نه
من با اکانت بدون هیچ مشکلی دانلود میکنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه
من با اکانت بدون هیچ مشکلی دانلود میکنم
لطفا در مورد سرویس 1024-512 turbo ماکس نت هم توضیح بدین
به نظرم اگه می خوای از ماکس سرویس بگیری همون 128 ماهی 16900 رو بگیر . هم 3 گیگ هست . هم اینکه 1 مگ می بندن . به طور ثابت با 114 دانلود می کنی .
اگه این طوری باشه که خیلی خوبه . ولی من از تبریز نیستم از شهرستانم میترسم انجوری نباشه .چون اکه اولین قرار داد سه ماهه هست مجبور بشم از 128 استفاده کنم
دوستان مال همه اینطوره؟یعنی با سرویس 128 دارین با 114 دانلود میکنین؟
و کس دیگه در مورد این چیزی میدونه:هزینه IP VALID STATIC برای کلیه سرویس ها هر ماه 10,000 تومان می باشد
Last edited by fmps; 31-07-2010 at 19:20.
اگه بخوای ip تو کاملا ثابت باشه و به صورت اختصاصی برای تو در کل جهان ثبت بشه هر ماه این 10 تومن رو اضافه بر سرویست بده . سایر isp ها به کاربرانشان ip اختصاصی می دن . یعنی همون ip ولد . ولی این ip در هر کانکت شدن تغییر می کنه ( فکر کنم ) ولی ماکس ip اشتراکی میده . یعنی برای مثلا 10 کاربر 1 ip می ده .
اینم به اون خاطره که Ip های استاتیک خود را بفروشه . این Ip ولد استاتیک با ip اختصاصی سایر isp ها این فرق رو داره که این ip ها همیشه ثابته . البته سایر isp ها این ip رو هم می فروشن ولی در حالت عادی ip اختصاصی به کاربرانش می ده . من هر چقدر پیام فرستادم و بهشون گفتم فقط گفتن که باید Ip ولد استاتیک رو بخری تا برات Ip اختصاصی بدیم . اینم تنها مشکل ماکس .![]()
مطمئن باش که سرعت ما شهرستانی ها خیلی بیشتر از تبریزی هاست . چون تعداد کاربرای مرکز مخاباتی ما کمتر از تبریزه پس بنابراین سرعت ما بیشتره .ولی این روز ها سرعت اکثر isp ها یکم افت کرده . جالبه که فقط یکم پینگ من بالا رفته و هیچ تغییری در سرعت نداشتم .
جناب رزمجو به نظر شما این ماکس نت واقعا نماینده آسیاتکه؟
اینجا تاپیکه تبریزه . لطفا به غیر از تبریزی ها اونم فقط برای افزایش پست خود به این تاپیک نیان .
این همارا سیستم که به من آی پی استاتیک داده! که فکر کنم دردسرساز باشه واسه آدم
نه . اگه مثل یه آدم از اینترنت استفاده کنی دردسر نداره که هیچ خیلی هم مفیده . من که العان ip اشتراکی هست از رپیدرشیر محرومم و البته بعضی سایت های دانلود دیگه .![]()
Last edited by razmjoo; 01-08-2010 at 14:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)