نه داداش من دانلودام رو با دوستان شبا انجام میدیم سرعتش هم خوبه هر شب ساعت 2 تا 7 صبح دست کم میتونم 1 گیگ دانلود کنم.
بعدش هم آسیا تک فارس (استان های دیگه رو نمیدونم) دست و دل بازه عید ها بعضی روزا عیدی میده
مثلا عید فطر 1 گیگ به حجمم اضافه شد.![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
نه داداش من دانلودام رو با دوستان شبا انجام میدیم سرعتش هم خوبه هر شب ساعت 2 تا 7 صبح دست کم میتونم 1 گیگ دانلود کنم.
بعدش هم آسیا تک فارس (استان های دیگه رو نمیدونم) دست و دل بازه عید ها بعضی روزا عیدی میده
مثلا عید فطر 1 گیگ به حجمم اضافه شد.![]()
سلام
اقا یکی به من بگه اینترنت 2مگ اسیاتک سرعتش چنـــــــــــــــد اســـــــــــــــــت؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترو خدا یکی جواب بده...
بله نامه دادم سرعت دانلودم 32
افتضاحه . من تهران مرکز کاشانی هستم . سرعت دانلد یه لینک از ۳۰ به هیچ عنوان بالاتر نمی ره . ولی اگه بتونی یه جوری چند تا لینک باهم بذاری و از قابلیت sementation بعضی برنامه ها استفاده کنی یا تورنت سرعتت به ۲۰۰ می رسه . ولی خب خیلی از کارایی که آدم می خواد بکنه فقط یه لینکه سرعت افتضاحه میانگین رو ۲۰ اینا . کیفیت سرویس هم افتضاحه . تو این دو هفته که من آسیاتک داشتم هر روز حداقل ۱۰ دقیقه وجود داشته که پینگم با خود سرور آسیاتک ) default gateway منظورمه ) بالای ۲۰۰ بوده . با یاهو اینا هم بالای یک ثانیه . قطعی هم گاهی اوقات داره . کلا چیز مزخرفیه من این ماهم تموم شه دیگه شارژ نمی کنم . به پشتیبانی هم زنگ زدم ۶۰۰ بار آخرش گفتن پهنای باند کم داریم حالا درست میشه . می گم تا کی میگه معلوم نیست ! ( قشنگ معلومه که نمی خوان پهنای باند بگیرن فقط منتظرن تابستون تموم شه مصرف کاربرا بیاد پایین سرعت بهتر شه ) کلا ۲ حالت داره . اینا یا دزدن یا بی عرضه !
2mb اسیاتک سرعت دانلود تو روز حدود 280 هست تو شبم حدود 180 البته این سرعتا بستگی به این داره که همه چی ok باشه ولی تقریبا اکثر اوقات رو همین حدوداست
ببین دوست من بستگی داره کدووم مرکز مخابراتی باشی !! مرکز مخابراتی رو بهم بگو تا بگم وضعیت اونجا چه جوریاس ...
دوست عزیز بی انصافی نکن ! من هم مرکز کاشانی هستم سرعت خیلی بالاتر از قراردادم هست ! شما کجا رو پینگ میکردی که پینگ تایمته بالا بوده ؟ در مرکز کاشانی اصلا کمبود پهنای باندی نیست !!!!! هیچ کدووم از دو حالت هم نیست مشکل از سمت شماست !!!
دوست عزیز کم لطفی نکن ! من هم مرکز کاشانی هستم با قرارداد 256 سرعت دانلود روی 120 است . در مرکز کاشانی اصلا پهنای باند کم نیست در دو حالت هم شما داری زود قضاوت میکنی !!
خبر فوریسلام
خبر 20:30 امشب در برنامه خود از حذف فروش اینترنت محدود خبر داد.
در این خبر آمده از شنبه قانون منع فروش اینترنت حجمی اعمال میشود.
خودتون تو خبرا بگردید پیداش میکنید
سلام
دوستان آسیاتکی حداکثرسرعت دانلود وزمان پینگ شماباسرویس محدود128 چقدره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)