسترن باید 59 یورو یا پوند بپردازم
برای همین میخوام بدونم اگه از نظر کیفی تفاوت خیلی عمده ای ندارن...a-data رو بخرم.
البته این به شرطی هست که سیلیکون پاور رو پیشنهاد ندید به جای A-data چون فعلا تو نخ سلیکون پاور نرفتم.
2- بعد یک سوال دیگه...البته من هنوز نرفتم بازار این ها رو قیمت کنم در ایران...ولی به نظر شما با توجه به قیمت ارز...اگه من بخوام معادل پولش رو به پوند یا یورو به شخصی که برام میاره بدم...می صرفه اصلا ؟یا همین قیمتی که اینجا هست برام در میاد؟
روشن تر بگم مثلا خواهرم یکی از این هارد ها رو برای من به پوند میخره 57 . من میخوام معادلش رو بهش پرداخت کنم یعنی اینجا پوند هر چند هست من میخوام بهش بدم.حالا یا پوند بخرم بدم بهش یا معادل ریالیش!
بازم به نظرتون ارزون تر برام میفته؟
کلی میخوام بدونم...
مرسی
دوستان سلام
هارد SH12 رنگ آبی موجود هستش آیا؟ اگر هست چند میشه پیدا کرد؟
یه هارد قشنگ و ضدضربه اگه کمتر از 200 میشناسید (500) معرفی میکنین؟
یا اگر با این قیمت آفر بهتری دارید بدید ممنون میشم![]()
در ضمن
این مدلا خوبن آیا؟
ADATA Portable HD710 - 500GB
Adata Dashdrive HV610 USB 3.0 - 500GB
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)