در ویندوز 7 ساختار فایل بوت تغییر کرده و دیگه خبری از boot.ini نیست، بجاش دستور BCDEdit اضافه شده که کار باهاش یکم سخته.![]()
در ویندوز 7 ساختار فایل بوت تغییر کرده و دیگه خبری از boot.ini نیست، بجاش دستور BCDEdit اضافه شده که کار باهاش یکم سخته.![]()
از دستور msconfig استفاده کن
در پنجره باز شده برو توی قسمت Boot
حالا خیلی ساده میتونی کارایی که میخوای رو انجام بدی (حذف، انتخاب بعنوان پیش فرض، زمان انتخاب و ....)
سلام
من یک سوال دارم. یکدونه ایسر 4710tg دارم که ویندوز 7 home Premiun اوریجینال داره، وقتی میام هایبرنیتش کنم مثل آدم هایبرنیت میشه. اما وقتی روشنش میکنم ، ویندوز بالا مییاد ولی صفحه سیاهه و چیزی دیده نمیشه. مجبورم اسلیپش کنم و دوباره از اسلیپ دربیارم تا درست بشه. اونوقت میبینم که رد دکمه هایی که فشار دادم روی تکست باکس مربوط به یوزرنیم و پسورد هست، یعنی ویندوز بالا اومده بوده. لپ تاپم دو تا کارت گرافیکی هستش، و درایورهاش همه آپدیتن. روی پشتیبانی ایسر هم نوشتم و گفتند ببر نمایندگی ایران. مال من نمایندگی سازگار ارقامه. اما من مشهد هستم. گفتم قبل از تلفن و تلفن کاری ، یک سوالی از بچه های فروم بپرسم. پیلیییییییز کمککککککککککککک
مرسی![]()
دوستان ببخشید برای فایلهای Temp ویندوز که حجم زیادی رو همیشه اشغال میکنن راه حلی برای خلاصی وجود نداره ؟
معمولا بطور خودکار بعد از بسته شدن برنامه هایی که اون ها رو ایجاد کردن از بین میرن ولی بصورت دستی هم میشه مثلا روی درایو c راست کلیک کن تو قسمت General روی Disk Cleanup کلیک کن بعد تو پنجره ای که باز می شه تیک همه ی گزینه ها رو بزن و بعد ok کن.
یه راه هم استفاده از برنامه هایی مثل TuneUp Utilities 2010.
توی Run
عبارت %temp% رو وارد و OK کن
فولدر Temp باز میشه، هر چی توشه رو پاک کن
سلام دوستان خواهش می کنم اگر لبنک فارسی ساز ویندوز 7 رو دارید اینجا بذارید چون من واقعا با این قضیه مشکل پیدا کردم . باتشکر
ولی این مسیر تنها یکی از پوشه های فایل های موقتی ویندوز ، پاک کردن تمام فایل های موجود در این پوشه وقتی که برنامه ای باز باشه امکان پذیر نیست و در مواقعی ممکنه به اجرای درست برنامه ها صدمه بزنه.
سلام
من ویندوز 7 رو نصب کردم بعد از دو روز وقتی ویندوز بالا میاد ارور اکسپلورر رو می ده و اکسپلورر من ریستارت میشه و دیگه ارور نمی ده چه جوری ارورش رو بر طرف کنم؟
آقا چطور میشه گجتها رو از مسیر درایو C پا کرد SIDEBAR رش قاطی کرده!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)