تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 502 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مملکت جهل و جنایت و خرافات ...

پيش فرض

درسته دوست عزیز قشنگ متوجه عرض بنده نشدی
    من برند hp رو زیر سووال نبردم ... من فقط لبتابشو زیر سوال بردم
    اونم در گذشته خوب بوده ولی شاید یکسال شاید کمتر بیشتر کیفیتش افت کرده
    اونم از کیفیتش کم شده ... خیلی عجیب نیس ... ساخت چین هستش دیگه
    بعدشم من سال گذشته تو بهمن خریدمش
    اون زمان هم که خریدم همه فروشندگان گفتن آره مارک خوبیه
    از اون به بعد میگفتن آره این سری از لبتاب برگشتیش زیاد شده و کیفیتش اومده پایین
    ولی خوب از نظر ظاهر خیلی شیک و قشنگه که یک خرده گولم زد
    البته بعضی از مدل هاش خیلی خوب هستن مثل 4530 و با اینکه امکاناتش پایین تره میگم کاشکی اونو خریده بودم
    این همه پول بندش نمیکردم

درضمن واسه لنوو میگفتن لبتاب صنعتیه - ظاهر نداره ، قیافه نداره ولی حداقل کیفیت داره و اون زمان اشتباه کردم نگرفتم با3سال ضمانت بهم میدادن
    این hp رو کسی حاضر نبود ضمانت کنه...یعنی حتی حاضرنبود خودش یک پولی بگیره و به اسم فروشگاهش گارانتی بشه و البته منم با آشناییت و ... تونستم چنین کاری بکنم
    راستی درست گفتی اسم لبتابم Pavilion dv6 من اون کلمه رو از جایی کپی کرده بودم که اشتباه شد
    لینک تاپیک 6090 رو لطفا برام بفرست

لبتاب پلم بوده و از آشنا خریدم...مطمنم ازشون

باور کن من بعد از 5 ماه فنشو عوض کردم به علت اینکه خیلی داغ میکرد
    تازه قبل از تعویضش چند باری سرویس شده بود
    2ماه دیگه هنوز گارانتی داره
    میترسم اگر چند ماه دیگه هم بخوام فنشو عوض کنم که باید پول یک ماه حقوقمو بدم به یک فن با این گرانیا
    من بهت 1000% اطمینان میدم که لپ تاپ مشکل دار خریدی مطمئن باش دستگات ایراد اساسی داشته و به عبارتی می تونم بگم بهت انداخته شده !
    پلمپ بودن که دلیل نمیشه من تو جای دیگه هم گفتم دوست خودم شرکت فروش سخت افزار داره می گفت 5010 دل باز کردم آکبند روش زده بود تعمیر شده !!
    ببین دوست عزیز منم خودم یکسال اچ پی داشتم ولی اصلا هیچ رقمه نمی تونم قبول کنم اچ پی مشکل داشت ..
    کیفیت بدنه / تاچ / صفحه / کیبرد / کولینگ /باطری و به خصوص مین بورد و ...خیلی عالی بود و واقعا و حقیقتا من تو اون یکسال یعنی از فروردین 90 تا 91 کوچکترین اروری ازش ندیدم ...
    اصلا نمی تونم درک کنم چرا واسه شما اینطوری شد اما راحت ترین حدس رو می تونم بزنم که دستگاه مشکل دار خریدی که احتمال بسیار بالا ریفر بوده ...
    یعنی دستگاه شما از همون اول تعمیر شده بوده و سالم نبوده وگرنه مگه میشه بورد مشکل پیدا کنه به راحتی یا 20 جاش خراب شه مگهشما با فن چیکار کردی که خراب شده سر چند ماه
    حالا منو میگی من بازی آنلایم می زنم 5 ساعت پشت هم باز یه چیزی !
    دوست عزیز اصلا ربطی به چین نداره همه کمپانی ها تو چین تولیداتشون رو انجام میدن و فقط گارگرای چینی دستگاه رو می بندن اما با تکنولوژی ها کمپانی اصلی مثل اپل / اچ پی و ...
    اچ پی واقعا نوت بوک های خوبی داره چه پروبوک چه پاویلیون واقعا عالی هستن ..
    من نمیگما آمار فروش جهانی شون میگه چه اروپا چه امریکا ...
    بار چند نمونه هم بگم خیالت راحت شه ..
    من عموم عید از امریکا اومده بود ایران هم مک بوک داشت هم hp dv6 6000 ...
    دقیقا هم مثل مال من بود و می گفت اچ پی فروش اول امریکا رو داره !
    پس دوست عزیر الکی نیست این همه فروش حتما مشتری یه چیزی می بینه که می خره هم شیک و زیباش هم با کیفیت !
    به نظر من همین که طرف واست گرانتی نزده خوش خیلی خیلی شک برانگیزه !
    الان تخیلی ترین مدل ها گارانتی داره چحوری dv6 با این همه مزایا و کیفیت نداشته باشه !
    تعجب می کنم چطور بهش شک نکردی !
    اصلا می خواد دوستت باشه یا پدرت باشه شما باید می گفتی واسه چی گارانتی نکردی !
    الان برادر به برادر رحم نداره شما میگی از آشنا گرفتم !
    آشغال هم الان گارانتی داره نوت بوک که دیگه هیچی !
    من حتی 1% هم شک ندارم یک جای کار مشکل داشته تو فروش و بهت لپ تاپ خراب دادن ...
    dv6 چیزی نیست که به راحتی خراب شه ...
    می خوای برات DataSheet اچ پی رو بزارم اینجا ببینی این دستگاه با چه تست هایی ساخته شده !
    تو نیروی هوایی امریکا تست شده و 90000 ساعت کار و آزمایش و 150 تست براش در نظر گرفتن تا به مرحله عرضه جهانی برسه !
    اچ پی خودش گفته تحت Exterme Temperature قرار دادیم و اگر این دستگاه زنده بیرون نمیومد از این آزمایش هرگر تولید نمیشد !

