تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 475 از 3745 اولاول ... 3754254654714724734744754764774784794855255759751475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

1

دوست عزیز اسمن به شما 128 میده ولی سرعت بالا تر قرار میده تا شما حجمت رو زودتر تموم کنی تا مجبور بشی دوباره حجم خریداری کنید بیشتر سود تو اینه فکر کردید عاشق چشم و ابرو من و شما هستند
    نه داداش من دانلودام رو با دوستان شبا انجام میدیم سرعتش هم خوبه هر شب ساعت 2 تا 7 صبح دست کم میتونم 1 گیگ دانلود کنم.
    بعدش هم آسیا تک فارس (استان های دیگه رو نمیدونم) دست و دل بازه عید ها بعضی روزا عیدی میده
    مثلا عید فطر 1 گیگ به حجمم اضافه شد.

2. این کاربر از alipfcj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    اقا یکی به من بگه اینترنت 2مگ اسیاتک سرعتش چنـــــــــــــــد اســـــــــــــــــت؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ترو خدا یکی جواب بده...

4. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا شما از مخابارت گرفتي نامه دادي؟؟؟ الان شما كدوم مخابارت هستي؟؟؟ من از اداره نامه گرفتم براي 1 مگابيت ميخواستم از ايرانسل وايمكس بگيرم ديگه جاب ه جا هم ميش مشكل قطع و وصل اينترنت و پورت و معتل شدن نداشته باشم. من الان 128 مخابارت دارم سرعتم روي 10 الي 13 هستش خيلي وقتها هم پائين هستش. حالا ميخواستم ببينم شما كه 256 داريس رعتت رو چنده؟؟؟
    بله نامه دادم سرعت دانلودم 32

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    اقا یکی به من بگه اینترنت 2مگ اسیاتک سرعتش چنـــــــــــــــد اســـــــــــــــــت؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ترو خدا یکی جواب بده...
    افتضاحه . من تهران مرکز کاشانی هستم . سرعت دانلد یه لینک از ۳۰ به هیچ عنوان بالاتر نمی ره . ولی اگه بتونی یه جوری چند تا لینک باهم بذاری و از قابلیت sementation بعضی برنامه ها استفاده کنی یا تورنت سرعتت به ۲۰۰ می رسه . ولی خب خیلی از کارایی که آدم می خواد بکنه فقط یه لینکه سرعت افتضاحه میانگین رو ۲۰ اینا . کیفیت سرویس هم افتضاحه . تو این دو هفته که من آسیاتک داشتم هر روز حداقل ۱۰ دقیقه وجود داشته که پینگم با خود سرور آسیاتک ) default gateway منظورمه ) بالای ۲۰۰ بوده . با یاهو اینا هم بالای یک ثانیه . قطعی هم گاهی اوقات داره . کلا چیز مزخرفیه من این ماهم تموم شه دیگه شارژ نمی کنم . به پشتیبانی هم زنگ زدم ۶۰۰ بار آخرش گفتن پهنای باند کم داریم حالا درست میشه . می گم تا کی میگه معلوم نیست ! (‌ قشنگ معلومه که نمی خوان پهنای باند بگیرن فقط منتظرن تابستون تموم شه مصرف کاربرا بیاد پایین سرعت بهتر شه ) کلا ۲ حالت داره . اینا یا دزدن یا بی عرضه !

7. 2 کاربر از m.sabouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه khar2khar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

2mb اسیاتک سرعت دانلود تو روز حدود 280 هست تو شبم حدود 180 البته این سرعتا بستگی به این داره که همه چی ok باشه ولی تقریبا اکثر اوقات رو همین حدوداست

9. این کاربر از khar2khar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببین دوست من بستگی داره کدووم مرکز مخابراتی باشی !! مرکز مخابراتی رو بهم بگو تا بگم وضعیت اونجا چه جوریاس ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

افتضاحه . من تهران مرکز کاشانی هستم . سرعت دانلد یه لینک از ۳۰ به هیچ عنوان بالاتر نمی ره . ولی اگه بتونی یه جوری چند تا لینک باهم بذاری و از قابلیت sementation بعضی برنامه ها استفاده کنی یا تورنت سرعتت به ۲۰۰ می رسه . ولی خب خیلی از کارایی که آدم می خواد بکنه فقط یه لینکه سرعت افتضاحه میانگین رو ۲۰ اینا . کیفیت سرویس هم افتضاحه . تو این دو هفته که من آسیاتک داشتم هر روز حداقل ۱۰ دقیقه وجود داشته که پینگم با خود سرور آسیاتک ) default gateway منظورمه ) بالای ۲۰۰ بوده . با یاهو اینا هم بالای یک ثانیه . قطعی هم گاهی اوقات داره . کلا چیز مزخرفیه من این ماهم تموم شه دیگه شارژ نمی کنم . به پشتیبانی هم زنگ زدم ۶۰۰ بار آخرش گفتن پهنای باند کم داریم حالا درست میشه . می گم تا کی میگه معلوم نیست ! (‌ قشنگ معلومه که نمی خوان پهنای باند بگیرن فقط منتظرن تابستون تموم شه مصرف کاربرا بیاد پایین سرعت بهتر شه ) کلا ۲ حالت داره . اینا یا دزدن یا بی عرضه !
    دوست عزیز بی انصافی نکن ! من هم مرکز کاشانی هستم سرعت خیلی بالاتر از قراردادم هست ! شما کجا رو پینگ میکردی که پینگ تایمته بالا بوده ؟ در مرکز کاشانی اصلا کمبود پهنای باندی نیست !!!!! هیچ کدووم از دو حالت هم نیست مشکل از سمت شماست !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز کم لطفی نکن ! من هم مرکز کاشانی هستم با قرارداد 256 سرعت دانلود روی 120 است . در مرکز کاشانی اصلا پهنای باند کم نیست در دو حالت هم شما داری زود قضاوت میکنی !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خبر فوری
    سلام
    خبر 20:30 امشب در برنامه خود از حذف فروش اینترنت محدود خبر داد.
    در این خبر آمده از شنبه قانون منع فروش اینترنت حجمی اعمال میشود.
    خودتون تو خبرا بگردید پیداش میکنید

14. 3 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز p30world am's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ShIrAz

پيش فرض

سلام
    دوستان آسیاتکی حداکثرسرعت دانلود وزمان پینگ شماباسرویس محدود128 چقدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •