تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 542 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

دوستان. تو رو خدا من راجع به این برنامه ivcm کمک کنید. من اومدم پروفایل رو جوری که مد نظرم هست، ادیت کردم. رفته واسه کی کنترل هم واسه دوتا از دکمه کارشون رو تعریف کردم، پروفایل رو بعد اکتیو کردم، اما الان بعد از 9 ثانیه زنگ خوردن، برنامه کارشو انجام نمیده و گوشی مرتب همینجور زنگ می خوره!!!!!!!!!

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

سلام
    چرا توی قسمت Device mgr قسمت Update وجود نداره. قبلاً توی N73 که داشتم این قسمت وجود داشت. توی help این قسمت هم بریم نوشته که با گزینه update میشه از توی گوشی ورژن گوشی رو آپدیت کر.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش منم همین سوال برام پیش اومده.73،96،5800 قسمت آپدیت رو دارن(3 ورژن مختلف سیمبیان) ولی 95 و 95 8 گیگ(9.2) رو که نگاه کردم هیچکدوم ندارن اینو...

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض پیشنهاد

دوستان. تو رو خدا من راجع به این برنامه ivcm کمک کنید. من اومدم پروفایل رو جوری که مد نظرم هست، ادیت کردم. رفته واسه کی کنترل هم واسه دوتا از دکمه کارشون رو تعریف کردم، پروفایل رو بعد اکتیو کردم، اما الان بعد از 9 ثانیه زنگ خوردن، برنامه کارشو انجام نمیده و گوشی مرتب همینجور زنگ می خوره!!!!!!!!!
    یه چیزی بگم امید وارم نقدو برسی نشه !!
    به طرفدار هاش هم برنخوره
    آخه با این باطری مشکل داره گوشی ما داشتن ivcm چه کمکی میکنه به غیر از امکانات نمیدونم....
    من یه پیشنهاد دارم
    یه منشی سبک یه بلک لیست سبک و یه مدیریت تماس سبک دانلود کن نصب کن و حالش رو ببر که مصرف باطری کمتری هم داشته باشی رم کمتری هم پر بشه و این همه هم درد سر نکشی!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مدیریت تماس سبک ، چی سراغ دارید آقای خرمی؟ ممنون میشم معرفی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستم یه گوشی n95 خرید ، که رو گوشیش نوشته vodafon
    منو هاش هم یه فرق کوچیکی داره ، تازه TV هم داره
    اصلا از این چینی ها هم نیست ، اصلیه
    میخواستم بدونم چطوریه ؟ شما خبر دارین ؟ TV ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

منم تقريبا همين مشكلو دارم.تو موبيلستان مطرح كردم منتظر جوابم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

14

سلام من يه برنامه ميخوام كه صداي گوشي رو بتروكونه .هم برا فيلم و يا هم برا آهنگ.و از همه مهم تر كيفيت صداي خوبي داشته باشه اگه كسي ميدونه لطفا كمك كنه(البته برا هدفون ميخوام)

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام من يه برنامه ميخوام كه صداي گوشي رو بتروكونه .هم برا فيلم و يا هم برا آهنگ.و از همه مهم تر كيفيت صداي خوبي داشته باشه اگه كسي ميدونه لطفا كمك كنه(البته برا هدفون ميخوام)
    باید در قسمت درخواست نرم افزار درخواست بدید ولی خوب.........
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

کم کم دارم از آپدیت به ورژن 30 به غلط کردن میفتم.
    بابا ورژن 21 یه چیز دیگه بود. اینقدر شماها گفتید بابا سرعتش زیاد میشه و امکانتش پیشرفت می کنه ما فکر کردیم که چه خبره. حالا ببینید:
    1- توی آپدیت قبلی یه قسمت داشت که روی آیکونش N95 نوشته بود وقتی توش می رفتیم چند تا دموی باحال N95 داشت مثل دوربین و GPS و غیره.
    2- توی ورژن 21 یه قسمت توی tools داشت به نام setting wizard که از توش راحت میشد برای گرفتن ایمیل به صورت اتوماتیک تنظیم کرد تا توی بخش messege بشه یه inbox برای ایمیل هم درست کرد بعدش راحت میرفتی توی ایمیل چند ثانیه کانکت می شدی بعدش همه ایمیل ها میومد. اما الان هرچی میگردم این گزینه وجود نداره تازه جالبش اینه که وقتی توی help می گردم وجود داره و مسیرش هم توی tools نوشته ولی وقتی میرم اونجا چیزی وجود نداره. این دیگه واقعاً شاهکاره. الان میخوام برای جیمیل تنظیم کنم خیلی دردسر داره بابا اون گزینه خیلی خوب بود تازه درست کردن ایمیل یکی از امکاناتش بود.
    3- بابا چرا توی قسمت تم گزینه تم افکت وجود نداره من هرچی فکر می کنم آخه نمی دونم چرا توی این ورژن این گزینه وجود نداره.
    الان نمی دونم چرا توی منوها میرم حس می کنم تعداد آیکون ها کم شده. احتمالاً چند تا گزینه دیگه هم کم شده که من هنوز متوجه نشدم.
    حالا توی ورژن 31 چنین گزینه هایی وجود داره یا بدتر بازم یه تعداد دیگه کم شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •