تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 475 از 1174 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525575975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

حالا این شبکه 3 چرا بازی رو این ساعت نشون داد نکنه اختلاف ساعتی بیشتره؟؟؟
    من که تو دلم کلی .. نثار عوامل شبکه 3 و مجموعه ترانه مادری کردم.آخه رئال داره بازی میکنه بعد اومدن تکرار آخرین قسمت ترانه مادری رو واسه بار دوم میزارن...آدم چی بهشون بگه...

شبکه سه خیلی با تاخیر نشون داد.ترکیه کامل نشون داد.درست سر وقت.
    ما هم الجزیره داریم.ولی ساعتش رو نمیدونستم.فکر میکرده ساعت 12 بازی دارن...

شبکه 3 تازه افکت صدای تماشاچیارو ام گذاشته بود و صدای اصلیش نبود... از یه جهت خوب بود چون که اگه اون گزارشگره عربی باشه 5 دقیقه یه ضرب می ره و با صدای گزارشگره ایرانی قاطی می شه و نمی شه فهمید چی می گند اما از یه جهتم بد شد چون اون احساساته تماشگران هنگام زدن گل شنیده نمی شد...
    این بازی رو الجزیره فقط با گزارش انگلیسی پخش کرد

سامان جون مثل اینکه حواست نیستااااا....
    ما 50 بار گفتیم ساعت 11:30 بازیه و بازی هم ساعت 11:30 بود....اگر هم از شبکه 3 بازی رو دیدی باید بگم که خود شبکه 3 بازی رو با نیم ساعت تاخیر داد...دیگه من نمیدونم شما از کجا میگی بازی ساعت 10 شروع شد؟!؟!!!!!
    ببخشید من 10 به وقت خودمون رو گفتم.ولی یکی بهم گفت بازی ساعت 12 ه.11:30 شروع شده بود
    فدا سرتون.میگم یکی رو بزاریم که 1 روز قبل هر بازی ساعت دقیقش رو بگه...ممنون میشیم....

راستی دیشب دیدید مزدک چی گفت...!
    وای.اسم این مزدکه رو نیارین.که تا اسمش میاد تو دلم شروع میکنم بهش ... دادن.ماه رمضونی نمیخوام گناه کار شم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

بچه ها اين خبر خيلي جالبه!

ظاهرا كالدرون تمام حرفاش يك بازي زيركانه بوده! منظورم سر جريان روبينيو هست! آخه اصلا قرار نبوده اون بره چلسي، بلكه قرار بوده بره منچستر سيتي !

كالدرون خطاب به روبينيو گفت: روبينيو، تو باختي!

درحالي كه همه فكر ميكردن روبينيو و چلسي دو زوج خوشبخت در آينده خواهند بود و چلسي همينطور پيشنهاد خود را بالا ميبرد و روبينيو بيشتر ساز مخالف ميزد، رومان كالدرون و همدست وي، مياتوويچ، يه درس فراموش نشدني بهش دادن! اونا با بازار گرمي، قيمت رو بالا بردن و در نهايت روبي به چلسي نرفت! حالا هم چلسي بازي رو باخت هم روبينيو! و كالدرون با پولي كه گيرش اومد، برد!

بطور رسمي اعلام شد كه روبينيو به منچستر سيتي پيوست!

مبلغ انتقال: 42 ميليون يورو!

حالا بورو تو منچستر سيتي گم و گور شو!!!

وای عجب خبر خوشحال کننده و ناراحت کننده ای.اول اینکه ما بهش احتیاج داشتیم.ولی این پولکی نارگیل کله .. باید میرفت(با عرض پوزش از محمد جان)
    (هرچند گلهای حساس پارسالش و ماچ هایی که بعد از زدن گل واسش میفرستادم رو یادم نمیره)ولی بد کرد با رئال و هواداراش.حالا پول ندادند.نمیدونم میخواستن جای پول بدنش به منچستر یا هر چیز دیگه ای.حق نداشت انقده دم از رفتن بزنه و تهدید کنه.رفت که رفت.به درک..........با فروشش 42 میلیون یورو گیر رئال اومد(البته یه درصدیش رو میدن خودش.ولی نمیدونم چقدر).ولی اگه میموند و یه فصل هی قر میزد.نه خوب بازی میکرد.اعصاب همه رو هم خورد میکرد.فصل بعد هم میرفت بدون اینکه پولی گیر رئال بیاد....

ولی جاش خالی میمونه...کاش زودتر از اینها یکی رو به جاش گرفته بودیم...

منم حرف پله رو تایید میکنم

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

ما هم الجزیره داریم.ولی ساعتش رو نمیدونستم.فکر میکرده ساعت 12 بازی دارن...

این بازی رو الجزیره فقط با گزارش انگلیسی پخش کرد

الجزیره اسپورت روی نایل ست میگیره؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض رود فان نيسروي: هيچ علاقه اي به منچستر سيتي ندارم!

گويا بعضي از اين شايعه درس كنا گفتن كه اين ماشين گلزني ما ميخواد بره سيتي!
    اما امروز نيسروي كامل توضيح داد كه در مادريد خوش حال است و اصلا فكر بازگشت به ليگ برتر اينگليس رو نداره و طرفداران منچستر يونايتد خيالشون راحت باشه!

وي همچنين در اين باري كه از تيم ملي خداحافظي كرده، توضيح داد و گفت كه بسيار ناراحت هست كه ديگه جزء نارنجي پوش هاي هلند نيست، اما نياز داشت تا با اين كار زماني استراحتي داشته باشه و انرژي خودش رو بدست بياره تا به اين وسيله بازي خودش رو بهبود ببخشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض روبينيو ارزشش رو نداشت!

خوب خبر جالب اين كه پيتر كنيون، كه نميدونم چي كاره ي چلسي هست ( فكر كنم سخن گو و وكيل چلسي براي خريد روبينيو ) گفت كه چلسي هرگز حاضر به پرداخت اون پولي كه مارديد درخواست كرده بود نبود چون تصور نمي كنيم روبينيو ارزشي در اندازه 40 ميليون يورو و بالاتر را داشته باشه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

راست میگه.40 میلیون کم پولی نیست.فکر کنم رئال واسه زیدان هم کمتر از اینها پول داد نه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض تمديد قرار داد راموس

سرجيو راموس، مدافع موفق و گرانقيمت رئال تا چند روز ديگر با پيشنهاد تميديد قرار داد به مدت 10 سال از سوي باشگاه خود مواجه خواهد شد.

"بسيار خوشحالم كه همچين قراردادي را تا چند روز آينده عقد خواهم كرد، آرزوي من بازي در مادريد است، اين تيم و اين شهر را دوست دارم" مدافع 22 ساله رئال اين سخنان را به خبرنگاران گفت.

"از حالا تمام نيرويم را به تيم ملي و رئال و اسپانيا خواهم داد" وي همچنين سخناني در باره تمايل بازنشتگيش و كنار گذاشتن فوتبال با پيراهن مادريد گفت.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض روبينيو در پاسخ به سخنان پله

بازيكن سابق رئال مادريد و حال منچستر سيتي در پاسخ به سخنان پله در باره ي خود گفت:

"در ابتدا بايد بگويم، هرچه پله بگويد قبول دارم، اما به واقع او جاي من نبود، اگر بود همان كاري را ميكرد كه من كردم! "

"رئال من را نمي خواست، اگر آنها روي من حساب مي كردن، من نيز باشگاه را ترك نمي كردم، اين چيزي بود كه به كالدرون گفتم"

"من توقع نداشتم كه من را به عنوان بخشي از پولشان براي خريد C.Ronalo با منچستريونايتد و يا جاي ديگر بدهند، هدف اصلي من بازي در چلسي بود، جايي كه واقعا من را ميخواستن"

"زماني كه فهميدم به منچستر سيتي كه در آخرين دقايق به من پيشنهاد داد منتقل شده ام، گريه ام گرفت، ميتونيد از كالدرون بپرسيد"

"من براي بيرون رفتن گريه نكردم، من فقط بهش گفتم كه ديگه نمي خوام اونجا باشم، براي همين خواستم كه از تيم جداشم"

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام به همه....
    میگم چرا اینجا اینقدر خوابیده؟!!!!
    ما باید بشیم همون بچه هایی که این تاپیک رو تا حد انفجار رسوندن...درست مثل شبی که قهرمان شدیم....
    به هر حال من یه چند تا خبر براتون میزارم....

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

روبرتو كارلوس، مقامات رئال را به باد انتقاد گرفت

روبرتو كارلوس مدافع برزيلي و ستاره سابق باشگاه رئال مادريد، رئيس و مدير فني باشگاه رئال مادريد را به خاطر بيهوده كاري و لودگي كه در فصل نقل و انتقالات تابستاني انجام دادند، آماج انتقاد قرار داداسطوره

سابق ورزشگاه سانتياگو برنابو كه اكنون فوتبالش را در ليگ فوتبال تركيه در باشگاه فنرباغچه پيگيري مي‌كند، خوان كالدرون رئيس و پدراگ مياتوويچ مدير فني رئال را به خاطر سياست‌گذاري غلط و ناكامي در بازار نقل و انتقالات مقصر مي‌داند.

كارلوس معتقد است: كالدرون و مياتوويچ كساني هستند كه در زمينه مديريت و اداره يك باشگاه هيچ تجربه‌اي ندارند.> وي ادامه داد: -فلورنتينوپرز در زمان مديريتش توانست بدهي‌هاي باشگاه را بپردازد و اكنون در هيات مديره شاهد حضور اين دو نفري هستيد كه اصلا نمي دانند، چه مي‌كنند.

ستاره چپ پاي فنرباغچه سپس به همدردي با روبينيو، مهاجم هموطنش پرداخته و گفت او در تمام ماه گذشته به خاطر اصرار بر پيوستن به چلسي تحت فشار قرار داشت و كاملا براي او قابل درك است كه چطور ناگزير شد در ازاي ‪۴۲‬ ميليون يورو با منچسترسيتي قرارداد امضا كند.

وي گفت: حال روبينيو را مي‌فهمم. رئيس و مدير فني باشگاه احترامي براي او قائل نشدند. در حاليكه بازيكنان فوتبال يعني ما كالا نيستيم. آنها اين موضوع را هنگامي هم كه فكر مي‌كردند به امضاي قرارداد با كريستيانو رونالدو نزديك شده اند، فراموش كرده بودند.

كارلوس بعد از تقريبا يك دهه بازي در سانتياگو برنابو، در سال ‪ ۲۰۰۷‬تيم رئال مادريد را به دليل خودداري باشگاه از تمديد قراردادش با شروط بهتر به مقصد تركيه ترك كرد و روابطش با اين باشگاه همچنان تيره است.
    -------------------------------------------------
    البته شکی نیست که این فصل نقل و انتقالات برای رئال یه کابوس بود...ولی این هم از وقتیکه از رئال رفت دیگه با مسئولین تیم هی ساز مخالف میزنه....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •