از کدوم شهری ؟
جواب پشتیبانی فن آوا چیه ؟
خب میتونی به ۱۹۵ و بازرسی شکایت کنی
اگه فن آوا جواب درستی نمیده
صداشون رو ضبط کن براشون بفرست
از کدوم شهری ؟
جواب پشتیبانی فن آوا چیه ؟
خب میتونی به ۱۹۵ و بازرسی شکایت کنی
اگه فن آوا جواب درستی نمیده
صداشون رو ضبط کن براشون بفرست
قیمت ها به طرز فجیعی افزایش پیدا کرده
برای نامحدود ها هم "حداقل ترافیک ماهانه"با افزایش قیثمت تعیین کرن![]()
یه کم دقیقتر نگاه کنی میبینی محدودیتی وجود نداره . اگه مینوشت حداکثر ترافیک ماهیانه اونوقت محدودیت وجود داشت . اما نه ، محدودیت نداره سرویسهای جدید . فقط قیمتها رو بردن بالا . من الان 35 گیگ دانلود داشتم هنوز سرعتم سر جاشه و مشکلی نداره .
بستگی به این داره روی چند مگ ببندند بیشتر روی 4 میبندن جدیدا که تو روز 400 تا 500 میده
شبانه هم حداکثر 200 تا میــده![]()
بله دقت کردم دوست عزیز
ولی میشه بگید معنی این جمله در نامحدود به چه معناست و برای چی این چنین جمله ای باید بزارن!؟
من 1024 نامحدود bu دارم و حدود 18 تومن گرون کردم فکر نکنم به این بگین "کمی گرون کردن"
در کلا باید بگم شرکت های زیادی نیستن که نامحدود بدن و یا برداشتن مثل همین مخابرات یا مبین نت اگه قرار بود بزارن هر چی دانلود کنیم همه شرکت ها دانلود نامحدود توی تعرفشونو میزاشتن بدون مشکل نه بردارن زیاد هم انتظار نداشته باشید فن آوا هم به این رویه ادامه بده
امکانش هست بفرمایید کدوم شهر هستید؟
خب ممکنه سرور بلاک لیست موقت داره و بعد از همون زمانی که می فرمایید آی پی ها رو آزاد می کنه.
مطمئنا از طرف فن آوا نیست. سرور منظور اون Name server هست که می تونه روی 1000 تا آی پی آدرس باشه.
من باهاشون (تهران) صحبت کردم طبق گفته خودشون قراره کیفیت سرویس های نامحدود بالاتر بره فعلا در حال تصمیم گیری هستند! فقط امیدوارم قضیه مصرف منصفانه اضافه نشه.
سلام
تا جایی که بنده اطلاع دارم 40 درصد نیست ولی ممنون میشم با دفتر نمایندگیتون تماس بگیرید تا مشکلتون بررسی بشه.
البته همونطور که قبلا هم عرض کردم متاسفانه مشکل افزایش قیمت از طریق نظارت های مختلفی که روی سرویس دهنده ها صورت می گیره انجام شده. ولی مطمئنا همه تلاشمون رو می کنیم که مشترکینمون راضی باشند.
محدودیت ترافیک وجود نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)