تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 905 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه سئوال دیگه داشتم من شنیدم هرچی کلاج پایینتر درگیر بشه بهتره من خودمم پایین تر راحت ترم ولی اولا تا یه حدی بیشتر پایین نمیره ثانیا وقتی من سیم کلاج و تنظیم میکنم از تو موتور یه صدایی مثل اینکه تو یه قوطی یه سنگی انداخته باشی میاد !!نبرم پایین به نظر شما
    یکی هم اینکه اگه واسه 4الی5دقیه با پراید تو دنده سه رو دور موتور4000تا رانندگی کنی ضرر داره واسه موتور ماشین
    آخه من محل کارم حدود3کیلومتری سربالایی معمولی داره رو بادنده 3خیلی راحت بالا میره ولی به محض اینکه میرم دنده 4دور موتور به شدت میاد پایین وگاز هرز میخوره مجبورم این 3کیلومترو بادنده 3برم که گاهادورموتور4000میرسه من حتی دور موتورو تا5000بردم بعد تعویض دنده کردم به 4دیدم بازم دور موتور اومد رو2مجبورم با دنده 3کنار بیام.
    سلام

نه اونطوری که شما فکر می کنید
    همونطوری که گفتن کلاچ باید اول 1 سانت یا کمی بیشتر خلاصی داشته باشه و بعد اون مقدار احساس سفتی کنید. یعنی با دست 1 سانت اول رو راحت بتونین کلاچ رو فشار بدین ولی بعد از اون 1 سانت
    کلاچ زیر دست سفت بشه.
    اینطوری نه صفحه کلاچ درگیره و نه بلربرنگ کلاچ درگیره.
    در ضمن باید وقتی کلاچ کمی مونده برسه به کف دنده ها به راحتی تعویض بشن و نیازی نیست موقع تعویض دنده کلاچ رو کامل تا ته پایین ببرین.

اینکه چند دقیقه با دور موتور بالا رانندگی کنید مشکلی به وجود نمیاره.خیالتون راحت.موتور پراید جون سخت تر از این حرف هاست.
    Last edited by bijandarbari; 30-05-2014 at 10:42.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان من یه پارس83 دارم که مدتی دست خودم نبود و وقتی آوردنش کاری کرده بودن که ماشین جوش آورده بود و مجبور شدم سرسیلندرو عوض کردم

حالا چند روز پیش بردم روغن عوض کنم طرف بهم گفت اگه تو این دوتا سوراخ(تو عکس دایره کشیدم دورش) ؛ تو اون گرده آب جمع شد یا تو اون یکی سمت چپی روغن جمع شد دیگه ماشینت ماشین نیست سریع ردش کن بره
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    امروز نگاه کردم دیدم روغن توشه!
    موتورم خیلی نرم کارمیکنه و به نظر میاد که هیچ مشکلی نداره
    حالا از دوستان میخوام اگه کسی اطلاعی در این مورد (سوراخا) داره لطفا راهنمایی کنه
    با تشکر
    از اون سوراخا عکس دقیق و نزدیک بگیرین تا راهنماییتون کنم.
    این عکس نامفهومه.

در ضمن 95 درصد تعویض روغنی ها هیچ چیزی از ماشین نمی دونن برای حرفشون هیچ ارزشی قائل نشین.
    اگه نشتی روغن یا آب رادیاتور جایی باشه راحت میشه برطرفش کرد.
    مگه اینکه سیلندر از جایی ترک داشته باشه که در اون صورت هزینه تعمیرش زیاده.

برای شما فکر نکنم مشکلی داشته باشین.میتونه از قبل روغن یا آب رادیاتور اونجا ریخته شده باشه و مونده باشه.پس نگران نباشین.

3. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behrouz.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

ممنون
    عکس که فعلا ندارم
    ولی توشو با باد تمیز کرده بودم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

1-آره ماهی یک بار گاها دوماهی یکبار روش کردم حدودایکی دوقیقه ولی چون دیدم ماشین صفر زیاد اینکارو نمیکردم گفتم لازم نداره .

