تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 1291 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525575975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

واسه درخواست بهترین راه اینه که مثلا فردا بری نمایندگی ایرانسل و بگی چه سرویسی میخوای شما واسه اینکه بدونین منطقه شما تحت پوششه به سایت زیر سر بزن و عکس رو زووم کن و ببین منطقتو
    اگه نقشه سبز بود که منطقه شما عالیه ، زرد بود یعنی پوشش منطقه کمی ضعیفه ، رنگ قرمز پوشش ضعیفه بین 2 روز تا 7 روز طول میکشه عزیز شما هر موقع مخابرات رو خط از رانژه در بیاررن فرقی نداره چون وایمکس با امواجه و به خط تلفن وصل نمیشه
    اینم نقشه تهران هر منطقه ای هستی رو اون کلیک کن چون نقشه 4 قسمتیه منطقتو دقیق بگو تا بگم پوششت چطوره این نقشه 4 قسمته برای دیدن قسمت ها روی علامت مثبت کلیک کن
    اینم سایت نقشه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خيلي ممنون از توضيحات كامل. من دقيق بلوار حميد صالحي سر چهارراه اكبري هستم. نگاه كردم ديدم سبز هست درست يه خورده زرد هم هستش من درست تو اون محمدود سبز و يه خورده زرد هستم. در حال حاضر در مجتمع هستيم نيازي هست اون وايمكس مربوط به مجتمع مسكوني رو بگيرم يا فرقي نداره. الان همسايه پاييني ما داره 128 گرفته الان 1 هفته اي ميشه سرعتشون تو روز ميگه بد نيست شبا هم بهتره البته سرعت دانلودش مهم بود واسم كه نميدونست. اين ميگفت آشناشون ميگفت مبين نت خوبه من گفتم مبين نت فعلا كاربراش ناراضي هستن.
    در مرود سرويس ميدونم هر ماه ميشه يه چيزي گرفت منظورم ماه بعد از تموم شدن طرح تابستاني 3 ماههه هست ميگفن كه بايد حتما ماه بعد رو هم همون سرويس رو بگيري از ماه بعد هر چي خواستي. اين زور هستش. به همكار من هم گفته بودن كه زير بار حرفشون نرفته بود و بي خيال شده.
    راستي من 512 ميخوام بايد نامه ارائه بدم؟؟ چون شركت ما نامه ميده مشكلي نداره. يا با كارت دانشجوئي دانشگاه علمي كاربردي ميشه؟
    براي اشتراك داخل سايت زده اينترنتي هم ميشه پرداخت كرد. ديگه حضوري برم نيازي نيست؟!!
    Last edited by mrmostafa; 02-09-2011 at 18:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان من یه وایمکس ایرانسل دارم. 512 نا محدود با مودم bm-632w مودمش نو هست. میخوام از ایران خارج بشم اگر کسی لازم داره پیغام خصوصی بده.

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام .

سرویس 128 ایرانسل اعتباری معمولا سرعتش چند کیلوبایته ؟ توی نقشه سیگنال خوب زده و میتونم از مودم داخلی استفاده کنم . ما طبقه دوم هستیم و رو به رو و اطراف هم ساختمون بلند هست اینا تاثیر رو سیگنالدهی که ندارن ؟

باتشکر قبلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

سرویس 128 ایرانسل اعتباری معمولا سرعتش چند کیلوبایته ؟ توی نقشه سیگنال خوب زده و میتونم از مودم داخلی استفاده کنم . ما طبقه دوم هستیم و رو به رو و اطراف هم ساختمون بلند هست اینا تاثیر رو سیگنالدهی که ندارن ؟

باتشکر قبلی
    سرعت سرویس 128 کیلوبیت دقیقا برابر 16 KB/s است
    اگر در نقشه جزو سبز رنگ هستید به احتمال زیاد مشکلی نخواهید داشت برای استفاده هر چند که ساختمان ها تاثیر منفی دارند اما افت کیفیت برای 128 وجود نخواهد داشت

5. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

جراااااااااااااااااا وايمكس خريدم همه جيزش خوبه اما كرونه جه فايده وقتي adsl نامحدود 10 تومانه ماهي؟ زود خريدم

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این مودمهای ایرانسل فقط مخصوص این شرکته دیگه ؟ مثلا میشه باهاشون از مبین نت استفاده کرد یا شرکتهایی که در آینده وایمکس میدن استفاده کرد ؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

جراااااااااااااااااا وايمكس خريدم همه جيزش خوبه اما كرونه جه فايده وقتي adsl نامحدود 10 تومانه ماهي؟ زود خريدم
    اگر به گروني بخواي حساب كني adsl ماهي 10 هزار تومان هم خيلي گرونه چه برسه به 30 هزار. الان امريكا ماهي 10 دلار اينترنت واقعا پرسرعت سرعت حرفه اي كه براي اون 10 دلار هيچي نيست. اينجا سرعت 128 كه نه 16 كيلوبيت رو بايد ماهي 10 هزار بدي اسمشم پرسرعته. ولي وايمكس نسبت به تكنولوژي جديدش خوب داره ميگيره و اينكه دردسرهاي مخابارت و سيم كشي و فاصله مخابرات و غيره رو نداره. وايمكس سرويس 512 با 4 مگ حجم ماهي 20 هزار گرونه؟؟ adsl كه گرونتره؟! ماهي 10 هزار تومان مخابرات هم خودم الان دارم كه ميخوام پس بدم ندن سنگين ترن واقعا مزخرفه. سرعتش روي 10 هست. اگر بجومبيم درست ميشه.

-------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان من ميخوام اين طرح 3 ماهه رو بگيرم به نظر شما براي مهرماه هم تمديد ميشه؟؟؟چون ايرانسل عادتش هست من براي برج ديگه ميخوام بگيرم.
    در ضمن اين طرح اعتباري و طرح دائمي چيه؟؟؟ اعتباري بگيرم؟ دائمي نفهميدم پول 2 ماه روب ايد بديم؟ من ميخوام همون ماهيانه بگيرم نهايت بعد خواستم 3 ماهه. بستگي به شرايط مالي داره
    Last edited by mrmostafa; 03-09-2011 at 09:25.

9. 4 کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض بالاخره نفهمیدیم وایمکس ایرانسل خوبه یا بد؟...

سلام و خسته نباشید خدمت بچه های p30world من الان .ایمکس ایرانسل دارم 128 3 گیگ در ماه اینیکه الان دارم به لعنت خدا هم نمی ارزه میخواستم ببینم 256 خیلی سرعتش بالا تره یا اونو مثل این آشغاله یک سوال دیگه اونم اینکه اگه بخوام از طریق اینترنت طرح تعرفرو عوض کنم از طریق اینترنت میشه یل نه مرسی..ممنونم

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خيلي ممنون از توضيحات كامل. من دقيق بلوار حميد صالحي سر چهارراه اكبري هستم. نگاه كردم ديدم سبز هست درست يه خورده زرد هم هستش من درست تو اون محمدود سبز و يه خورده زرد هستم. در حال حاضر در مجتمع هستيم نيازي هست اون وايمكس مربوط به مجتمع مسكوني رو بگيرم يا فرقي نداره. الان همسايه پاييني ما داره 128 گرفته الان 1 هفته اي ميشه سرعتشون تو روز ميگه بد نيست شبا هم بهتره البته سرعت دانلودش مهم بود واسم كه نميدونست. اين ميگفت آشناشون ميگفت مبين نت خوبه من گفتم مبين نت فعلا كاربراش ناراضي هستن.
    در مرود سرويس ميدونم هر ماه ميشه يه چيزي گرفت منظورم ماه بعد از تموم شدن طرح تابستاني 3 ماههه هست ميگفن كه بايد حتما ماه بعد رو هم همون سرويس رو بگيري از ماه بعد هر چي خواستي. اين زور هستش. به همكار من هم گفته بودن كه زير بار حرفشون نرفته بود و بي خيال شده.
    راستي من 512 ميخوام بايد نامه ارائه بدم؟؟ چون شركت ما نامه ميده مشكلي نداره. يا با كارت دانشجوئي دانشگاه علمي كاربردي ميشه؟
    براي اشتراك داخل سايت زده اينترنتي هم ميشه پرداخت كرد. ديگه حضوري برم نيازي نيست؟!!

دوست عزیز شما هر ماه هر سرویسی بخوای میتونی بگیری و اجباری نیست و اختیاریه واسه گرفتن 512 بهترین راه و راحت ترین راه گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاهته فقط یادت باشه بجای درج شرکت بزن ایرانیل تو گواهی شما پولو به همون نمایندگی بدین بهتره و رسید هم دریافت میکنین و سریع تر به کارتون میرسن تا اینکه از سایت ثبت نام کنین چون وقتی از نمایندگی ثبت نام کنین اون نمایندگی سریع به کارتون میرسه و پیگیره مارتون میشه و لی اگه از سایت ثبت نام کنین پیگیریش کمتره ولی از من میشنوی از نمایندگی ثبت نام کن و پولو بهشون بده از سایت ثبت نام نکن دوستامون در همین تاپیک بودن که تا 8 روز بهشون زنگ نزدن بودن چون از سایت ثبت نام کرده بودن حواست جمع باشه از نماتیندگی ثبت نام کن

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

سلام دوست عزیز گرون نیست و اگه شما لپ تاپ داشته باشی بهترین اینترنت وایمکسه چون امکان جابجایی و سیار بودن وجود داره ببینم شما ای دی اس ال رو با وایمکس مقایسه میکنین ؟

12. این کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این مودمهای ایرانسل فقط مخصوص این شرکته دیگه ؟ مثلا میشه باهاشون از مبین نت استفاده کرد یا شرکتهایی که در آینده وایمکس میدن استفاده کرد ؟

سلام آقای رضای عزیز مودم هر شرکت مخصوص خودشه به خاطر 2 دلیل
    1- اول سیاست پولی شرکت های پول دوست ایرانی

2- دوم بخاطر اینکه اسم مودم یا آدرس مک مودم مخصوص خود شرکته و در شبکه و سرور مودم خودشون رو میشناسن هر سوال دیگه ای داشتی بپرس عزیز

14. 2 کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •