شماره 1 و Codename Veonica و 4 و umbrella chronicles و Dark side Chronicles رو بازی کنید دلیلش رو میفهمید چرا انقدر مهمه ![COLOR="Silver"]
شماره 1 و Codename Veonica و 4 و umbrella chronicles و Dark side Chronicles رو بازی کنید دلیلش رو میفهمید چرا انقدر مهمه ![COLOR="Silver"]
سلام
من الان بازی رو روی normal تموم کردم ولی نمی تونم هیچکدوم از اسلحه ها رو بینهایت کنم و به شکل ??????? هستش.
مشکل دوم اینه که من از اون 6 ضلعی ها 2 تاش رو بیشتر نتونستم پیدا کنم . چه جوری میتونم همشو پیدا کنم.
در ضمن اگه کسی ترینری و یا چیزی داره که بتونم پوینتم رئ زیاد کنم و یا بشه اسلحه ها رو بینهایت کرد ممنون میشم بزاره چون دیگه حال و حوصله رفتن بازی به این شکل رو ندارم و می خوام با تیر بی نهایت برم.
همین طوری نیست ، راه داره .
شما باید اسلحه هایی که توی بازی بهتون میده رو تا آخر آپگرید کنید ، در ازای هر کدومش یک اسلحه بینهایت براتون باز میکنه .
الان داشتم رزیدنت 2 میزدم تو یکی از نامه ها خوندم که سازنده ویروس G نوشته بود که اونا یه نفر رو فرستادن که ویروس رو از من بگیرن. بعد در ادامه به رییس پلیس شهر راکون سیتی دستور داده بود که این نفر رو پیدا کنه و جلوش رو بگیره چون این ویروس تمام زندگی اون هست. بعد نوشته بود که یعنی این نفر کی میتونه باشه؟شماره 1 و Codename Veonica و 4 و umbrella chronicles و Dark side Chronicles رو بازی کنید دلیلش رو میفهمید چرا انقدر مهمه ![COLOR="Silver"]
من حدس میزنم جلوتر که برم حتما متوجه میشم که این یارو همون وسکر باشه.
من با همه پولام فقط تونستم یه اسلحه رو آپگرید کنم.
من دنبال یه ترینر می گردم که پول و اسلحه بده .
قابل توجه دوستاني كه براي پيدا كردن لوحهاي اويل 5 مشكل دارن.برن ادرس زير توضيح داده.البته اگه خلاف قوانين هست كه ادرس ميدم ببخشيد.ميخوام مشكل دوستان حل شه.الان كه دوستان در مورد اويل اظهار نظر كردن ميشه نتيجه گيري كرد بهترين اويل 3 بود بعد هم 1 و 2 و 4.نمسيس يادش بخير.شما پارك اويل 3 را به ياد بياريد.فوق العاده بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی.این جوهراتی که تو بازی ور میداری باید بفروشی یا نگه داری؟
سلام بچه ها این بازی چیز اضافی نداره دانلود کنیم به بازی اضافه بشه برای کامپیوترش رو می گم
نه پسر جون نگه داری که چی بشه ؟
بفروش بره پولشو ببر اسلحه آپگرید کن ....
فکر نکنم . DLC ها فقط واسه کنسولن .
لحظه شماری ...
نسخه ی طلایی واسه 360 تقریبا 8 روز دیگه میاد . چه حال بکنیم ...![]()
آقا ما هم توی مرحله ی آخر آخر آخرش گیر کردم
این وسکر لعنتی رو از پشت می زنم
بعد قلبش از جلو ظاهر میشه
میرم نزدیکش میشم دکمه ی F رو میزنم می پره روش بعد دختره شروع می کنه به زدنش و برای من هم می نویسه دکمه ی F رو مرتب بزنم
من هم این کارو می کنم ولی بعد از چند ضربه میمیرم
چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)