سلام
هر کی عشق ریاضیه از این سایت خیلی خوشش میاد.
هم حد . مشتق و انتگرال و نمودار همه چی رو حل میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با راه حل
البته بیشتر به درد دانشگاه میخوره مخصوصا به خاطر انتگرال هاش.
سلام
هر کی عشق ریاضیه از این سایت خیلی خوشش میاد.
هم حد . مشتق و انتگرال و نمودار همه چی رو حل میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با راه حل
البته بیشتر به درد دانشگاه میخوره مخصوصا به خاطر انتگرال هاش.
سلام
بچه ها من پشت کنکوریم
تا حالا یه دور همه درسارو خوندم
به نظرتون بهتره برم یه مشاور درسی بگیرم که واسم برنامه ریزی کنم؟
خودم نمیتونم برنامه ریزی کنم واسه خودم حتما یکی باید بالا سرم باشه هی بگه بخون تا بخونم!
به نظرتون مشاور تاثیر داره؟
البته خودم یه مشاور دارما دو هفته یه بار میزنگه میگه چی کار میکنی؟میخونی؟
برنامه ریزیم واسم کرد گفت تا اخر اذر یه دور همه درسا رو باید تموم کنم بدون تست البته من فیزیکو ریاضی تستاشو میزدم
به نظرتون بهتره عوضش کنم؟
خوب حداقل چند تا خوبی داری که ما نداریم ، یک بار کنکور دادی و تمامی درس هارو خوندی
من جای شما بودم ، (قبلا هم خیلی روش تاکید کردم) ، جزوه رو یک بار میخونم ، بعد میرم سراغ تمرین تشریحی و تست و با جزوه کار میکنم ، اینجوری تو ذهن بهتر میمنونه
عمومی ها هم، مثل آش هست ، درس رو بخون ، فرداش تستاشو بزن. تو 24 ساعت جا میفته انگاری
برای من که رشتم ریاضی ، این روش تو دیفرانسیل که خیلی خوب جواب داده ، هندسه هم همین طور ، شیمی که آسونه. فیزیک هم با فرمول ها ور میرم ، حال میده.
-------------
حالا یک سوال ، من زبان هم شرکت کردم ، رفتم کتاب GAP رو دیدم ، خیلی آسون بود ، به استاد زبانمون گفتم ، گفت GAP سنگینشه. بعد از عید شروع کنم بهتره ؟
Last edited by BioHazard; 18-12-2009 at 17:06.
از کی تا حالا میم نون شده ما خبر نداریم
ستایش خانوم(؟) اگه توی این کنکور های آزمایشی ثبت نام کنی بهتره
سلام دوستان
از اونجایی که با خودم عهد بستم فقط جمعه بیام فروم، از الآن مطلب شب یلدای کنکوری رو تو وبلاگم گذاشتم.اینم آدرسم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه سوال دوستان :
به نظرتون فيزيك پيش 2 از 1 راحتتره ؟ يعني ميشه ترم 2 همزمان با اون تست هاي پيش 1 رو هم مرور كرد ؟
يه سوال ديگه :
به نظرتون توي ايام امتحاناي ترم اول عاقلانه است كه از صبح تا شب فقط يه درسو خوند (براي پيش دانشگاهي ها ؟)؟
|یش 2 حفظی هست اگه کتاب حسابی بخونی تستاشو راحت میزنی
پیش 2 خیلی از پیش 1 آسون تره.
فکر نکنم ایرادی داشته باشه.
هین !!!! از وقتی که ایرانسل اومده ، از تو عمرم انقدر دیفرانسیل نخونده بودم که امروز خوندم ، شبیه نسبت مثلثاتی شدم دیگه
البته میتونی اونو یک جور دیگه هم بخونی که اسم حیوانی است که در فلات قاره زندگی میکند و همچنین تخم گزار هست و شیرده !!!!!
کنکوری های سنجش هم خوبه ، ولی یکی آخر سر نیومد جدول زمان بندی این امتحانای لعنتی سنجش رو محبت کنه و بزاره.
Last edited by BioHazard; 18-12-2009 at 17:38.
سلامبه نظر من که مداد آزمون گاج برای پر کردن و پاک کردن گزینه بی نظیره.ولی برای حل کردن ریاضی و فیزیکو درکل نوشتن خیلی بده
![]()
اول من یه سوال بپرسم!!!شما سال اولته که کنکور میدی؟!؟!اگه آره که باید بگم اصلاً به درد کنکور نمیخوره !!!!!
من سال قبل مدادو بردم سر آزمون کانون ازش استفاده کردم گند زد به پاسخنامه!!!
چون اون اندازه ای که مداد پر میکنه با اندازه جای خالیای پاسخ نامه فرق میکردی یعنی کوچیکتر بود مجبور بودم چندبار مدادو بکشم تازه بعد از کلی بدبختی میزد بیرون باید پاکش میکردم که جاش سیاه میشد!!!!تازه چون اندازش بزرگه بعد از چن دیقه انگشتامم درد گرفت!!!! سر کنکورم همین مشکلو داشتم فرقش این بود که اندازه جای خالیای پاسخ نامه کنکور کوچیکتر بود که بازم میزد بیرون!!!!!! جنس برگشم خیلی افتضاح بود که اصلاً پاک نمیشد!!!!
تنها جایی که میشه ازش استفاده کرد و خوب جواب میده فقط آزمونا سنجش وتا حدودی آزاده!!!
من جای شما بودم هیچ وقت با این قرتی بازیا وقته خودمو نمیگرفتم!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)