2- دوست عزیز ماشین هنوز گارانتی داره فکر میکنید ببرم گارانتی جواب درستی بدن. یا اگه نیاز به گاز مجدد باشه اونا اینکارو بدون هزینه انجام میدن.
    3- منظورتون از فشار کمه چیه ؟اگه فشار هوایی که از دریچه ها میاد منظورتون که اون مگه به فن ربط نداره.
    سلام .

کولر باید حداقل 15 یک بار یا حتی 10 روز یک بار 5 دقیقه کار کنه تا روغن توی کمپرسور در تمام مدار بگرده و لوله ها و اورینگهای لوله ها رو چرب کنه تا آسیب نبینه و گاز درنره .
    ماشین چه صفر باشه چه کهنه باید این کار انجام بشه .

2- شما میتونین ببرین گارانتی اول و اگه باوجدان و تمیز کار نکردند و درستش نکردند تسلیم نشین و بگین من پول ندادم برای ماشین صفر با کولر خراب و ضعیف .
    میتونین هم بی خیال بشین و خودتون بیرون تستش کنین و درستش کنین . اما شاید بیرون تعمیر کردن گارانتی رو باطل کنه .

پس بهتره مثل یک آدم حرفه ای که همه چیز رو بلده برید نمایندگی و بگین کولر درست گاز نشده و خنک نمیکنه . فشار گاز باید چک بشه و گاز کشیده بشه و کامل تخلیه بشه با پمپ و سپس با گاز خوب و خالص پرش کنین . دستتون هم درد نکنه . اگر هم خودتون کنار تعمیرکار بودین یه 5 هزار انعام بهش بدین همون اول کار تا خودش شارژ بشه و کولر رو درست تست و شارژ کنه ( گاز بزنه ) .

3- منظورم فشار گاز خنک کننده هست که توی کمپرسور و لوله ها و بقیه ی قطعات کولر هست .
    این گاز با فشار زده شده توی سیستم کولر و وقتی کولر روشنه فسارش در دو قسمت پرفشار و کم فشار باید در حد نرمال باشه وگرنه یا گاز کمه یا کمپرسور خرابه یا هوای زیاد داخل گاز هست ( مخلوط داره )
    از روش دوستمون بیژن درباری هم میتونین استفاده کنین البته اگر درایر پنجره دار هست .
    با روش ایشون نمیشه مقدار کمبود گاز رو پیدا کرد اما با نصب فشارسنج به دو خط پرفشار و کم فشار میشه ظرف دو سه دقیقه فهمید آیا گاز کم داره یا نه و اگر کم داره چقدر کم داره

روش کار طبق عکسهای زیر هست .

حرف ایشون درسته . در نمایندگیها گاز با کیفیت پائین میزنند و مقدارش هم کم هست و از قطعات بنجل و ارزان هم استفاده میکنند تا هزینه ی تولید بیاد پائین و سودشون بره بالا .
    نمایندگی یا کولرساز باید قبل از گاز زدن این کارها رو انجام بده
    اندازه گیری فشار
    کشیدن کاملِ گاز
    هوا زدن و تست کردن
    بعد از مطمئن شدن از نشتی نداشتن دوباره کشبدن هوا به طور کامل با پمپ
    تعویض اورینگهای خراب و مشکوک و خصوصاً والو گاز زدن

پرکردن سبستم با گاز درجه یک .
    روغن هم اگر نشت کرده باید حتماً جای نشتی تعمیر بشه و روغن کافی از همون نوع اضافه بشه وگرنه کمپرسور صدمه میبینه یا ضعیف میشه .

کارهای پست قبل هم باید انجام بشه .

هر کدوم از کارهائی که عرض کردم اگر انجام نشه باعث درست کار نکردن کولر یا زود خراب شدنش میشه
    درایر هم باید حداقل 3 سال یک بار تعویض بشه چون مثل فبلتر روغنِ موتور هست کارش .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر تاپیک صرفه جوئی رو بخونین اطلاعاتتون از بعضی از کولرسازها خیلی بیشتر میشه چون تقریباً همه چیز به زبان عامیانه و یا کمی تخصصی توضیح داده شده .

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستان من یه پارس83 دارم که مدتی دست خودم نبود و وقتی آوردنش کاری کرده بودن که ماشین جوش آورده بود و مجبور شدم سرسیلندرو عوض کردم

حالا چند روز پیش بردم روغن عوض کنم طرف بهم گفت اگه تو این دوتا سوراخ(تو عکس دایره کشیدم دورش) ؛ تو اون گرده آب جمع شد یا تو اون یکی سمت چپی روغن جمع شد دیگه ماشینت ماشین نیست سریع ردش کن بره
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    امروز نگاه کردم دیدم روغن توشه!
    موتورم خیلی نرم کارمیکنه و به نظر میاد که هیچ مشکلی نداره
    حالا از دوستان میخوام اگه کسی اطلاعی در این مورد (سوراخا) داره لطفا راهنمایی کنه
    با تشکر
    همونطور که دوستان فرمودند فقط با حرف نمیشه تصمیم گرفت اگر ماشینتون نرم و روان کار میکنه و اب یا روغن کم نمی کنه و احساس کف در روغن یا چربیدر رادیاتور ندارید دور تادور سرسلندر رو تمیز کنید و تست کنید
    معمولا درب قالپاق دچار نشتی میشه که میشه برطرف کرد و جای نگرانی نداره از روغن و اب رادیاتور و ضد یخ مرغوب استفاده کنید و مواظب ترموستات ماشین باشید مخصوصا در تابستان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از روش دوستمون بیژن درباری هم میتونین استفاده کنین البته اگر درایر پنجره دار هست .
    با روش ایشون نمیشه مقدار کمبود گاز رو پیدا کرد اما با نصب فشارسنج به دو خط پرفشار و کم فشار میشه ظرف دو سه دقیقه فهمید آیا گاز کم داره یا نه و اگر کم داره چقدر کم داره

سلام
    قصد جسارت ندارم.
    ولی دقیق ترین و بهترین روش تشخیص اینکه کولر گاز کم داره یا نه همینی هستش که گفتم.
    هر سازنده کولری که مدار کولر رو طراحی میکنه میتونه فشار مدار کم فشار و پر فشار رو بسته به طراحی و سایز کندانسور و اواپراتور ( سطح تبادل حرارت بالطبع میزان گرمایی که باید این دو جا تبادل بشه ) تعیین کنه و نمیشه فشار استاندارد رو برای مدار کم فشار و پر فشار همه ی کولر ها یکسان دونست.
    90 درصد کولر ساز اصلا نمی فهمن اون فشاری رو که نشون میده چیه.وگرنه همشون حداقل یک جدول خواص ترمودینامیکی مبرد ها رو تو مغازه شون دارن.چه برسه به اینکه بخواین با این فشار سنج ها کمبود گاز رو تشخیص بدن.
    مگه اینکه کاتالوگ سازنده رو داشته باشه که اون تو مشخصات کولر رو آورده باشه که تو ایران این قضیه رایج نیست.
    یه عبارت دیگر چون مقدار استاندارد و دقیق فشار مدار کم فشار و پر فشار کولر رو نمی دونیم ، نمیشه با دونستن این دو فشار تشخیص بدیم گاز کولر کمه یا زیاد.مگه اینکه گاز کولر خیلی کم باشه.

گاز خروجی از کمپرسور به صورت بخار سوپ ر هیت هستش و وقتی وارد کنداسنور میشه باید با از دست دادن گرما به صورت مایع متراکم از کندانسور خارج بشه.( همون جریان مایع بدون حباب که گفتم )
    حالا اگه جرم گاز داخل مدار کم باشه ، کمپرسور نمیتونه گاز رو تا فشار لازم فشرده کنه و در نتیجه دمای کندانسور پایین میاد و این کاهش دما نمیتونه گرمای لازم برای اینکه گاز خروجی از کندانسور مایع متراکم باشه رو فراهم کنه و مبرد از کندانسور به صورت دوفازی ( حباب و کف و مه ) خارج میشه.

به نظر من ایشون به احتمال زیاد نیازی به تعویض گاز کولر نداره. در درجه اول گاز کولر رو چک کنه و اگه کم داشت جایی غیر از نمایندگی گاز کولر رو سرریز کنه پر بشه.اگه بازم سرماش کافی نبود بره نمایندگی تا عیب یابی کنن. ( برای من اواپراتور گرفتگی داشت و خنکیش خوب نبود و با گارانتی تعویضش کردن )
    خود گاز های کولر داخل بازار هم کیفیت چندانی ندارن.

8. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض روش مطمئن شدن از رگلاژ بودنِ کلاچ

سلام .

روش مطمئن شدن از رگلاژ بودن کلاچ :

کلاچ باید طوری رگلاژ بشه که تا سه چهار سانت خلاصی داشته باشه تا مطمئن بشین که وقتی پاتون روی کلاچ نیست بلبرینگِ کلاچ به دیسک کلاچ نچسبیده وگرنه بلبرینگِ کلاچ زود خراب میشه چون طراحی نشده که دائماً بچرخه

همچنین باید از ته وقتی پاتون رو از کلاچ برمیدارین تا سه سانت کلاچ درگیر نشه تا مطمئن بشین که وقتی پا میذارین روی کلاچ ,قبل از به تَه رسیدنِ پدال , دیسک و صفحه کاملاً از هم جدا میشند و دنده راحت جا میره وگرنه به مرور زمان دنده برنجیها که کار هم سرعت کردنِ دنده ها رو به عهده داره خورده میشه و کار به جائی میرسه که با وجود سالم بودن کلاچ دنده ها با صدا جا میره ( قرررر)

برایِ اطمینان از درست رگلاژ بودنِ کلاچ باید این دو آزمایش ساده رو انجام بدین

1- ماشین روشن , پا تا آخر روی کلاچ , بزنین دنده یک , حالا بدون گاز دادن خیلی آرام پا رو بردارین .
    باید تا سه سانت کلاچ درگیر نشه یعنی اصلاً نباید صدای موتور تغییر کنه . این یعنی که سه سانت قبل از به ته رسیدنِ پدال , کلاچ کاملاً دیسک و صفحه رو جدا میکنه یعنی کلاچ خوب هست

2- در یک خیابون خلوت با دنده دو برونید , بعدش همونطور که پاتون روی گاز هست با پای دیگه خیلی آرام روی پدالِ کلاچ فشار بدین.
    باید تا حدود چهار سانت کلاچ اصلاً عمل نکنه . اگر خیلی کمتر از چهار سانت کلاچ عمل میکنه پس کلاچ خیلی بالا تنظیم شده و ممکنه به بلبرینگ کلاچ صدمه بزنه .

اگر این دو تست انجام شد یعنی کلاچ درست رگلاژ هست
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 30-05-2014 at 19:27.

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها روی گاز کولر بگیریم مشکلی داره؟؟

405 دو گانه کارخونه...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام. بچه ها روی گاز کولر بگیریم مشکلی داره؟؟

405 دو گانه کارخونه...
    سلام

اگه با دور تقریبا بالا رانندگی کنید و آمپر آب هم پایین خط وسط باشه مشکلی نداره.
    ولی اگه با کولر روشن ، دور پایین باشه رو موتور فشار زیادی میاد.

13. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behrouz.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

همونطور که دوستان فرمودند فقط با حرف نمیشه تصمیم گرفت اگر ماشینتون نرم و روان کار میکنه و اب یا روغن کم نمی کنه و احساس کف در روغن یا چربیدر رادیاتور ندارید دور تادور سرسلندر رو تمیز کنید و تست کنید
    معمولا درب قالپاق دچار نشتی میشه که میشه برطرف کرد و جای نگرانی نداره از روغن و اب رادیاتور و ضد یخ مرغوب استفاده کنید و مواظب ترموستات ماشین باشید مخصوصا در تابستان
    بله درست می فرمایید
    فقط خواستم ببینم کسی همچین چیزی شنیده یا نه
    ممنون که جواب دادید

یا علی
    Last edited by behrouz.m; 31-05-2014 at 10:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •