اقا کسی 737-800 حرفه ای برای fsx داره ؟
من هرچی دانلود میکنم برای 2004 هست
و روی ورژن fsx کار نمیده درست
اقا کسی 737-800 حرفه ای برای fsx داره ؟
تو یوتیوب که کلیپ هاش به نظر قشنگ میادنمیدونم حرفه ای هست یا نه!
مثلا سکوی پرتاب داره و ...
یه جا هم تورنت پیدا کردم حجمش گیگ و 300
تست میکنم اگه قشنگ بود لینکش رو میزارم کهع بره تو پست اول
ممنون دوست عزیز منم هرچی گشتم پیدا نکردم نسخه اصلیش رو وگرنه هیچ وقت این رو نمیخریدم حالا شما اگه زحمت بکشی آدرس اون سایتی که اینترنتی خریدی رو توی پروفایلم بذاری ممنونت میشم
موفق باشید![]()
از همین سایت p30world می تونید بخرید . یه نگاه به صفحه اول بندازید.
Last edited by hamed30; 22-02-2011 at 19:03.
در آموزش Flight School در بخش آموزش FMC یک بوئینگ 737 کاملا حرفه ای برای دانلود هست. در همین تاپیک هم سرچ کنید هست. به صفحه ی اول هم یک سر بزنید.اقا کسی 737-800 حرفه ای برای fsx داره ؟
مکالمات ATC فارسی نیست چون حتی توی ایران هم انگلیسی صحبت میکنند.راستی بازی فارسیه ؟ یعنی حرف ها و نوشته ها فارسیه؟ آخه داخل فروشگاه اینترنتی نوین پندار نوشته کل مکالمات فارسیه و شما تحت خلبان فارسی زبان آموزش می بینید و اینکه دی وی دیه چهارمم حدود 50 تا هواپیمای جدید داره = اضافات که این با گفته دوستمون که گفتن اضافات نصب نمیشه تناقض داره
اگر واقعا اینجوری باشه حرف نداره !
اما فقط آموزشهای بخش Learning فارسی هستش.
هواپیماهای DVD چهارم این مجموعه روی این نسخه نصب میشن چون برای این نسخه درست شدند ولی هواپیماهای دیگه که نصب خودکار دارند نصب نمیشن. نرم افزارها هم همچنین. البته راه داره ولی ارزش نداره.
کسانیکه میخرند زیاد ناراحت نباشند و فکر نکنند چیز بدی خریدند. توضیحات پست اول برای اینه که نخرید. وقتی خریدین که دیگه مشکلی نیست. با همون ادامه بدین. منظور اینه که این نسخه در کنار نسخه ی معمولی خوبه و باعث پیشرفت هم هست. ولی برای سطح حرفه ای و نصب یک عالمه Addon خوب نیست.
فیلم آموزشی به اون صورت پیدا نمیشه. بازم توی Youtube چیزهای بسیار خوبی پیدا میکنید.آقا کفم برید عجب چیزیه این a380 !
راستی این مولتی پلیر چه جوریه میشه تو خونه بین دو کامپیوترم بازی کرد ؟ اگه یه توضیح کلی بدین ممنون میشم
در ضمن تو آموزشی که از پست اول دانلود کردم خیلی درباره ی vor صحبت کرده اما درست متوجه نشدم که دقیقا باید چه کار کرد
کسی فیلم آموزشی نداره؟
یا اگه میشه یه فیلم از پرواز خودتون بگیرین چون می خوام ببینم داخل هواپیما موقع landing چه کارایی می کنین
----------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا لینک های پست دوم و سوم رو دوباره بررسی کنین و لینک ها و عکس های خراب رو درست کنین چون الان من نه می تونم آموزش مورد علاقم یعنی FSP رو دانلود کنم و نه shockwavelight 3d
با تشکر
برای بازی در شبکه هم که هیچ کاری نداره. شما Network بزن و یک نفر سرور شه و بقیه بیان تو. مثل تمام بازیهای شبکه ای.
لینک ها و عکسها اصلاح میشه حتما. مشکل اساسی اینجاست من لینک برنامه ها و نرم افزارها رو ندارم که جایگزین کنم.
پرواز با A380 در برابر بوئینگ مثلا رانندگی با BMW 523 هست در برابر Lexus is300؛ هر دو چهار تا چرخ دارند و حرکت میکنند ولی توشون یه دنیای دیگه داره.آموزش FMC برای A380 رو می خواستم، یعنی دستگاه FMC ارباس380 چه فرقی با بویینگ747 PMDG داره؟
من طرز کار FMC بویینگ رو بلدم اما با A380 اصلا سر در نیاوردم...من قاتم یا واقعا تفاوت اساسی دارند؟
لطفا راهنمایی کنید...
سپاس گذارم
شما باید دنبال آموزش مربوط در A380 باشید ولی کلیات معمولا یکسانه. یعنی FMC رو در 737 بلدید خیلی کارتون راحت تره.
همونطور که دوستمون گفت شما از P30world میتونید نسخه ی Deluxe (کمیاب هم هست و خود سایت هم به اسم معمولی میفروشه و نمیدونند دلوکسه...ممنون دوست عزیز منم هرچی گشتم پیدا نکردم نسخه اصلیش رو وگرنه هیچ وقت این رو نمیخریدم حالا شما اگه زحمت بکشی آدرس اون سایتی که اینترنتی خریدی رو توی پروفایلم بذاری ممنونت میشم![]()
) رو بخرید.
ACC هم خیلی فراوونه. لینکهای تورنتش هم هست.
- یک DVD Writer
- داشتن نسخه ی Normal و Acc
- داشتن FSP و چند تا Addon دیگه که FSP فقط ضروریه.
- برای شما دردسری نداره. با طرف مقابل هماهنگ میکنید و با پیک میفرستید و یا طرف میاد ازتون میگیره. پول DVDتون رو میده و یا میتونید اون رو هم ببخشید. دیگه اختیاریه.
Last edited by ebicross; 22-02-2011 at 21:36.
سلام
یه هواپیمای توربوپراپ دوموتوره با کابین درست و حسابی بمن معرفی کنید...
اگر atr-72 باشه که دیگه عالی میشه...![]()
چند سال پیش چندتا ADDon آپلود کرده بودم گفتم لینک هاش رو بذارم شاید بدرد دوستان خورد!
خوبیه این لینکها اینه که پاک نمیشه
Airbus_Series_Deluxepart
F-14کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MyTraffic_Xکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SDKکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Texture_Booster_Packکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به خلبانان P30WORLD
دوستان هر وقت session برای پرواز آنلاین میسازم طرف مقابلم نمیتونه واردش بشه یا اصلا session رو اونجا نمیبینه. به نظر شما مشکل از کجاست؟
سلام به همه شما دوستان عزیز
یه سوال داشتم
کسایی که delux خریدن دقیقا چه تفاوتی با معمولیش داره مثلا چه امکاناتی اضافه شده و ؟
دیروز یه اتفاقی وسم افتاد که نزدیک بود بزنم تو گوش خودم
بعد 6 ساعت با سرعت افتضاح رفتم A380 از پست دوم سوم دانلود کردم بعد آخرش فهمیدم که خود بازی که گرفتم تو DVD 3 داشت + 30 تا هواپیمای دیگه![]()
بله اصلا واردش نمیشه
میگه Attemping Network یه همچین چیزایی بعدش اصلا وارد نمیشه
چیکار باید بکنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)