مگه بازی های god of war3 و uncharted2 فری ریجین نیستند که جلوشون ریجین می نویسید؟؟
مگه بازی های god of war3 و uncharted2 فری ریجین نیستند که جلوشون ریجین می نویسید؟؟
چرا هست ولی خوب واسه بعضیا شاید مهم باشه...مگه بازی های god of war3 و uncharted2 فری ریجین نیستند که جلوشون ریجین می نویسید؟؟
شايد سوالم مسخره باشه ولي ميخوام بدونم ميشه از پلي 3 چيزي رايت كرد؟؟؟؟؟يعني درايو بلوريش رايتر نداره؟؟؟؟؟؟اگه نداره راهي داره كه اينكارو كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. نه اصلا امکانش نیست.شايد سوالم مسخره باشه ولي ميخوام بدونم ميشه از پلي 3 چيزي رايت كرد؟؟؟؟؟يعني درايو بلوريش رايتر نداره؟؟؟؟؟؟اگه نداره راهي داره كه اينكارو كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حيف شد----پس بايد واسه سيستم درايو بلوري بخريم----چون كلي دي وي دي و سي دي دارم كه جاگيرشدن---به فكرم رسيد كه همرو تو چند تا بلوري بريزم و شرشون خلاص شم----
اره دیگه چون کلا سیستم rom های ps3 یا xbox360 با rom های pc فرق دارنحيف شد----پس بايد واسه سيستم درايو بلوري بخريم----چون كلي دي وي دي و سي دي دارم كه جاگيرشدن---به فكرم رسيد كه همرو تو چند تا بلوري بريزم و شرشون خلاص شم----
این تعداد پستام منو کشته !!عجب 360 خشگلی
================
نیازی به این کار نیست . هرچی داری بردار ببر یکی از این مغازه های پایتخت یه پولی بده همه رو واست آرشیو کنن تو BD.
BD Writer با برند pioneer رو 3 روز پیش قیمت کردم 250 تومن !! باید صبر کرد تا جا بیوفته اونوقت میاد زیر 100 تومن.
Last edited by SamGun; 01-09-2010 at 12:09.
بچه ها خودتون بلدین PS3 رو کامل باز کنید یا آموزشش رو بزارم ؟
اره بد نیس بزاری بالاخره یه روز به درد میخوره.
ps3 باز کردنش مثل xbox360 ساده نیست. زیاد دنبالش نباشیداره بد نیس بزاری بالاخره یه روز به درد میخوره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)