تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 616 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام

پسر عموی من 5 6 سالی هست که بیماری پوستی مزمن داره به نام درماتیت سبوروئیک
    تو این مدت هم چند بار از دانشگاه مرخصی گرفته از بد روزگار معافیت تحصیلی رو 5 سال کردن که اول 6 سال بود و مهر ماه امسال (91) معافیت تحصیلیش تموم میشه از اونجایی که بیماریش مزمن به حساب میاد و به گفته دکترش علاج قطعی نداره میخواد برای معافیت پزشکی اقدام کنه . بیماریش هم تو چند جای از بدنش وجود داره : پوست سر و صورت و روی سینه که علائمش هم قرمزی پوست و پوسته پوسته شدن و گاهی اوقات هم زخم شدن ( خیلی بیماری بدیه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه تو فصل هایی از سال هم شدیدتر میشه )
    بعد به داروها هم مقاومه
    به نظرتون از دکترش گواهی بگیره خوبه یعنی به این صورت که تو برگه بنویسه این فرد 5 ساله زیر نظر پزشکه و در مورد بیماریش توضیحاتی بده و چون شهر ما کوچیکه و دکترش هم فرد شناخته شده ای هست به نظرتون مفیده

از اونجا که مهر ماه امسال معافیت تحصیلیش تموم میشه از کی باید برای معافیت پزشکی اقدام کنه تا مشکلی برای ادامه تحصیلش پیش نیاد و بتونه برای مهرماه انتخاب واحد کنه البته انشالله اگر معاف بشه

پ.ن : خبری از معافیت دو برادری نشد ؟ که اگه خدا بخواد منم معاف بشم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

تو این مدت هم چند بار از دانشگاه مرخصی گرفته از بد روزگار معافیت تحصیلی رو 5 سال کردن که اول 6 سال بود و مهر ماه امسال (91) معافیت تحصیلیش تموم میشه از اونجایی که بیماریش مزمن به حساب میاد و به گفته دکترش علاج قطعی نداره میخواد برای معافیت پزشکی اقدام کنه . بیماریش هم تو چند جای از بدنش وجود داره : پوست سر و صورت و روی سینه که علائمش هم قرمزی پوست و پوسته پوسته شدن و گاهی اوقات هم زخم شدن ( خیلی بیماری بدیه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه تو فصل هایی از سال هم شدیدتر میشه )
    بعد به داروها هم مقاومه
    به نظرتون از دکترش گواهی بگیره خوبه یعنی به این صورت که تو برگه بنویسه این فرد 5 ساله زیر نظر پزشکه و در مورد بیماریش توضیحاتی بده و چون شهر ما کوچیکه و دکترش هم فرد شناخته شده ای هست به نظرتون مفیده

از اونجا که مهر ماه امسال معافیت تحصیلیش تموم میشه از کی باید برای معافیت پزشکی اقدام کنه تا مشکلی برای ادامه تحصیلش پیش نیاد و بتونه برای مهرماه انتخاب واحد کنه البته انشالله اگر معاف بشه

میگم کسی نظام وظیفه نرفته بپرسه اینهاا که ورودی قدیم بودند و 6 سال معافیت تحصیلی داشتند.
    آیا اونها هم 5 سال شدند؟ یا این مختص به ورودی های جدید هست؟

داره خودمونی میشه eshkene's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

میگم کسی نظام وظیفه نرفته بپرسه اینهاا که ورودی قدیم بودند و 6 سال معافیت تحصیلی داشتند.
    کسایی که از بعد تصویب این قانون وارد دانشگاه شدند برشون 5 سال در نظر گرفته میشه
    مثلا ورودی های بهمن 90 و بعد ااز آن
    ولی ورودی مهر 90 و قبل از آن همون 6سال دارند

4. 3 کاربر از eshkene بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

مختص ورودی های جدید هست ( ورودی هایی که بعد از اجرای این قانون ، هستن )

6. 3 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض کمک ! کمک ! ای بابا کـمــــــــــک !

اقایون سلام

همین اول کار : تو رو خدا کمک کنید

من فقط میخوام بدونم که

1 - قانون جدید چه فرقی کرده با قانون قدیم ؟ ما که دلمون خوش بود که سن سربازی رو کردن 19 سال ولی مثل اینکه همه چی ریخته بهم . ببینید قانون قدیم میگفت که :

هر فرد ذكور ايراني از اول فروردين ماه سالي كه طي آن وارد سن 19 سالگي مي‌شود مشمول مقررات خدمت وظيفه عمومي خواهدشد و مشمول ناميده‌مي‌شود. توضيح اين‌كه افراد ذكور ايراني از اول فروردين ماه سالي كه طي آن سال وارد سن 19 سالگي مي‌شوند .

اما قانون جدید میگه :

برابر قانون جديدوظيفه عمومي ، هر فرد ذكور ايراني در ماهي كه طي آن ماه به سن هجده سال تمام مي‌رسد مشمول مقررات خدمت وظيفه عمومي مي‌گردد.

خب پس بدبخت شدیم رفت ! اقا مگه همه نمیگن شده 19 سال و ما یه سال دیرتر میریم سربازی ؟ خب اینکه الان داره میگه هیچ فرقی نیست بین جدید و قدیم . دقت کنید قانون جدید داره میگه 18 سال تمام شود اما قانون قبلی داره میگه 19 سال فرد شروع شود . اینا هم که یه معنی دارن . درسته ؟

پس چی بود همه دوستام میگفتن خیالت راحت سربازی رو انداختن عقب ! شده 19 سال !

یعنی همش درک اشتباه قانون بود ؟!!! بابا وقتی بلد نیستید چرا با احساسات مردم بازی میکنید ؟!

خواهش میکنم اول دو تا قانون رو بخونید بعد جواب بدید . خواهش کردم ...

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

2 - به هر روی من متولد شش ماه نخست 72 میتونم تو کنکور 92 شرکت کنم یا نه ؟ راستی از نظر سنجش مشکلی نیست . اخه پرسیدم از سازمان سنجش گفتن :

با سلام برای شرکت در ازمون سراسری با داشتن شرایط لازم محدودیت ندارد ولی در مورد شرایط سربازی باید از نظام وظیفه سوال نمایید با تشکر

یعنی اونا مشکل ندارن ...

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

3 - راستی تو صفحه نخست سایت زدن :

فراخوان مشمولان متولد 1373 جهت اعزام به خدمت وظيفه عمومي

وای یعنی 73 یی ها رو دارن می برن ؟ ای وای من ... تو رو خدا بگید این یعنی چی . اگه فرض محال قرار شده باشه 19 سال (که بالا گفتم غلطه) بره خب باید الان نوبت 71 باشه نه 73 ؟!

اینم لینکش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کدوم بزرگمرد منو نجات میده . خواهش میکنم کمکم کنید ....

داره خودمونی میشه eshkene's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اقایون سلام

همین اول کار : تو رو خدا کمک کنید

من فقط میخوام بدونم که

1 - قانون جدید چه فرقی کرده با قانون قدیم ؟ ما که دلمون خوش بود که سن سربازی رو کردن 19 سال ولی مثل اینکه همه چی ریخته بهم . ببینید قانون قدیم میگفت که :

هر فرد ذكور ايراني از اول فروردين ماه سالي كه طي آن وارد سن 19 سالگي مي‌شود مشمول مقررات خدمت وظيفه عمومي خواهدشد و مشمول ناميده‌مي‌شود. توضيح اين‌كه افراد ذكور ايراني از اول فروردين ماه سالي كه طي آن سال وارد سن 19 سالگي مي‌شوند .

اما قانون جدید میگه :

برابر قانون جديدوظيفه عمومي ، هر فرد ذكور ايراني در ماهي كه طي آن ماه به سن هجده سال تمام مي‌رسد مشمول مقررات خدمت وظيفه عمومي مي‌گردد.

خب پس بدبخت شدیم رفت ! اقا مگه همه نمیگن شده 19 سال و ما یه سال دیرتر میریم سربازی ؟ خب اینکه الان داره میگه هیچ فرقی نیست بین جدید و قدیم . دقت کنید قانون جدید داره میگه 18 سال تمام شود اما قانون قبلی داره میگه 19 سال فرد شروع شود . اینا هم که یه معنی دارن . درسته ؟

پس چی بود همه دوستام میگفتن خیالت راحت سربازی رو انداختن عقب ! شده 19 سال !

یعنی همش درک اشتباه قانون بود ؟!!! بابا وقتی بلد نیستید چرا با احساسات مردم بازی میکنید ؟!

خواهش میکنم اول دو تا قانون رو بخونید بعد جواب بدید . خواهش کردم ...

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

2 - به هر روی من متولد شش ماه نخست 72 میتونم تو کنکور 92 شرکت کنم یا نه ؟ راستی از نظر سنجش مشکلی نیست . اخه پرسیدم از سازمان سنجش گفتن :

با سلام برای شرکت در ازمون سراسری با داشتن شرایط لازم محدودیت ندارد ولی در مورد شرایط سربازی باید از نظام وظیفه سوال نمایید با تشکر

یعنی اونا مشکل ندارن ...

3 - راستی تو صفحه نخست سایت زدن :

فراخوان مشمولان متولد 1373 جهت اعزام به خدمت وظيفه عمومي

وای یعنی 73 یی ها رو دارن می برن ؟ ای وای من ... تو رو خدا بگید این یعنی چی . اگه فرض محال قرار شده باشه 19 سال (که بالا گفتم غلطه) بره خب باید الان نوبت 71 باشه نه 73 ؟!

اینم لینکش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کدوم بزرگمرد منو نجات میده . خواهش میکنم کمکم کنید ....

ببین دوست عزیز اینی که نظام وظیفه گفته کسایی که متولد 73 هستن خودشونا معرفی کنند ماله کسایی هستش که قبل از مدت 18 سالگی درسشونا تموم کردن به طور مثال کسی که تا 3 دیبرستان خونده و دیگه ادامه نداده اون باید خودشا معرفی کنه ولی تاریخ اعزامش میوفته بعد 19 سالگی و کسی هم پیش دانشگاهی شا گرفته 1سال فرصت داره دفترچه بفرسته اگه میخواد پشت کنکور بمونه

9. این کاربر از eshkene بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

ابتلا به ام اس باعث معافیت میشه؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ابتلا به ام اس باعث معافیت میشه؟
    بله دوست عزیز معافیت صد در صد

12. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

12

دوستان مال من موند البته فهمیدم که معافیت تحصیلی ایشون همون 6 سال باقی مونده ولی خودش میخواد تکلیفش امسال مشخص بشه باید از دانشگاه انصراف بده ؟ شاید معافیت پزشکیش قبول نشه اونوقت چی ؟

سلام

بعد به داروها هم مقاومه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    پسر عموی من متولد 12 سال 71 هست
    مدرک پیش دانشگاهی رو سال قبل به صورت حضوری گرفته
    و الان سال دوم هست که میخواد کنکور بده
    تاریخ اعضام متولدین 12 سال 71 کی هست؟
    الان بفرسته کی برگ سبزش میاد؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •