تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 722 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

اصلا موافق با این حرفا نیستم....

الان اگه چاوشی اول شده بود همه تو بوق و کرنا میکردن که خانواده سبز پرفروش ترین مجله ایرانه و ما توش اول شدیم الان که اینجور نشده میگن اهمیت نداره...

ما با این جور چیزا عادت کردیم...

شاید طرفدارا خبر نداشتن و شاید....

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اصلا موافق با این حرفا نیستم....
    یه بار اول شده خواننده مورد علاقت تو یه نظرسنجی و حالا خیلی خوشحالی ؟

تازه اونم چجوری با رشوه دادن

اومده خودش پول بلیط داده به مجله و زیر میزی و از این حرفا مگر نه کی این خواننده اول شده ؟
    ما هم دیگه اونقدر اول بودن چاوشی رو تو نظرسنجی های مختلف و پرفروشترین البوما دیدیم که این چیزا واسمون تکراری شده و دیگه حسن ختامش نظرسنجی میلیونی شبکه ایرانیان بود که با اقتدار اول شد حالا دیگه اول شدن تو نظرسنجی های مجله ها که هزار نفرم شرکت نمیکنن واسه شما که هیچ وقت اول نمیشید و تازه باید متوسل به دادن پول و بلیط بشید خوشحالی داره
    تو هر مجله هم یکی میاد اول میشه که رابطه بهتری با سربیر داشته باشه
    الان اتفاق نو بیاد نظرسنجی برگزار کنه ندیده میگم یکی از این سه نفر اول میشه بدون هیچ شکی : چاوشی فرزین یزدانی
    مطبوعات پارتی بازیه
    تنها مجله ای که به جرات میشه گفت پارتی بازی دخیل نیست و سالم کار میکنه همشهری جوانه که پرتیراژترین مجله هم هست اومد نظرسنجی بهترین بازیگر گذاشت دو هزار نفر شرکت کردن عینا نتایج و رای ها رو گفت حالا یه مجله دیگه میومد میگفت صد هزار نفر شرکت کردن !!
    وگرنه به قول بقیه بچه ها تو نظرسنجی شبکه ایرانیان که بزرگترین نظرسنجی بود و یه میلیون هم شرکت کردن با اینکه رشیدپور خودشم گفت اصلا رفاقتش با بقیه بیشتر از چاوشی هست و میدونستم چاوشی نمیره ولی اومد به رای مردم احترام گذاشت و نتایج همون چیزی که بود اعلام کرد و فروش البومم که مشخص میکنه

3. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

بيخيال اين نظرسنجي مجله ها شيد
    نظرسنجي بايد 1 بار تو سال و به تبليغات گسترده باشه. الآن ديگه مجله ها گندشو درآوردن
    اون "ايده آل" كه هر 2 هفته 1 بار كه مجلش چاپ ميشد دوباره بايد راي ميدادي!! از اين مسخره تر هم ميشه؟!
    معلومه چرا اين كارو ميكنه ديگه. ميره يه قرار داد ميبنده با مخابرات و درصدي از پولي كه از اين اس ام اس ها در مياد رو ميگيره
    نظرسنجي هم شده منبع درآمد براشون!
    همون موقع ها هم كه چاوشي اول بود من تو نظرسنجيشون شركت نميكردم چون نه معلومه چقدر شركت كردن و نه هم ميشه مطمئن بود نتايجو تغيير نميدن!
    تنها جايي كه شركت كردم همون "ايرانيان" بود

خلاصه اگه چاوشي هم اول بود بازم ميگفتن اين نظرسنجي ها رو بيخيال شيد

5. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خبر انتشار آلبوم پرچم سفید در اسفند و احتمال پخش دمو
    از برنامه مترونوم و از زبان ایمان قیاسی

خبر قطعی در مورد انتشار آلبوم بزودی اعلام می شود!

دانلود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع : mra-chavoshi
    Last edited by Alireza_SA; 19-02-2012 at 22:37.

