سلام
یکی هست سریع جواب این سوالا رو برام بفرسته؟
این 5 تا صفحه مال چهارم دبیرستانه برای یه نفر می خوام خواهشا سریعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یکی هست سریع جواب این سوالا رو برام بفرسته؟
این 5 تا صفحه مال چهارم دبیرستانه برای یه نفر می خوام خواهشا سریعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی قوانین خاصی نداره؟
سلام
میخواستم بدونم که برای اینکه بدونیم که یه صفتی gradable هست یا absolute باید چیکار کرد؟
من از دیکشنری لانگمن استفاده میکنم (البته روی کامپییوتر نصب هست ) اما چیزی قبل صفتها نمیبینم که این رو مشخص کنه ؟
چه جوری این رو بفهمم؟؟؟
سلام
فقط یه مطلبی بگم به دوستانی که از زبانِ انگلیسی خوششون نمیاد :
برید خدا رو شکر کنید که باید انگلیسی یاد بگیرین . اگر میخواستین چینی یا ژاپنی یاد بگیرین اونوقت میفهمین انگلیسی کَشک هم نیست !!!
بعد از زلزله ی ژاپن به کانالشون علاقمند شدم و هر روز یکی دو ساعت تماشا میکردم تا اخبار رو دنبال کنم اما هر بار وقتی از جلو تلوزیون بلند میشدم میخواستم با سر برم تو دیوار از نوشته هایِ خَرَنچَلَنگ غورونباقنگشون و لهجه ی چَپَندرنگ قلِیچیلوشون .
بیخود نیست که بیچاره ها چشماشون اونجوری شده و بهشون میگن چشم یه خطی . از بس خطشون رو خوندند چشماشون گیلی ویلی رفته .
شکر خدا کنین و دو دستی انگلیسی رو بچسبین و ولش نکنین که آب خوردنه .
سلام
فرق Persent Perfect با Persent Perfect Continuous چیه؟
سلام...
این دو زمان، تا حدودی شبیه هم هستند و خیلی مواقع حتی جای هم استفاده میشن.
اما
تفاوت هایی که به ذهن من میرسه :
Present Perfect بیشتر مواقع برای کارهایی که به اتمام رسیده بکار میره.
Present Perfect Continuous در رابطه با عملی است که شروع شده از قبل ولی هنوز تمام نشده.
شاید در مثال بهتر مشخص بشه:
I've been reading this book for two months but I've only read half of it
من دو ماه است که خواندن این کتاب را شروع کردم(دو ماه ِ که دارم میخوانم)، اما تنها نصفش را تمام کردم.
البته این موردی که گفتم اغلب به این صورت هست، گهگداری بنا به شرایط و تاکید ممکنه تغییر کنه، مثال میزنم:
برای تاکید زمان (duration) برای کاری که تمام شده استفاده از Present Perfect Continuous پیشنهاد میشه.
مثال: مثلا وقتی منتظر شخصی هستید و طرف با یک ساعت تاخیر میاد ، شما چون میخواین روی زمانی که معطل شدین، تاکید کنید از Present Perfect Continuous استفاده میکنید:
I've been waiting here for an hour
ولی وقتی تاکیدتون روی عمل انجام شده (result یک کار) باشه، از Present Perfect استفاده میکنین:
I've made this boat ::: در واقع در این مثال تاکیدتون رو قایقی است که ساخته شده و ساختش تمام شده.
....
این تفاوت هایی بود که به ذهن من رسید، دوستان اگه موارد بیشتری به ذهنشون میرسه بگن![]()
سلام دوستان
با توجه به این پاسخ مهندس کشاورزی میشه
Agriculture Eng ?????
ممنون میشم پاسخ بدید
بله درست هست
این مخفف همونی هست که دوست خوبمون sepid 12ir گفته
Last edited by sajjad1973; 07-04-2011 at 22:46.
من Agricultural Engineer شنیدم
سلام به همگی
دوستان میدونید معنی این جمله چی هست?
فکر میکنم نوعی ایدیوم یا اصطلاح باشه
Nuclear power industry feels the wind at its back
مرسی
Last edited by music6808; 08-04-2011 at 15:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)