تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 1138 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525575975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

12 درود بر دوستان

هومر فکر کنم آمریکای.........

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------

هومر فکر کنم آمریکای.........

کد:

2. 2 کاربر از arash3400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه زادمهر...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام زادمهر جان،تورینو سراغ ندارم ولی دارم اطلاعات جمع میکنم که اگه توانم برسه یکیش رو جمع کنم،الان توی مرحله سبک سنگین کردن هستم و از دوستان میخوام کمکم کنن که اطلاعاتم در این مورد بره بالاتر!میخواستم حدود قیمت خودش و لوازمش و وضعیت موجود بودنشون توی بازار بیاد دستم!مرسی از لطفتون،بازم درخواست کمک دارم از دوستان
    به دلایل زیاد اگه اولین بارته که میخای ماشین جمع کنی سراغ خانواده فورد نرو
    لوازم تزیینی ک مشکل همه امریکایی هاست/ لوازم فنی فورد داستان دیگه داره اما خانواده جی ام معمولا اینطور نیست
    نمیدونم چی بنویسم که گمراه نشی
    از جماعت جی ام انتخاب داشته باشی بهتره(البته بستگی به انتخاب هم داره)

4. 3 کاربر از زادمهر... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mcyaadat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اولین بارم نیست که ماشین جمع میکنم ولی اولین بارم هستش که میخوام آمریکایی جمع کنم،قبلا نیسان داتسون دوکابین و تویوتا کرولا و یه مینی پاترول رو جمع کردم که داتسون رو از همه بیشتر دوست داشتم چون همه چیزش رو بازسازی کردم،البته یه آمریکایی هم داشتیم که نیاز به هیچ تعمیری نداشت تا ردش کردیم،یه جیپ سیمرغ آبی۱۹۸۳بود که هنوز مزه اش زیر زبونم هستش!!!!!!مرسی از راهنماییتون دوست عزیز،راستی زادمهر جان اگه با کامارو موافقی هم یه نظری دربارش بهم بده،به کاماروZ28خیلی علاقه دارم

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

چند هفته پیش رفتیم خونه قدیمی پدربزرگ دوستم خرمالو بچینیم .... یکی از شاخه ها افتاده بود روی پشت بوم!

من رفتم روی پشت بوم یه ضبط ماشین آمریکایی پیدا کردم! خود دوستمم نمیدونست مال چیه! پدر بزرگش تو 90 سالگی فوت کرد و خونه مال 85 سال پیش بود! احتمالا مال پدر ، پدر بزرگ دوستم هستش!
    نوار هم نمیخوره ... ازین کاتریجها میــخوره! من آوردمش خونه .... یک کم با احتیاط تمیزش کردم ... کلی گل و اینا داشت!
    خلاصه شده اینی که میبینید:

7. 8 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه زادمهر...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کامارو گزینه بدی نیست البته مدلی که گفتی سخت پیدا میشه
    اگه دنبال لوازم تزیینی اصلی کامارو نباشی همه چیش هست
    اصلیش قیمتش خیلی بالاتره
    -----------
    اون رادیو ظاهرش که نشون میده کادیلاکه حالا چه مدلی رو نمیدونم

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    سورنا اون رادیو کادیلاکه کمیاب هم هست.
    خواستی بفروشی احتمالآ مشتریش رو دارم.

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

سلام
    سورنا اون رادیو کادیلاکه کمیاب هم هست.
    خواستی بفروشی احتمالآ مشتریش رو دارم.
    نـــه ! گزینه فروش رو از سرت بیــرون کن! 1میلیون هم بخرن نمیتونم بفروشم

به رفیقم قول دادم که بذارمش تو دکور خونه منم که قولم قــــول

خوشحالم که خوشتون اومد کاش منم آمریکایی باز بودم مثل شماها .... بیشتر حال میکردیم دور هــم

11. 2 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تعويض كامل دربها
    اين مدت مشغول كار كردن روي دربها بودم و هر 4 تاي اونها رو عوض كردم تا آماده بازسازي كامل بشه.
    دلايل تعويض دربها به جاي تعمير دربهاي قبلي :
    بعد از تخمين و حساب كردن هزينه هاي دربهاي قبلي متوجه شدم كه بايد براي تعمير اونها هزينه و مدت زمان بيشتري را صرف كنم،
    قيمت دوتا رودري جديد كه براي دربهاي عقب ساخته بشه 70.000 تومان در مي آمد و البته براي دربهاي جلو هم احتمالا كمي بيشتر ميشد چون از نظر اندازه بزرگتر از دربهاي عقب هستند.
    صافكارها معمولا براي ترميم پوسيدگيها تكه هاي ورق آهن( حدود يك mm) رو به جاي نقاط پوسيده كه برش داده ميشه نصب ميكنن اما همين نصب كردن خودش نياز به ظرافت و دقت زيادي داره كه كمترين ميزان تاب و موج و لبه اضافي رو داشته باشه.
    اينكار مسلما هزينه زيادي رو به همراه داره كه به صرفه نيست و البته در مورد مرحله رنگ آميزي هم ميتونه مشكلاتي رو بوجود بياره.
    در مورد رودري نو هم بجز قيمت خود رودري ها كه حداقل چيزي حدود 140.000 تومان ميشد، هزينه در آوردن رودريهاي كهنه و نصب رودريهاي جديد و البته رگلاژ كردن اونها با دربها و خطوط بدنه هم بود كه اينها هم هزينه هاي خودش رو داشت.
    از طرفي دربها( بخصوص دربهاي عقب) پوسيدگي داخلي هم داشتند و فقط مشكل اونها رودري ها نبود.
    بنابر اين با توجه به اين مسائل تصميم گرفتم تمام دربها رو عوض كنم و چهارتا در گرفتم كه قيمت 200.000 تومان ميداد و من با 190.000 تومان خريدم.
    با اين كار نه تنها روكش دربها و در كل ساختار اونها سالمتر از قبليهاست، بلكه يكدست شيشه كامل دربها ،چهارتا دستگاه شيشه بالابر سالم و دستگاه قفل و زبانه داخل درب و دستگيره ها ي داخل و بيرون هم بعنوان يدكي باقي خواهند ماند.
    اين دربها مال يك بيوك آمريكايي بوده كه در هر دوسمت در جلو آينه بغل داشته.

البته اين دربها هم نياز به صافكاري دارن و مقدار خيلي كمي پوسيدگي در قسمت گوشه يكي از اونها هست كه به سادگي قابل ترميم هست.
    براي نصب دربها روي ماشين از درهاي جلو شروع كردم.
    دربها رو ميشه با باز كردن پيچهاي متصل به لولاها كه روي ستونها ي بدنه قرار گرفته از روي ماشين باز كرده و پياده كنيم. منتها من فقط لولاهاي قسمت متصل به دربها رو باز كردم كه بوسيله يك پين به لولاي ديگه كه به ستون پيچ ميشه متصل بود.
    دليل اين كار هم بخاطر استهلاك زياد لولاهاي دربها و خوردگي بوشهاي برنجي اونها و البته بريده بودن يكي از لولاهاي درب جديد كه با برش جوشكاري از روي ماشين قبلي باز شده بود انجام شد.
    قبل از هر چيز لوازم توي دربهاي جديد رو كامل باز كردم.
    موتور شيشه بالابر را اول از همه باز ميكنيم و براي اينكار تمام پيچهاي متصل به اون كه روي شاسي داخلي در سوار شده را باز ميكنيم.

براي بيرون آوردن موتور بالابر بايد اول اون رو از شيشه جدا كنيم كه بوسيله بازوهاي اون به ريل متصل به شيشه وصل شدند و با كني جابجايي و بالا و پايين بردن شيشه( با دست) آزاد ميشه و موتور از شيشه جدا خواهد شد.
    براي خروج راحتتر كل مجموعه،اول قسمت بازوها رو از بزرگترين بخش فضاي دسترسي در داخل در بيرون مياريم و بعد خود موتور بالابر

موتور بالابر به همراه بازوهاي رابط كامل بيرون درآورده شده

شيشه ها را هم در مياريم و دوتا پيچ نگهدارنده دستگيره هاي خارجي را هم باز كرده و اونها را هم از روي دربها برميداريم

تنها چيزي كه روي دربها باقي ميگذاريم سيستم قفل داخل درب و دستگيره درب بازكن داخل است كه براي باز و بسته كردن و جفت گيري و رگلاژ در بايد باقي بمانند.
    در نهايت داخل و بيرون درب را ميشوريم و بعد از خشك شدن آماده سوار كردن هست.
    Last edited by camaro lt; 07-12-2011 at 21:13.

13. 10 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

علی آقا درهای بیوک و نوا به هم میخورن مگه؟؟؟؟
    بعد این درهایی که خریدین خودشون رو دری دارن و سالمند؟؟
    رودریشون با مال فابریک نوا فرق نمیکنه؟؟؟

15. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله اين دربها مال بيوك بود، بيوك مونتاژ آمريكا چون هر دو سمت آينه سوار ميشه(تا جايي كه من ديدم بيوكهاي ايراني فقط يه آينه سمت چپ دارند). كاپوت و درب صندوق اون را هم داشت.
    كلا ساختار بدنه بيوك اسكاي لارك و شورلت نوا يكيه منتها توي تزئينات و يه سري قطعات ظاهري در جلو و عقب تفاوت دارند اما دربها يكيه و به هم ديگه ميخورن.
    تودري ها(بخش داخلي كه دستگيره و دكمه شيشه بالابر روي اون سوار ميشه) را نداشتند. اگر باشه ميتونه سوار بشه و از نظر ابعاد و اندازه هم فرقي نميكنه منتها مال نوا خيلي ساده تر از بيوك هست . مثلا مال بيوك يه قسمت جيب مانند داره كه توي نوا نيست .
    Last edited by camaro lt; 08-12-2011 at 00:02.

17. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •