نمیدونم! ارزش داره با 86 عوض کنی؟ این دیگه با خودته...
شاد باشی![]()
نمیدونم! ارزش داره با 86 عوض کنی؟ این دیگه با خودته...
شاد باشی![]()
N86 به نظر من فقط دوربینش بهتره ... و سیمبین 9.3 هست ... N82 یکی از بهترین گوشی های نوکیا بوده و هست به نظر من N82 رو نگه دارید !نظر شما چیه؟
آیا میشه برنامه های سیمبین 9.2 روی 9.3 نصب کرد؟
حدود 90 % شو ... 10 % باقی مونده میشه یه سری نر م افزار و اکثر بازی های انگیج IIآیا میشه برنامه های سیمبین 9.2 روی 9.3 نصب کرد؟
[QUOTE=Legend;4564800]
یونس تو باتری عوض نکردی؟؟؟ به من از 10 تومان قیمت دادن تا 45 تومن همش هم قلابیه به نظرمن بعضیاش قوطی و گارانتی داره بعضیاش هیچی نداره!!!!
من هم گفتم بر طبق پرس و جویی که کردم پی بردم که تا نگارش 20 تم افکت بوده. در تاپیک تم افکت پرسیدم چه نگارشی؛ گفتن تا نگارش 20! وگرنه گوشی رفیق خودم هم نگارش 11.0 هست!
در مورد نویز دوربین که کاملا درست می گی؛ اما در مورد کیفیت کلی عکس برداری و فیلمبرداری بایستی بگم که نظریت رو رد می کنم!متاسفانه N82 نگارش 20 در دسترسم نیست، اما ازونجایی که سخت افزار و الگوریتم دوربین این گوشی و تقریبا بیشتر چیزهای نرم افزاریش عین N95 8G هست، اون رو مثال می زنم. کیفیت عکس برداری و فیلم برداری نگارش 20 این گوشی واقعا سرتر از نگارش های تازه تر هست!
این تفاوت رو واقعا محسوس دیدم...
در مورد صدا گوشی من و یکی دیگه از رفقا ( که مال اون نگارش 30.0.019 هست ) از لحاض بلندی واقعا در برابر این نگارش 11 هه کم میاره...!ولی از لحاض کیفیت واقعا سرتره.
و اما در مورد نبود تم افکت به خاطر پردازنده 332 مگاهرتزی این گوشی باس بگم که پردازنده این گوشی به پردازنده N79 تقریبا نزدیکه ( N79 دارای 369 مگاهرتز هست ). پس چطوره که اون داره و این نداره...؟!![]()
ولی باورت می شه که اصلا برای من هیچ تغییری نکرده دادا جون....؟ ( البته دروغ چرا؟! فقط از نظر نوشتاری شده 35! همین!!!)
شاد و پیروز باشین![]()
نه عوض نکردم! دارم با همین سر میکنم..
تایید میشه... :(
دارم وسوسه میشم بدم بره... چون رفته بالا...
شاد باشید![]()
یونس جون؟؟؟ بریم دل رو بزنیم به دریا...؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)