اینم لینک 6090 ببینید خیلی ها خریدن ولی کسی مشکلات شما رو نداشته !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

چند نفر هم دلیل نمیشه!
    تحصیلات خیلی هم تاثیر داره !
    در مورد مدارک دانشگاههای ایران هم شرکتهای معتبر خارجی و یا دانشگاههای برتر جهان هم همچین نظری دارند و اصلا این مدارک را قبول ندارند
    لپتاپ شما مشکل داره! وگرنه این چیزهای که گفتید طبیعی نیست

خوب منم درباره دانشگاه های ایران صحبت می کنم به کشور های دیگه که کار ندارم
    خوب منم مسگم ایراد داره
    مسلما همه این dv6 ها که اینجوری نیستن
    ولی من به نسبت گفتم .... نسبت به لب تاب های دیگه دوستان و آشنایان و میزان رضایت مندی

وبه قول دوستمون این لبتاب از نظر رنج قیمتی و ظاهر زیباش و بقیه ... بهتر است ولی مثلا کیفیت مدل ایسوس و لنوو رو نداره
    مخصوصا قیمت ایسوس که چند وقته گران تر هم شده بخاطر بهبود کیفیتش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من بهت 1000% اطمینان میدم که لپ تاپ مشکل دار خریدی مطمئن باش دستگات ایراد اساسی داشته و به عبارتی می تونم بگم بهت انداخته شده !
    پلمپ بودن که دلیل نمیشه من تو جای دیگه هم گفتم دوست خودم شرکت فروش سخت افزار داره می گفت 5010 دل باز کردم آکبند روش زده بود تعمیر شده !!
    ببین دوست عزیز منم خودم یکسال اچ پی داشتم ولی اصلا هیچ رقمه نمی تونم قبول کنم اچ پی مشکل داشت ..
    کیفیت بدنه / تاچ / صفحه / کیبرد / کولینگ /باطری و به خصوص مین بورد و ...خیلی عالی بود و واقعا و حقیقتا من تو اون یکسال یعنی از فروردین 90 تا 91 کوچکترین اروری ازش ندیدم ...
    اصلا نمی تونم درک کنم چرا واسه شما اینطوری شد اما راحت ترین حدس رو می تونم بزنم که دستگاه مشکل دار خریدی که احتمال بسیار بالا ریفر بوده ...
    یعنی دستگاه شما از همون اول تعمیر شده بوده و سالم نبوده وگرنه مگه میشه بورد مشکل پیدا کنه به راحتی یا 20 جاش خراب شه مگهشما با فن چیکار کردی که خراب شده سر چند ماه
    حالا منو میگی من بازی آنلایم می زنم 5 ساعت پشت هم باز یه چیزی !
    دوست عزیز اصلا ربطی به چین نداره همه کمپانی ها تو چین تولیداتشون رو انجام میدن و فقط گارگرای چینی دستگاه رو می بندن اما با تکنولوژی ها کمپانی اصلی مثل اپل / اچ پی و ...
    اچ پی واقعا نوت بوک های خوبی داره چه پروبوک چه پاویلیون واقعا عالی هستن ..
    من نمیگما آمار فروش جهانی شون میگه چه اروپا چه امریکا ...
    بار چند نمونه هم بگم خیالت راحت شه ..
    من عموم عید از امریکا اومده بود ایران هم مک بوک داشت هم hp dv6 6000 ...
    دقیقا هم مثل مال من بود و می گفت اچ پی فروش اول امریکا رو داره !
    پس دوست عزیر الکی نیست این همه فروش حتما مشتری یه چیزی می بینه که می خره هم شیک و زیباش هم با کیفیت !
    به نظر من همین که طرف واست گرانتی نزده خوش خیلی خیلی شک برانگیزه !
    الان تخیلی ترین مدل ها گارانتی داره چحوری dv6 با این همه مزایا و کیفیت نداشته باشه !
    تعجب می کنم چطور بهش شک نکردی !
    اصلا می خواد دوستت باشه یا پدرت باشه شما باید می گفتی واسه چی گارانتی نکردی !
    الان برادر به برادر رحم نداره شما میگی از آشنا گرفتم !
    آشغال هم الان گارانتی داره نوت بوک که دیگه هیچی !
    من حتی 1% هم شک ندارم یک جای کار مشکل داشته تو فروش و بهت لپ تاپ خراب دادن ...
    dv6 چیزی نیست که به راحتی خراب شه ...
    می خوای برات DataSheet اچ پی رو بزارم اینجا ببینی این دستگاه با چه تست هایی ساخته شده !
    تو نیروی هوایی امریکا تست شده و 90000 ساعت کار و آزمایش و 150 تست براش در نظر گرفتن تا به مرحله عرضه جهانی برسه !
    اچ پی خودش گفته تحت Exterme Temperature قرار دادیم و اگر این دستگاه زنده بیرون نمیومد از این آزمایش هرگر تولید نمیشد !

اینم لینک 6090 ببینید خیلی ها خریدن ولی کسی مشکلات شما رو نداشته !

نه دوست عزیز یک قسمتشو متوجه نشدی
    اونا برام گارانتی کردم
    تازه تو هزینه گارانتیش هم بهم تخفیف داد جدا از تخفیف کلیش
    بعدشم کیفیت اجناس چینی که داخل ایران میاد با همون جنس چینی که وارد بازاز آمریکا و اروپا میشه زمین تا آسمون فرق داره
    ولی دقیق درباره لب تاب نمیدونم

بالاخره دقیقا که از روز اول خراب نبوده
    منم بالاخره کامپیوتری هستم
    اگر میخواست مشکل فاحشی داشته باشه بالاخره متوجه میشدم
    ولی اوایل درست بود و آروم آروم فنش داغ کرد و تاجایی بود که هر وقت روشنش میکردم خود سیستم بهم اخطار میداد که CPU خیلی داغ شده واحتیاج به سرویس داره
    تازه بعد از اینکه فنشو عوض کردم باز هم داغ میکردم ولی در حد کمتر
    خلاصه چند ماهی هست که بوسیله گرانترین و بهترین فن زیر لب تاب و بشدت با مراعات کردن از سیستم بهتر شده و ظاهرا مشکلی نداره
    ولی فعلا هم جرات نمی کنم بازی نصب کنم روش که داغ کنه و خرج بزاره روی دستم
    تا به الان من هیچ پولی بابت تعمیراتش ندادم چون گارانتی هست
    ولی ترسم از اینه که بعداز 2 ماه دیگه که گارانتیش تموم میشه اگر مشکلی پیدا کنه باید چکار کنم

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

صددرصد همینطور بوده واسه منم همین مشکل پیش اومد :

