تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 634 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خير دوست عزيز.لزومي نداره
    رامهاي داركي و رام هايي از اين قبيل با نام كاستوم رام يا رام كوك شده شناخته ميشن و توسط كوكرها تغييراتي در اونها ايجاد شده
    معمولا كساني كه از رام هاي رسمي خوششون نمياد و براشون يكنواخت شده سراغ كاستوم رام ميرن.كاستوم رام ها امكانات بيشتري دارن(اگر مايل باشيد ميتونم بيشتر توضيح بدم راجع به اين امكانات)
    شما مدتي با رام XXJV6 كه نصب كرديد كار كنيد تا آشنايي بيشتري با گوشي پيدا كنيد.بعدا اگر احساس يكنواختي كرديد كاستوم رام نصب كنيد
    در حال حاضر هم مي تونيد با خيال راحت از گوشي استفاده كنيد و برنامه نصب كنيد
    ممنون از توضیحاتتون . البته منظور من Darky Core 2.6 بود که 1 کرنل هست و منظورم رام دارکی نبود . من قبلا این رام رو داشتم که چون لگ داشت مجبور شدم از نو بریزم . حالا سوالم این بود که بعد از نصب این رام نیازی هست که کرنل دارکی 2.6 بریزم ؟ و اساسا کار این کرنل دارکی 2.6 چی هست ؟

داره خودمونی میشه Hadi136813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میخوام گالاکسی اس بگیرم. چند تا سوال دارم
    درسته که نصب برنامه جاوا دنگ و فنگ داره؟
    درسته که برای نصب برنامه و بازی باید روت بکنیم؟ (روت چیه؟؟!!!) و کلی عملیات دیگه؟

این کارایی که میگن مثل روت و رام زدن و ... خطرناک نیستن؟!

(من تا حالا اسمارت فون نداشتم. حق بدین این چیزارو ندونم)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

مشخصات گوشی چیهست؟ رام؟ فرکانس پردازنده؟ ...
    سلام

GS با رام رسمی 2.3.4 ... لگ فیکس شده ... فرکانس سی پی یو 1.3 پایدار !

منتظر بنجمارک های خر تر از اینا هم باشین ! : دی

دارم روش کار میکنم !

4. 2 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saegheh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون . البته منظور من Darky Core 2.6 بود که 1 کرنل هست و منظورم رام دارکی نبود . من قبلا این رام رو داشتم که چون لگ داشت مجبور شدم از نو بریزم . حالا سوالم این بود که بعد از نصب این رام نیازی هست که کرنل دارکی 2.6 بریزم ؟ و اساسا کار این کرنل دارکی 2.6 چی هست ؟
    شما darky 2.7 را بریز عالیه منم دارم استفاده میکنم روی مصرف باطری تاثییر خوبی داره با این کرنل شما میتونید گوشیتون را لگ فیکس کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما darky 2.7 را بریز عالیه منم دارم استفاده میکنم روی مصرف باطری تاثییر خوبی داره با این کرنل شما میتونید گوشیتون را لگ فیکس کنید
    2.7 روی رام 2.3.3 به خوبی جواب نمیده . من داشتم خیلی لگ داشت . الان بیشتر سوال من اینه که اصولا کار دارکی چی هست و اصلا لزومی داره نصبش ؟ یعنی اگه نصب کنیم چه تغییراتی حاصل میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

میخوام گالاکسی اس بگیرم. چند تا سوال دارم
    درسته که نصب برنامه جاوا دنگ و فنگ داره؟
    درسته که برای نصب برنامه و بازی باید روت بکنیم؟ (روت چیه؟؟!!!) و کلی عملیات دیگه؟

این کارایی که میگن مثل روت و رام زدن و ... خطرناک نیستن؟!

(من تا حالا اسمارت فون نداشتم. حق بدین این چیزارو ندونم)
    دوست عزیز شما برای اینکه بتونید از برنامه های جاوا استفاده کنید باید برنامه ها رو تبدیل فرمت کنید یعنی اونها رو به فرمت apk تبدیل کنید.چون اندروید قابلیت اجرای برنامه های Java رو نداره
    بعد هم باید برنامه ی JAVA 2JME Runner رو روی موبایل نصب کنیدو برنامه ها رو اجرا کنید
    بعضی از برنامه ها هم اجرا نمی شن
    اما مساله اینه که کلا احتیاج خاصی هم نیست به برنامه های JAVA.من یادمه پارسال که X10 گرفته بودم چون دیکشنری جالبی برای گوشی نبود یکی از دیکشنری های JAVA رو گذاشته بودن.الان ما دیکشنری مخصوص اندروید داریم و اصلا احتیاجی به برنامه های JAVA نیست.یک بار امسال موقعی که Opera Mini فی - لتر شده بود یه عده پیشنهاد دادن از Opera Mini مخصوص JAVA استفاده کنیم که الته اون هم مشکل داشت
    پس در این مورد اصلا نگران نباشید و مهم نیست
    شما وقتی گوشی رو روت می کنید به تمام فایل های سیستمی گوشی دسترسی دارید و تسلط کاملی روی گوشی دارید.با استفاده از روت کردن می تونید بعضی از برنامه های خاص رو روی گوشی نصب کنید و در فایل های سیستمی گوشی تغییراتی ایجاد کنید .بنابراین می تونید انواع تغییرات رو روی گوشی انجام بدید
    همین طور که گفتم فقط بعضی از برنامه ها به روت احتیاج دارن نمونش هم برنامه های Galaxy Tuner و Voodoo Control Plus که در صفحه قبل معرفی کردم
    این کار ها هم خطری ندارن تا اونجایی که من تجربه کردم
    بار ها و بارها رام عوض کردم و حتی 2 بار هم گوشیم بریک شده اما هیچ خطری برام ایجاد نشده و به راحتی برش گردوندم

2.7 روی رام 2.3.3 به خوبی جواب نمیده . من داشتم خیلی لگ داشت . الان بیشتر سوال من اینه که اصولا کار دارکی چی هست و اصلا لزومی داره نصبش ؟ یعنی اگه نصب کنیم چه تغییراتی حاصل میشه
    دوست عزیز من فکر کردم شما رام های دارکی رو می فرمایید
    برای رام های 2.3.3 کرنل های مختلفی داریم اما از نظر من نمی تونیم در مورد هر کدام نظر قطعی بدیم.شما باید خودتون امتحان کنید
    ما معمولا کرنل عوض می کنیم بای اینکه مصرف باتری بهتر بشه و یا گوشی رو لگ فیکس کنیم و یا اینکه به محیط Clock Work Mod دسترسی داشته باشیم و یا میزان رم در دسترس رو افزایش بدیم و ...(با استفاده از بعضی کرنل ها می تونیم گوشی رو اورکلاک هم بکنیم) .هر کرنل هم مشخصاتی داره که سازنده اعلام می کنه .از خصوصیات dark core هم افزایش رم تا 337 مگابایت و لگ فیکس و .. هست
    اما این که کدوم کرنل بهتره بستگی به خود شما داره.شما باید کرنل های مختلف رو امتحان کنید ببینید انتظاراتتون رو براورده می کنه یا نه
    به هر حال Dark Core هم کرنل خوبیه و شما می تونید نسخه 2.6 رو که مخصوص 2.3.3 هست نصب کنید و امتحان کنید.این طور که من دیدم کاربران با Dark Core 2.6 بر خلاف 2.7 مصرف باطری بالایی داشتن.
    برای رام های 2.3.3 می تونید از کرنل های Speed Mod هم استفاده کنید (cf-root هم هست که الان نصبش کردید)
    فقط توجه داشته باشید که اگر لگ فیکس رو فعال کردید و می خواید کرنل عوض کنید حتما قبل از اون لگ فیکس رو غیر فعال کنید
    Last edited by Black Vengeance; 29-06-2011 at 10:43.

8. 3 کاربر از Black Vengeance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دوست عزیز خیالت راحت
    به خاطر این میگم که مثلا در اثر استفاده زیاد از گوشی برای فیلم دیدن ممکنه رنگ کادر اطاف گوشی بره یا اینکه زیاد فیلم ببینم برای صفحه نمایش یا کلا خوده گوشی مشکلی درست بکنه در دراز مدت ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

به خاطر این میگم که مثلا در اثر استفاده زیاد از گوشی برای فیلم دیدن ممکنه رنگ کادر اطاف گوشی بره یا اینکه زیاد فیلم ببینم برای صفحه نمایش یا کلا خوده گوشی مشکلی درست بکنه در دراز مدت ؟
    دوست عزیز من هم زیاد موزیک ویدیو نگاه می کنم با گوشی
    کلیپ هم زیاد نگاه میکنم.و از قاب یا محافظ هم برای گوشی استفاده نمی کنم
    رنگ کادر گوشی نرفته.(جالبه با وجود اینکه گوشی 3 بار ضربه خورده و آثارش روی قاب دور گوشی باقی مونده اما رنگ نرفته)
    و البته برای صفحه نمایش یا گوشی به هیچ عنوان مشکلی پیش نمیاد
    پس با خیال راحت از گوشی استفاده کنید

11. این کاربر از Black Vengeance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

(با استفاده از بعضی کرنل ها می تونیم گوشی رو اورکلاک هم بکنیم)
    به زودی آموزش اینکه چجوری با هر کرنلی گوشی رو اورکلاک کنید رو میذارم !

اگه خدا بخواد امروز آموزش رو میذارم !

چون کار خطرناکیه باید بیشتر تحقیق کنم ! ... هنوز مقدار ولتاژ لازم برای اورکلاک رو درست و درمون نیافتم !

به دوستان هم توصیه میکنم که اگه زیاد زبان فارسی براشون مهم نیست رام 2.3.4 رو به همراه کرنل Speed Mod نصب کنند تا به قدرت گوشیشون پی ببرن ! ... البته میشه فارسیش هم کرد ولی توصیه نمیشه !

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم این بازی هایی که چند تا فایل دیتا هم همراه خودشون دارن(غیر فایل نصبی) این فایل ها رو کجا باید کپی کنیم؟اصلا باید این فایل ها رو چی کار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •