من بهت 1000% اطمینان میدم که لپ تاپ مشکل دار خریدی مطمئن باش دستگات ایراد اساسی داشته و به عبارتی می تونم بگم بهت انداخته شده !
پلمپ بودن که دلیل نمیشه من تو جای دیگه هم گفتم دوست خودم شرکت فروش سخت افزار داره می گفت 5010 دل باز کردم آکبند روش زده بود تعمیر شده !!
ببین دوست عزیز منم خودم یکسال اچ پی داشتم ولی اصلا هیچ رقمه نمی تونم قبول کنم اچ پی مشکل داشت ..
کیفیت بدنه / تاچ / صفحه / کیبرد / کولینگ /باطری و به خصوص مین بورد و ...خیلی عالی بود و واقعا و حقیقتا من تو اون یکسال یعنی از فروردین 90 تا 91 کوچکترین اروری ازش ندیدم ...
اصلا نمی تونم درک کنم چرا واسه شما اینطوری شد اما راحت ترین حدس رو می تونم بزنم که دستگاه مشکل دار خریدی که احتمال بسیار بالا ریفر بوده ...
یعنی دستگاه شما از همون اول تعمیر شده بوده و سالم نبوده وگرنه مگه میشه بورد مشکل پیدا کنه به راحتی یا 20 جاش خراب شه مگهشما با فن چیکار کردی که خراب شده سر چند ماه
حالا منو میگی من بازی آنلایم می زنم 5 ساعت پشت هم باز یه چیزی !
دوست عزیز اصلا ربطی به چین نداره همه کمپانی ها تو چین تولیداتشون رو انجام میدن و فقط گارگرای چینی دستگاه رو می بندن اما با تکنولوژی ها کمپانی اصلی مثل اپل / اچ پی و ...
اچ پی واقعا نوت بوک های خوبی داره چه پروبوک چه پاویلیون واقعا عالی هستن ..
من نمیگما آمار فروش جهانی شون میگه چه اروپا چه امریکا ...
بار چند نمونه هم بگم خیالت راحت شه ..
من عموم عید از امریکا اومده بود ایران هم مک بوک داشت هم hp dv6 6000 ...
دقیقا هم مثل مال من بود و می گفت اچ پی فروش اول امریکا رو داره !
پس دوست عزیر الکی نیست این همه فروش حتما مشتری یه چیزی می بینه که می خره هم شیک و زیباش هم با کیفیت !
به نظر من همین که طرف واست گرانتی نزده خوش خیلی خیلی شک برانگیزه !
الان تخیلی ترین مدل ها گارانتی داره چحوری dv6 با این همه مزایا و کیفیت نداشته باشه !
تعجب می کنم چطور بهش شک نکردی !
اصلا می خواد دوستت باشه یا پدرت باشه شما باید می گفتی واسه چی گارانتی نکردی !
الان برادر به برادر رحم نداره شما میگی از آشنا گرفتم !
آشغال هم الان گارانتی داره نوت بوک که دیگه هیچی !
من حتی 1% هم شک ندارم یک جای کار مشکل داشته تو فروش و بهت لپ تاپ خراب دادن ...
dv6 چیزی نیست که به راحتی خراب شه ...
می خوای برات DataSheet اچ پی رو بزارم اینجا ببینی این دستگاه با چه تست هایی ساخته شده !
تو نیروی هوایی امریکا تست شده و 90000 ساعت کار و آزمایش و 150 تست براش در نظر گرفتن تا به مرحله عرضه جهانی برسه !
اچ پی خودش گفته تحت Exterme Temperature قرار دادیم و اگر این دستگاه زنده بیرون نمیومد از این آزمایش هرگر تولید نمیشد !
اینم لینک 6090 ببینید خیلی ها خریدن ولی کسی مشکلات شما رو نداشته !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]