تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 500 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه love mac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم از دوستان که امیدوارم اینجا جاش باشه
    من قصد خرید مک بوک پرو (هنوز مدلشو انتخاب نکردم ولی احتمالا mc724)دارم و از تعریف ها و چیز هایی که دیدم مطمئنم پشیمون نمیشم فقط یه چیز نگرانم کرده و اینه که به هر حال شما لپ تاپ معمولی اگه خراب شه فروشنده میتونه تعمیر کنه ولی لپ تاپ اپل هستند کسایی که دانششو داشته باشند؟شاید بگید خراب نمیشن که 90% درسته حرفتون ولی بلاخره هر کالایی احتمال خرابی داره و این هزینه بالا ادمو نگران میکنه!
    ممنون میشم راهنمایی کنید و از تجربه خودتون بگید
    سلام
    یه مغازه تو پایتخت هست که کارش فقط تعمیر لپ تاپ اپله اگه خراب نمیشد که این مغازه از کجا پول در می اورد؟ بعدش مک درسته کمتر خراب میشه ولی امکان داره خودت بهش اسیب بزنی مثلا یارو یه چیزی رو صفحه کلیدش گذاشته بود فکر کنم انگشتر بود بعد که لپ تاپ رو بسته بود یه صدای دلنشینی شنیده بود کلا صفحش ترکیده بود در کل کسایی هستند که دانششو داشته باشند فقط مثل بقیه چیزای اپل طبیعتا هزینه تعمیرش بالاست ولی اگه به خاطر این مساله در مورد خریدش تردید داری به نظرم داری اشتباه میکنی
    موفق باشی

2. این کاربر از love mac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیزlove mac
    بابت راهنماییت تشکرخوب فرق md318باmd322فقط تو هارد و گرافیکش چون بیشتر کارای من فتوشاپ سینمافوردی افترافکت و.....واسه همین از این بابت توشکم چون یه جنسی میخوام که تا 7الی8سال هربرنامه ای بیاد بتونه راحت کار کنه . یه آدرسی بدین که برنامه های مک ازجون آدمیزاد تا جون مرغ گیر بیاد واسه خرید سوال بعدیم اینه که موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم خدایش از بس تو این سایتا چیز خوندم هر کی داره یه سازی میزنه در کل یه انتخاب خوبی باشه و رازی باشم بازم ممنون

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

سلام دوستان
    یه لپ تاپ اپل حدودای 2 تومن چی خوبه ؟
    واسه خانومم میخوام
    کار خاصی هم انجام نمیده اینترنت و عکس و ... شاید نرم افزارهای حسابداری ، فقط باطریش خوب باشه و ترجیحا 15 باشه
    من خودم از این سری های Air خوشم میاد خیلی نازکه
    Mac Book Air-MC966
    یا
    MC 724
    چطورن ؟
    چندن ؟
    راستی انگار 699 رام نداره نه؟ اینجوری خیلی بده که

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیزlove mac
    بابت راهنماییت تشکرخوب فرق md318باmd322فقط تو هارد و گرافیکش چون بیشتر کارای من فتوشاپ سینمافوردی افترافکت و.....واسه همین از این بابت توشکم چون یه جنسی میخوام که تا 7الی8سال هربرنامه ای بیاد بتونه راحت کار کنه . یه آدرسی بدین که برنامه های مک ازجون آدمیزاد تا جون مرغ گیر بیاد واسه خرید سوال بعدیم اینه که موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم خدایش از بس تو این سایتا چیز خوندم هر کی داره یه سازی میزنه در کل یه انتخاب خوبی باشه و رازی باشم بازم ممنون
    سلام
    تجربه شخصی من نشون داده هرکی زیاد تحقیق بکنه ضرر می کنه هر کی هم کم تحقیق کنه بازم ضرر میکنه باید به اندازه تحقیق کنی برای همین سرزدن زیاد هم به سایتها گیج و مرددت میکنه موقع خرید هم یکی از مهمترین چیزها اون برچسب سفیدی هست که مک رو پلمب کرده خیلی مهمه نگاه کن که اون باز نشده باشه روی دستگاه هم نگاه کن که گرد و غبار یا اثر انگشت نباشه لوازمی هم که باید داخل جعبه باشه رو نگاه کن مخصوصا دیسک ها بازم اگه میخوای بیشتر متوجه بشی برو سایت یوت.... بزن mac book pro unboxing (فکر کنم درست نوشتم) کلیپ ها رو نگاه کن دیگه کامل متوجه میشی در مورد سوال اولت هم راستش من خودم هنوز مک نگرفتم و منتظر اومدن سری جدیدشم برای همین تا حالا با برنامه های مک کار نکردم ولی اگه تهرانی برو بازار موبایل ایران قسمت لپ تاپ یه مغازه ای هست اسمش رو یادم نیست ولی دکورش با مغازه های دیگه فرق داره توش کلا مشکی هست همون که وارد میشی سمت چپ هست اون یه مجموعه نرم افزار 13dvd یه کتاب اموزشی هم فکر کنم داره 67 هزار تومنه بیشتر از 250 تا برنامه داره

6. این کاربر از love mac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    شما عرض کردین واسه خرید برم نقش معتبر تره معروف تره ولی دیروز یه آدرسی پیدا کردم شرایط ضمانتی تعویض دستگاه شش ماه بود خدماتش سه ساله کلیه شرایطی که نقش واسه مشتری میزاره گذاشته لگوی سایتش تقریبا شبیه نقش دستگاه خیلی ارزون داره میده شماهم یه سر بزنید ببینم اگه ریگی تو کفشش نیست از اونجا بخرم یه چیز دیگه فله فله داره جایزه میده تبلیغ های وحشت ناک داره میکنه نمیدونم شاید یه سرمایه دار گردن کلفت اداره میکنه ممنون راستی من تهران نیستم جنوب کشورم اگه بشناسی لارستان

ارسال لینک ممنوع
    Pami
    Last edited by Pami; 24-01-2012 at 21:19.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بچه ها من با 1800 چی میتونم بخرم ؟؟؟

داره خودمونی میشه darkzside's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران-اصفهان

پيش فرض

فکر کنم با وضع موجود با 1800000 هیچی نمیتونی بگیری...mc 700 شده 2000000.هرکی هرکیه بازار....مگر اینکه معجزه بشه!

10. این کاربر از darkzside بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کسی فرق mc990 رو با mc374 میدونه؟؟ (میخوام دست 2 بگیرم)

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمتا خییییییییییییییییییلییییی ییییییییییی رفته بالا یه ماه پیش md318 رو2650میدادن ولی سه چهار روز پیش که دلار به دوهزار نرسیده بود باید با التماس 3100 میخریدی md311 شده 4600 فکر کنم الان نخرین بهتر باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

قیمتا خییییییییییییییییییلییییی ییییییییییی رفته بالا یه ماه پیش md318 رو2650میدادن ولی سه چهار روز پیش که دلار به دوهزار نرسیده بود باید با التماس 3100 میخریدی md311 شده 4600 فکر کنم الان نخرین بهتر باشه
    آره بابا نخرین فعلا. خودشونو مسخره کردن. 3 تومن بدی لپ تاپ التماس هم بکنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •