مخابرات مگه information technology نیست؟!
این که زده mihan communication systems
اگه قرار باشه رو قبض بیاد که تا الان حدود 10 گیگ دانلود شده![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
مخابرات مگه information technology نیست؟!
این که زده mihan communication systems
اگه قرار باشه رو قبض بیاد که تا الان حدود 10 گیگ دانلود شده![]()
این شبکیه کجاست؟
دنبال جایگزین میگردم تو منطقه بی سیم.
دفترشون تو مجتمع کوثر-فاز 2-طبقه چهارم هست.
الان زنگ زدم پشتیبانی گفت دانلود شبانه وصل شده.گفت که از 1 تا 8 هم هست.پنل ولی هنوز نداره.
فردا زنگ ميزنم مطمئن بشم يه موقع ديگه شارژ كم نكنه شما ميتونيد ميزان مصرفتون رو ببينيد چه قدر مصرف كرديد
دوستان شبكيه نامحدود شده خود پشتيباني
گفت آخر هفته درست ميشه بريد يه حالي
بكنيد بزاريد دانلود شه تا ........
Last edited by MARSHAL_AOL; 20-12-2011 at 13:38.
[QUOTE=r0ss0neri;6711318]چرا d-link نباشه ؟!
نمیدونم ولی چند ماه پیش واسه یکی از دوستام رفتیم مخابرات خیابان فروغی اونها خودشون گفتند که همه مودم ها رو سرویساشون جواب میده به غیر از dlink دیگه نمیدونم شاید هم جواب بده من گفتم همون جور که اونا گفتند بگم یه وقت بنده خدا نره بخره جواب نده
مطمئنی؟؟؟
دوباره حجممون نپیره تو این تعطیلی ها؟؟
خود پشتیبانی که نمیاد بگه دانلود کنید.مطمئنی پشتیبانی بود.من صبح زنگ زدم چیزی نگفت!!
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
[QUOTE=Mohammad_es66;6714749]نه بابا اینا چرت میگن.همه مودم ها به همه سرویس ها میخوره.اصلا خود مخابرات واسه دوست من d-link آوردن نصب کردند.گول این حرف ها رو نخورید.من الان 3 سال همین مارک رو دارم ازشم خیلی راضیم.همش هم روشنه!
ای بابا
چجوری میشه از این شبکیه گیگ اضافی خرید؟!
هر چی تو این تکست باکس تعداد گیگ وارد میکنم میگه "لطفا پس از بازرسی اطلاعات دوباره تلاش کنید.درصورت تکرار با پشتیبانی تماس بگیرید"
متاسفانه از دیروز ظهر تا الان سرعت اینترنت شرکت ندا گستر (صبانت) شدیدا پایین اومده و در حد dial up شده و سایت ها خیلی کند باز میشن و سرعت دانلود هم در حد چند کیلوبایت شده.
من چند بار با پشتیبانی صبانت تماس گرفتم ولی گفتند برای اینکه پهنای باندشون گرفته نشه پورت ها را بستن و سرعت ها را پایین آوردند و دیگه سرعت همینطور میمونه
Last edited by king2010; 20-12-2011 at 16:28.
بهتره که کارت به کارت منتقل کنی.شماره کارت هم زنگ بزن از دفتر فروش بپرس.6204520
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)