تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 607 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه kzm.itgroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

اقا کسی 737-800 حرفه ای برای fsx داره ؟
    من هرچی دانلود میکنم برای 2004 هست
    و روی ورژن fsx کار نمیده درست

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

نمیدونم حرفه ای هست یا نه!
    تو یوتیوب که کلیپ هاش به نظر قشنگ میاد
    مثلا سکوی پرتاب داره و ...
    یه جا هم تورنت پیدا کردم حجمش گیگ و 300
    تست میکنم اگه قشنگ بود لینکش رو میزارم کهع بره تو پست اول

3. این کاربر از B.J.U بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوست عزیز ببخشید که این حرفها رو می زنم ولی گول ظاهرش رو نخور منم 10تومن بیشتر بالاش پول ندادم ولی الان میبینم 5 تومن هم نمی ارزه آخرشم رفتم اینترنتی نسخه فکر میکنم deluxe +accel رو خریدم .50 تا هواپیماش بدرد خودش میخوره من نصب کردم تو محیط بازی تصویر سفید میشد وفقط صداش می اومد البته امیدوارم مشکل از من یا سیستمم باشه وواسه شما درست کار کنه .آموزش های فارسیش تا حدودی خوبه ولی بعضی جاها اشتبا هات عجیبی میکنه مثلا تو درس اولین پرواز مستقلی هدینگ باگ سمت چپه ولی مربی پرواز میگه کمی بیشتر به راست بچرخید.نمایش های هواییش کیفیتش افتضاحه ،این آموزش 1.6 flight school که دوستان زحمت کشیدن وتو صفحه اول گذاشتن به نظر من از اون کتاب 215 صفحه ای بهتره وتنها خوبیش اینه که یه نفر مثل من که هیچی از خلبانی وپرواز نمی دونه وزبانش هم خیلی خوب نیست یه چیزایی دستگیرش میشه.ولی اگه کسی زبانش خوبه و با اصطلاحات پرواز آشناست این نسخه اصلا بدردش نمی خوره.(مزخرفه)

ممنون دوست عزیز منم هرچی گشتم پیدا نکردم نسخه اصلیش رو وگرنه هیچ وقت این رو نمیخریدم حالا شما اگه زحمت بکشی آدرس اون سایتی که اینترنتی خریدی رو توی پروفایلم بذاری ممنونت میشم

موفق باشید

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

از همین سایت p30world می تونید بخرید . یه نگاه به صفحه اول بندازید.
    Last edited by hamed30; 22-02-2011 at 19:03.

6. 2 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

اقا کسی 737-800 حرفه ای برای fsx داره ؟
    من هرچی دانلود میکنم برای 2004 هست
    و روی ورژن fsx کار نمیده درست
    در آموزش Flight School در بخش آموزش FMC یک بوئینگ 737 کاملا حرفه ای برای دانلود هست. در همین تاپیک هم سرچ کنید هست. به صفحه ی اول هم یک سر بزنید.
    راستی بازی فارسیه ؟ یعنی حرف ها و نوشته ها فارسیه؟ آخه داخل فروشگاه اینترنتی نوین پندار نوشته کل مکالمات فارسیه و شما تحت خلبان فارسی زبان آموزش می بینید و اینکه دی وی دیه چهارمم حدود 50 تا هواپیمای جدید داره = اضافات که این با گفته دوستمون که گفتن اضافات نصب نمیشه تناقض داره
    اگر واقعا اینجوری باشه حرف نداره !
    مکالمات ATC فارسی نیست چون حتی توی ایران هم انگلیسی صحبت میکنند.
    اما فقط آموزشهای بخش Learning فارسی هستش.
    هواپیماهای DVD چهارم این مجموعه روی این نسخه نصب میشن چون برای این نسخه درست شدند ولی هواپیماهای دیگه که نصب خودکار دارند نصب نمیشن. نرم افزارها هم همچنین. البته راه داره ولی ارزش نداره.

کسانیکه میخرند زیاد ناراحت نباشند و فکر نکنند چیز بدی خریدند. توضیحات پست اول برای اینه که نخرید. وقتی خریدین که دیگه مشکلی نیست. با همون ادامه بدین. منظور اینه که این نسخه در کنار نسخه ی معمولی خوبه و باعث پیشرفت هم هست. ولی برای سطح حرفه ای و نصب یک عالمه Addon خوب نیست.

آقا کفم برید عجب چیزیه این a380 !
    راستی این مولتی پلیر چه جوریه میشه تو خونه بین دو کامپیوترم بازی کرد ؟ اگه یه توضیح کلی بدین ممنون میشم
    در ضمن تو آموزشی که از پست اول دانلود کردم خیلی درباره ی vor صحبت کرده اما درست متوجه نشدم که دقیقا باید چه کار کرد
    کسی فیلم آموزشی نداره؟
    یا اگه میشه یه فیلم از پرواز خودتون بگیرین چون می خوام ببینم داخل هواپیما موقع landing چه کارایی می کنین

----------------------------------------------------------------------------------------------

لطفا لینک های پست دوم و سوم رو دوباره بررسی کنین و لینک ها و عکس های خراب رو درست کنین چون الان من نه می تونم آموزش مورد علاقم یعنی FSP رو دانلود کنم و نه shockwavelight 3d

با تشکر
    فیلم آموزشی به اون صورت پیدا نمیشه. بازم توی Youtube چیزهای بسیار خوبی پیدا میکنید.
    برای بازی در شبکه هم که هیچ کاری نداره. شما Network بزن و یک نفر سرور شه و بقیه بیان تو. مثل تمام بازیهای شبکه ای.

لینک ها و عکسها اصلاح میشه حتما. مشکل اساسی اینجاست من لینک برنامه ها و نرم افزارها رو ندارم که جایگزین کنم.

آموزش FMC برای A380 رو می خواستم، یعنی دستگاه FMC ارباس380 چه فرقی با بویینگ747 PMDG داره؟

من طرز کار FMC بویینگ رو بلدم اما با A380 اصلا سر در نیاوردم...من قاتم یا واقعا تفاوت اساسی دارند؟

لطفا راهنمایی کنید...

سپاس گذارم
    پرواز با A380 در برابر بوئینگ مثلا رانندگی با BMW 523 هست در برابر Lexus is300؛ هر دو چهار تا چرخ دارند و حرکت میکنند ولی توشون یه دنیای دیگه داره.
    شما باید دنبال آموزش مربوط در A380 باشید ولی کلیات معمولا یکسانه. یعنی FMC رو در 737 بلدید خیلی کارتون راحت تره.

ممنون دوست عزیز منم هرچی گشتم پیدا نکردم نسخه اصلیش رو وگرنه هیچ وقت این رو نمیخریدم حالا شما اگه زحمت بکشی آدرس اون سایتی که اینترنتی خریدی رو توی پروفایلم بذاری ممنونت میشم
    همونطور که دوستمون گفت شما از P30world میتونید نسخه ی Deluxe (کمیاب هم هست و خود سایت هم به اسم معمولی میفروشه و نمیدونند دلوکسه... ) رو بخرید.
    ACC هم خیلی فراوونه. لینکهای تورنتش هم هست.

- یکم رحم و عطوفت
    - یک DVD Writer
    - داشتن نسخه ی Normal و Acc
    - داشتن FSP و چند تا Addon دیگه که FSP فقط ضروریه.
    - برای شما دردسری نداره. با طرف مقابل هماهنگ میکنید و با پیک میفرستید و یا طرف میاد ازتون میگیره. پول DVDتون رو میده و یا میتونید اون رو هم ببخشید. دیگه اختیاریه.
    Last edited by ebicross; 22-02-2011 at 21:36.

8. 7 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه هواپیمای توربوپراپ دوموتوره با کابین درست و حسابی بمن معرفی کنید...

اگر atr-72 باشه که دیگه عالی میشه...

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

چند سال پیش چندتا ADDon آپلود کرده بودم گفتم لینک هاش رو بذارم شاید بدرد دوستان خورد!

خوبیه این لینکها اینه که پاک نمیشه

Airbus_Series_Deluxepart

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    F-14

کد:
    MyTraffic_X

کد:
    SDK

کد:
    Texture_Booster_Pack

کد:

11. 4 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

سلام به خلبانان P30WORLD

دوستان هر وقت session برای پرواز آنلاین میسازم طرف مقابلم نمیتونه واردش بشه یا اصلا session رو اونجا نمیبینه. به نظر شما مشکل از کجاست؟

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همه شما دوستان عزیز
    یه سوال داشتم
    کسایی که delux خریدن دقیقا چه تفاوتی با معمولیش داره مثلا چه امکاناتی اضافه شده و ؟

دیروز یه اتفاقی وسم افتاد که نزدیک بود بزنم تو گوش خودم
    بعد 6 ساعت با سرعت افتضاح رفتم A380 از پست دوم سوم دانلود کردم بعد آخرش فهمیدم که خود بازی که گرفتم تو DVD 3 داشت + 30 تا هواپیمای دیگه

14. 2 کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

سلام به خلبانان P30WORLD

دوستان هر وقت session برای پرواز آنلاین میسازم طرف مقابلم نمیتونه واردش بشه یا اصلا session رو اونجا نمیبینه. به نظر شما مشکل از کجاست؟
    بله اصلا واردش نمیشه
    میگه Attemping Network یه همچین چیزایی بعدش اصلا وارد نمیشه
    چیکار باید بکنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •