رفتن به مکان ها مثل گشت و گذر در شهر عادی هست.
بهتره همون جلوی کمپ که توش هستند از تابلو اعلاناتی که هست یه ماموریت مربوط به اون محل رو انتخاب کنید.
با انجام دادنش هم درجه ویزا میره بالا هم با اون شهر اشنا میشید.
رفتن به مکان ها مثل گشت و گذر در شهر عادی هست.
بهتره همون جلوی کمپ که توش هستند از تابلو اعلاناتی که هست یه ماموریت مربوط به اون محل رو انتخاب کنید.
با انجام دادنش هم درجه ویزا میره بالا هم با اون شهر اشنا میشید.
sims 3 من نسخه 1.12.xxx هستش ..
اما اپدیت توی دیسک بازی High End Loft Stuff من 1.9.xxx هستش.
ورژن sims 3 باید چند باشه تا این نسخه رو بشه نصب کرد؟
اگه با ورلدادونچر آپدیت شده باشه نصب میشه فکر میکنم باید 2 به بالا باشه خود های اند باید 3 باشه اگه اشتباه نکنم.
من الان Sims3 رو نصب کردم ورژن 1.0.631.00002
امروز پک های Ambitions و Late Night و Fast Lane Stuff رو گرفتم .
چند روز دیگه هم World Adventures و High End Loft Stuff رو میگیرم .
حالا واسه نصب اینا چه کار کنم .
اگه خود بازی رو جداگانه اپدیت کنم بعدش میشه این پک ها رو ریخت ؟
میتونم اول مثلا Ambitions و Late Night رو بریزم و بعدش World Adventures رو ؟ یا باید به ترتیب باشه ؟
Stuff ها ترتیب نصب داره ؟
میتونی بازی اصلی رو آپدیت کنی بعد پک هایی که تا اون آپدیت هست رو استفاده کنی.
ولی حالا که داری همه پک ها رو میگیری ترتیب نصبشون که هر کدوم به ترتیب آپدیت میشن اینه :
The Sims 3
World Adventures
High-End Loft Stuff
Ambitions
Fast Lane Stuff
Late Night
خیلی خیلی ممنون
الان اومدم Late Night رو نصب کنم واسه Update ارور داد اومد بیرون از ستاپ . بعد گفتم بیام از خود پوشه Updates استفاده کنم نوشت نسخه شما مربوط به یه منطقه دیگه است و این اپدیت ها رو جواب نمیده . یعنی چی ؟ این منطقه اش اروپا و امریکا فرق داره واسه اپدیت ؟
سلام
بالاخره گرفتم امبیشن و the night رو
اما یه مشکل دارم ، 10 دقیقه تو بازی میمونه بعد یهو میپره بیرون ! نمیدونم شاید مشکل از سیستم منه
الان خونه نیستم یادم نیست آپیدیت سیمزم چند شد ولی میگه یه آپدیت جدید هم هست که میشه نصبش کرد اما میترسم مثل دفعه ی قبل که یه آپدیت اضافی ریختم رو بازی و همه چیز خراب شد الان هم مشکل درست کنه و بازی بالا نیاد :((
چی کار کنم ؟
Last edited by aroosak_kooki; 20-12-2010 at 14:42.
احتمالا مشکل از کرکه یا یک باگه که با آپدیت درست میشه
از اینجا میتونی آپدیت ورژنی رو که میخوای دانلود کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حقیقتش من ای بازی رو بازی نمیکنم.
بازی رو دوباره نصب کردم با همین ترتیبی که بالا گفتید.
HIGH END LOFT هم اومد.
حالا نسخه WORLD ADVANTURE و نسخه اصلی بازی رو که میزنم باز نسخه HIGH END اجرا میشه.
سوال من اینه که الا ن این نسخه HIGH END که نصب کردم در اصل همون نسخه اصلی هستش منتها روی همون امکانات دیگه اضافه شده؟ یعنی فرضا من HIGH END رو بازی کنم نسخه 3 رو بازی کردم + اضافات جدید؟
ببین از لحاظ اجرا شدن همیشه جدیدترین نسخه اجرا میشه. اما با اجرای اون شما به نسخه های قبلی هم دسترسی دارید یعنی در واقع بعد از ورلدادونچر هر چی نصب کنید ورلدادونچر رو دارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)