حالا شاید تو هر هزار تا یکیش اینطور باشه تو بقیه شرکت ها مثه ایسوز و دل و ... شاید ده برابر باشه حالا به خاطر اون یه مورد بیام زیر سوال ببرم کل محصول شرکت که نمیشه
    بردم گارانتی عوض کرد الان یه ماه و نیم هست که هیچ مشکلی هم ندارم و حتی 22 ساعت هم روشن هست بیشتر روزا

تازه قبلشم گارانتی برای نصب ویندوز و اینا باز کرده بود و بعد خودشون دوباره پلمپ کرده بودن بعید نیست خودشون دستکاری کرده باشن چون بعد که بردم گارانتی عوض کردن یکی دیگه دادن که فینگر پرینت نداشت
    Last edited by Greedy; 30-11-2012 at 19:31.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوبار ارسال شد ///

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

وبه قول دوستمون این لبتاب از نظر رنج قیمتی و ظاهر زیباش و بقیه ... بهتر است ولی مثلا کیفیت مدل ایسوس و لنوو رو نداره
    تویه همه برندها خرابی هست به حرف چند تا تعمیرکار نمیشه گوش کرد
    تویه همین انجمن سرچ کنید همه برندها خرابی دارند و خیلی ها هستن که از برندهای دیگه شاکی هستند
    و این شانس شما بوده
    اینجا رو هم ببین
    حالا بشمار ببین ایسوس و لنوویی که میگی با کیفیت هستند چند تا تاپیک در مورد خرابیشون هست
    Last edited by FC.Barcelona; 30-11-2012 at 19:36.

8. این کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت

پيش فرض

نه دوست عزیز یک قسمتشو متوجه نشدی
    اونا برام گارانتی کردم
    تازه تو هزینه گارانتیش هم بهم تخفیف داد جدا از تخفیف کلیش
    بعدشم کیفیت اجناس چینی که داخل ایران میاد با همون جنس چینی که وارد بازاز آمریکا و اروپا میشه زمین تا آسمون فرق داره
    ولی دقیق درباره لب تاب نمیدونم

بالاخره دقیقا که از روز اول خراب نبوده
    منم بالاخره کامپیوتری هستم
    اگر میخواست مشکل فاحشی داشته باشه بالاخره متوجه میشدم
    ولی اوایل درست بود و آروم آروم فنش داغ کرد و تاجایی بود که هر وقت روشنش میکردم خود سیستم بهم اخطار میداد که CPU خیلی داغ شده واحتیاج به سرویس داره
    تازه بعد از اینکه فنشو عوض کردم باز هم داغ میکردم ولی در حد کمتر
    خلاصه چند ماهی هست که بوسیله گرانترین و بهترین فن زیر لب تاب و بشدت با مراعات کردن از سیستم بهتر شده و ظاهرا مشکلی نداره
    ولی فعلا هم جرات نمی کنم بازی نصب کنم روش که داغ کنه و خرج بزاره روی دستم
    تا به الان من هیچ پولی بابت تعمیراتش ندادم چون گارانتی هست
    ولی ترسم از اینه که بعداز 2 ماه دیگه که گارانتیش تموم میشه اگر مشکلی پیدا کنه باید چکار کنم
    متوجه شدم دوست عزیز ...
    شما فکرکردی مثلا لپ تاپ ریفر و یا خراب همون روز اول مشکلو بروز میده ؟
    کدوم وسیله حتی اگر خراب هم باشه همون لحظه نشون میده جزء تحت فشار !
    دوست عزیز باز هم میگم با تجربه ای که دارم و دوستام کلا کارشون همین هست لپ تاپ شما بدون حتی یک ذره شک !! مشکل دار بوده و به شما انداخته شده !
    اینو اصلا شک نکن ...
    اشتباه فاحش نداشته لپ تاپ تعمیری رو به شما جای نو دادن ...
    الان همین سریر برمیداره لپ تاپ رو باز می کنه 20 جاش لیبل میزنه اونوقت میگی دستگاه پلمپ شده بوده !
    جنس چینی خوب و بد داره اما ما در مورد لباس یا لوازم مصرفی ساده که حرف نمی زنیم کیفیت درجه 1 یا 2 داشته باشه بحث نوت بوک خیلی فرق داره و کیفیت همشون بالاست و ربطی به توزیعش تو مملکت ما یا امریکا نداره !
    همین که شما میگی همون اوایل خریدم دستگاه رو روشن میکردم بایاس مشکل فن رو تشخیص داده بوده یعنی دستگاه شما واقعا مشکل جدی داشته !
    اصلا من بحثمم اچ پی نیستا میگم اسوس که شما فکر می کنی خوبه ( برو n55 رو ببین چقدر بی کیفیته !!) 1 % فکر کن کمپانی بزاره دستگاه معیوب خارج شه !
    شما اگر درباره QC یا کنترل کیفیت چیزی بدونی متوجه میشی بحث خیلی مفصلی داره و چیزی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت ...
    دستگاه که کامل اسمبل میشه میره برای تست های مختلف همه قطعات تست میشه و امکانش خیلی پایین دستگاه خراب خارج شه از خط تولید ...
    اونم این مدلی که همه جاش ایراد داره ...
    فقط مونده بگی که اسپیکر Beats Audio هم ایراد داره !
    ولی واقعا April 2011 که این سری اومده بیرون باور کن اولین باره چنین چیزی می شنوم اونم pavilion dv6 !!!
    دستگاه پلمپ شده باید hp seal داشته باشه روی قسمتی که قراره باز شه و اون گارانتی احمق نباید بازش کنه حالا کلی میگم چه سریر چه گارانتی فروشگاه !!
    درکل من 6050 سری 6000 رو داشتم خیلی خیلی راضی بودم حداقل این که n55 اسوس حرفی از لحاظ کیفیت بدنه / تاچ /کیبرد /گرافیک و اسپیکر و ...جلوش نداشت با این که من پایین ترین کانفیگ رو هم خریدم چون لازم نداشتم بیشتر از اون !
    فقط شما بگو چه قطعاتی رو عوض کردی دقیقا این احتمال که کلا مشکل چیپ داشته هم هست ولی بازم !!!
    نمیدونم گیج شدم !!!
    Last edited by PersianEm0b0y; 30-11-2012 at 20:18.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت

پيش فرض

ضمنا دوست عزیز این فروشنده ها خیلی پلشتن فکر نکن آشنا به فکر توئه خیلی هاشون برمیدارن نوت بوک های خراب رو جای اصل و سالم قالب می کنن بعد همه بدبختی هاش میمونه واسه طرف ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

متوجه شدم دوست عزیز ...
    دوست عزیز باز هم میگم با تجربه ای که دارم و دوستام کلا کارشون همین هست لپ تاپ شما بدون حتی یک ذره شک !! مشکل دار بوده و به شما انداخته شده !
    اینو اصلا شک نکن ...
    الان همین سریر برمیداره لپ تاپ رو باز می کنه 20 جاش لیبل میزنه اونوقت میگی دستگاه پلمپ شده بوده !
    جنس چینی خوب و بد داره اما ما در مورد لباس یا لوازم مصرفی ساده که حرف نمی زنیم کیفیت درجه 1 یا 2 داشته باشه بحث نوت بوک خیلی فرق داره و کیفیت همشون بالاست و ربطی به توزیعش تو مملکت ما یا امریکا نداره !
    همین که شما میگی همون اوایل خریدم دستگاه رو روشن میکردم بایاس مشکل فن رو تشخیص داده بوده یعنی دستگاه شما واقعا مشکل جدی داشته !
    اصلا من بحثمم اچ پی نیستا میگم اسوس که شما فکر می کنی خوبه ( برو n55 رو ببین چقدر بی کیفیته !!) 1 % فکر کن کمپانی بزاره دستگاه معیوب خارج شه !
    شما اگر درباره QC یا کنترل کیفیت چیزی بدونی متوجه میشی بحث خیلی مفصلی داره و چیزی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت ...
    دستگاه که کامل اسمبل میشه میره برای تست های مختلف همه قطعات تست میشه و امکانش خیلی پایین دستگاه خراب خارج شه از خط تولید ...
    ولی واقعا April 2011 که این سری اومده بیرون باور کن اولین باره چنین چیزی می شنوم اونم pavilion dv6 !!!
    دستگاه پلمپ شده باید hp seal داشته باشه روی قسمتی که قراره باز شه و اون گارانتی احمق نباید بازش کنه حالا کلی میگم چه سریر چه گارانتی فروشگاه !!
    درکل من 6050 سری 6000 رو داشتم خیلی خیلی راضی بودم حداقل این که n55 اسوس حرفی از لحاظ کیفیت بدنه / تاچ /کیبرد /گرافیک و اسپیکر و ...جلوش نداشت با این که من پایین ترین کانفیگ رو هم خریدم چون لازم نداشتم بیشتر از اون !
    فقط شما بگو چه قطعاتی رو عوض کردی دقیقا این احتمال که کلا مشکل چیپ داشته هم هست ولی بازم !!!
    نمیدونم گیج شدم !!!
    بازم ممنون دوست عزیز شایدم اینطوری باشه که شما میگی
    با اینکه نمیتونم باور کنم ولی حرف شما هم شاید درست باشه نمیشه حرف قطعی زد

بله اینم قبول دارم که آشنا هم به فکر من نیست به فکر جیب خودشه

یک توضیحی به صورت دقیقتر درباره مشکلم میدم که تو یک پست دیگه نوشتم

سیستم منم چند تا مشکل پیدا کرد و با کلی دردسر درستش کردم
    اول از همه که مشکل داغ کردن بیش از حد Cpu واسش بوجود اومد
    بهش زیاد اهمیت ندادم بعد
    خود به خود خاموش روشن میکرد
    بردم گارانتی
    همشون مونده بودن واقعا مشکلش چیه
    کسی نمی فهمید
    فنشو عوض کردن
    کلا هاردمو ریکاوری کردن
    بازم درست نشد
    آخرش گفتن powerش مشکل داشته
    آخرش فهمیدن تو مداراتش اتصالی داشته و power خراب شده ودر نهایت Chip اونو عوض کرده
    ودر نهایت با کلی خرج و هزینه درست شده و چند ماهی هست داره مثلا کار می کنه
    ولی هر لحظه میترسم دوباره خراب بشه
    و ترس بیشترم اینه که اگر زمانی خراب شده باشه که گارنتی نباشه باید چکار کنمش

در نهایت شما و همه دوستان چه راهنمایی میتونن بکنن که من از نگرانی و فشار زیاد به این لبتاب هراس نداشته باشم؟؟؟
    پولم ندارم یکی دیگه بخرم
    مسلما گارانتی هم که برگشت نمیگیره
    حالا چکار کنم؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ضمنا دوست عزیز این فروشنده ها خیلی پلشتن فکر نکن آشنا به فکر توئه خیلی هاشون برمیدارن نوت بوک های خراب رو جای اصل و سالم قالب می کنن بعد همه بدبختی هاش میمونه واسه طرف ...
    متوجه شدم دوست عزیز ...
    اینو اصلا شک نکن ...
    نمیدونم گیج شدم !!!
    بازم ممنون دوست عزیز شایدم اینطوری باشه که شما میگی
    با اینکه نمیتونم باور کنم ولی حرف شما هم شاید درست باشه نمیشه حرف قطعی زد

بله اینم قبول دارم که آشنا هم به فکر من نیست به فکر جیب خودشه

یک توضیحی به صورت دقیقتر درباره مشکلم میدم که تو یک پست دیگه نوشتم

سیستم منم چند تا مشکل پیدا کرد و با کلی دردسر درستش کردم
    اول از همه که مشکل داغ کردن بیش از حد Cpu واسش بوجود اومد
    بهش زیاد اهمیت ندادم بعد
    خود به خود خاموش روشن میکرد
    بردم گارانتی
    همشون مونده بودن واقعا مشکلش چیه
    کسی نمی فهمید
    فنشو عوض کردن
    کلا هاردمو ریکاوری کردن
    بازم درست نشد
    آخرش گفتن powerش مشکل داشته
    آخرش فهمیدن تو مداراتش اتصالی داشته و power خراب شده ودر نهایت Chip اونو عوض کرده
    ودر نهایت با کلی خرج و هزینه درست شده و چند ماهی هست داره مثلا کار می کنه
    ولی هر لحظه میترسم دوباره خراب بشه
    و ترس بیشترم اینه که اگر زمانی خراب شده باشه که گارنتی نباشه باید چکار کنمش

در نهایت شما و همه دوستان چه راهنمایی میتونن بکنن که من از نگرانی و فشار زیاد به این لبتاب هراس نداشته باشم؟؟؟
    پولم ندارم یکی دیگه بخرم
    مسلما گارانتی هم که برگشت نمیگیره
    حالا چکار کنم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •