فکر نکنم در اینده به فکر وایرلس بیفتم... با وایرلس گرونتره؟(چقدر)...55تومنــــه کمی گرون نیست واسه یه کودم اگه ارزش داره خوبه که دیگه حرفی نیست؟!!!(سرکتها 49تومن می فروشن اما 55تومنه)
زیاد فرق نداره ، تقریباً دو برابر 
بدون وایربس حدود 45 تا 50 تومن و با وایرلس حدود 90 تا 95 تومن.

)با دروود
آقا اگر ممکن است یک برنامه ای بفرمایید تا میزان استفاده از حجم داده شده ADSL را نشان دهد!!من از 15 ئهر ماه که ADSL گرفتم،برابر با نوشته های تارنمای سرویس دهنده ام،1400 ماگبایت استفاده کرده ام ،در حالیکه بیشتریم کار من وب گردی است اما بیشتر روز ها حدود 20 مگابات روزنامه بارگیری می کنم،حال آیا این آمار درست است؟؟!!
آیا می شود در این چند روز اینهمه استفاده کرده باشم؟؟؟
سپاس
1- از کدوم ISP میگیرید؟ یه عکس از جدولی که تو سایت ISP تون هست بذار ببینیم چطوره؟ چون با این اوصاف که شما میگید ، واسه 5 روز ( از 15 مهر تا امروز که 20 مهره) غیرمعقوله 
2- مودمتون چی بود؟ واس این میپرسم که اگه وایرلسه ، شاید یکی دیگه هم داره از شبکتون استفاده میکنه. 
3- برنامه های زیادی در این زمینه تو اکثر سایت های دانلود در قسمت "شبکه" هست. از جمله برنامه سبک DU Meter که فقط واسه همین کاره:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من asus-am604g دارم. چرا وقتی 2 تا سیستم همزمان بهش وصل می شن سرعت کم نمی شه ؟؟ تا چند تا سیستم همینجوری می مونه؟؟
حالا مودم خواسته به شما فاز بده ، اینقدر چشم بزن تا بسوزه

معمولا کاهش سرعت تو سرچ کردن دیده نمیشه. ما خودمون تو خونه خیلی وقت ها با 4 تا سیستم وصل میشیم و مشکلی نیست. ولی امان از وقتی که یکی هوس دانلود یه فایل ، باز کردن یه سایت طراحی شده با فلش یا دیدن کلیپ و فیلم کنه . بقیه باید برن غاز بچرونن
اگه میخوای بهت ثابت شه که کم میشه :
1- دو تا سیستم رو باهاش به اینترنت وصل کن .
2- با یکی شون یه فایل چند مگی دانلود کن ولی به اونیکی دست نزن.
3- یه 30 ثانیه که گذشت به سرعت دانلود توجه کن. حالا تو سیستم دیگه Internet Explorer رو باز کن و برو تو یه سایت و یه فایل رو دانلود کن.
قطعا شاهد کم شدن شدید سرعت تو سرچ کردن میشی تا چه برسه به دانلود. با شروع دانلود توسط سیستم دوم ، خواهی دید سرعت دانلود سیستم اولی هم با مخ میآد پایین.
واسه آینده: اگه چند تا کاربر دارین که نمی خواید یکی کل پهنای باند رو بگیره ، باید از برنامه های کنترل شبکه استفاده کنید.
راستی ؛ این آواتار شما جعبه سیاه هواپیمائیه ماهانه یا پاره آجره؟
چیه؟