اقایون سلام
همین اول کار : تو رو خدا کمک کنید
من فقط میخوام بدونم که
1 - قانون جدید چه فرقی کرده با قانون قدیم ؟ ما که دلمون خوش بود که سن سربازی رو کردن 19 سال ولی مثل اینکه همه چی ریخته بهم . ببینید قانون قدیم میگفت که :
هر فرد ذكور ايراني از اول فروردين ماه سالي كه طي آن وارد سن 19 سالگي ميشود مشمول مقررات خدمت وظيفه عمومي خواهدشد و مشمول ناميدهميشود. توضيح اينكه افراد ذكور ايراني از اول فروردين ماه سالي كه طي آن سال وارد سن 19 سالگي ميشوند .
اما قانون جدید میگه :
برابر قانون جديدوظيفه عمومي ، هر فرد ذكور ايراني در ماهي كه طي آن ماه به سن هجده سال تمام ميرسد مشمول مقررات خدمت وظيفه عمومي ميگردد.
خب پس بدبخت شدیم رفت ! اقا مگه همه نمیگن شده 19 سال و ما یه سال دیرتر میریم سربازی ؟ خب اینکه الان داره میگه هیچ فرقی نیست بین جدید و قدیم . دقت کنید قانون جدید داره میگه 18 سال تمام شود اما قانون قبلی داره میگه 19 سال فرد شروع شود . اینا هم که یه معنی دارن . درسته ؟
پس چی بود همه دوستام میگفتن خیالت راحت سربازی رو انداختن عقب ! شده 19 سال !
یعنی همش درک اشتباه قانون بود ؟!!! بابا وقتی بلد نیستید چرا با احساسات مردم بازی میکنید ؟!
خواهش میکنم اول دو تا قانون رو بخونید بعد جواب بدید . خواهش کردم ...
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
2 - به هر روی من متولد شش ماه نخست 72 میتونم تو کنکور 92 شرکت کنم یا نه ؟ راستی از نظر سنجش مشکلی نیست . اخه پرسیدم از سازمان سنجش گفتن :
با سلام برای شرکت در ازمون سراسری با داشتن شرایط لازم محدودیت ندارد ولی در مورد شرایط سربازی باید از نظام وظیفه سوال نمایید با تشکر
یعنی اونا مشکل ندارن ...
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
3 - راستی تو صفحه نخست سایت زدن :
فراخوان مشمولان متولد 1373 جهت اعزام به خدمت وظيفه عمومي
وای یعنی 73 یی ها رو دارن می برن ؟ ای وای من ... تو رو خدا بگید این یعنی چی . اگه فرض محال قرار شده باشه 19 سال (که بالا گفتم غلطه) بره خب باید الان نوبت 71 باشه نه 73 ؟!
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
کدوم بزرگمرد منو نجات میده . خواهش میکنم کمکم کنید ....