7. 4 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

یه بار اول شده خواننده مورد علاقت تو یه نظرسنجی و حالا خیلی خوشحالی ؟

تازه اونم چجوری با رشوه دادن

اومده خودش پول بلیط داده به مجله و زیر میزی و از این حرفا مگر نه کی این خواننده اول شده ؟
    ما هم دیگه اونقدر اول بودن چاوشی رو تو نظرسنجی های مختلف و پرفروشترین البوما دیدیم که این چیزا واسمون تکراری شده و دیگه حسن ختامش نظرسنجی میلیونی شبکه ایرانیان بود که با اقتدار اول شد حالا دیگه اول شدن تو نظرسنجی های مجله ها که هزار نفرم شرکت نمیکنن واسه شما که هیچ وقت اول نمیشید و تازه باید متوسل به دادن پول و بلیط بشید خوشحالی داره
    تو هر مجله هم یکی میاد اول میشه که رابطه بهتری با سربیر داشته باشه
    الان اتفاق نو بیاد نظرسنجی برگزار کنه ندیده میگم یکی از این سه نفر اول میشه بدون هیچ شکی : چاوشی فرزین یزدانی
    مطبوعات پارتی بازیه
    تنها مجله ای که به جرات میشه گفت پارتی بازی دخیل نیست و سالم کار میکنه همشهری جوانه که پرتیراژترین مجله هم هست اومد نظرسنجی بهترین بازیگر گذاشت دو هزار نفر شرکت کردن عینا نتایج و رای ها رو گفت حالا یه مجله دیگه میومد میگفت صد هزار نفر شرکت کردن !!
    وگرنه به قول بقیه بچه ها تو نظرسنجی شبکه ایرانیان که بزرگترین نظرسنجی بود و یه میلیون هم شرکت کردن با اینکه رشیدپور خودشم گفت اصلا رفاقتش با بقیه بیشتر از چاوشی هست و میدونستم چاوشی نمیره ولی اومد به رای مردم احترام گذاشت و نتایج همون چیزی که بود اعلام کرد و فروش البومم که مشخص میکنه

خواننده مورد علاقه من دو نفرن همه هم اینو میدونن...

آدم باید منطق داشته باشه دیگه عادت شده هر وقت چاوشی اول نمیشه میگین تقلب بوده...

من خودم هر نظر سنجی بوده به دو تا شون رای دادم و برام فرقی نداره کی اول بشه فقط دوس دارم یکیشون اول شه نه کس دیگه ای...

مگه حتما باید یه خواننده بیشترین طرفدار رو داشته باشه تا کسی دوسش داشته باشه؟!

من فقط اعلام نتایج کردم اصلا حرفی از محسن یگانه زدم؟!

شمایین هی اسم میارین...

همون محسن یگانه تو نظر سنجی ایرانیان 4 درصد فرقش بود بازم میگم من جانب کسی رو نمیگیرم ولی انگار تو نظر سنجی های قبلی دو رقمی بوده الان اول شده..

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

هی من نمیخوام اسم این یارو رو بیارم تبلیغشو کنم این میاد
    پسر خوب که سنتم 17-18 سالم نشده و تا به حال چندین بار واسه این تاپیک با پستای بی ربطت حاشیه درست کردی میخوای تبلیغ این خواننده ... بکنی برو تاپیکش اره اینقدرم این تاپیک با اوردن اسم این شاگرد الوده نکن
    در ضمن 5 درصد 50 هزار رای بود نه دویست رای تازه اونم با کلی حضور در سریال و Tv و مصاحبه و مصاحبه بر علیه این و اون و کنسرت و اینا ... مگر نه اختلاف اونم با نفر سوم دو درصد بود کمتر از 30 هزار تا هر چند اون خواننده سوم خیلی بالاتر از این خواننده بی شخصیت میدونم

10. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اصلاارزش داره وقت خودتونو با این بحثهای بیخودی تلف کنید؟
    این مجله ها واسه فروش و درآمد بیشتر هرکاری میکنند.شما هم خیلی راحت بازیچه دست اینا میشین

12. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

پسر خوب که سنتم 17-18 سالم نشده و تا به حال چندین بار واسه این تاپیک با پستای بی ربطت حاشیه درست کردی میخوای تبلیغ این خواننده ... بکنی برو تاپیکش اره اینقدرم این تاپیک با اوردن اسم این شاگرد الوده نکن
    در ضمن 5 درصد 50 هزار رای بود نه دویست رای تازه اونم با کلی حضور در سریال و Tv و مصاحبه و مصاحبه بر علیه این و اون و کنسرت و اینا ... مگر نه اختلاف اونم با نفر سوم دو درصد بود کمتر از 30 هزار تا هر چند اون خواننده سوم خیلی بالاتر از این خواننده بی شخصیت میدونم
    1 من هیچ تبلیغی نکردم شمایی که اسم میاری

2 من 19 سالمه و اینم لازم به ذکر نیست که عقل و شعور و منطق به سن هیچ ربطی نداره..

3 منظورت از حضور در سریال چیه؟!

4 تلویزیون که سال عید 88 رفت یعنی دو و نیم سال پیش چه ربطی داره؟!

5 تو برو تهمت هایی که زدی تو چند صفحه پیش رو جمع و جور کن بعد به بحثای دیگه هم میرسیم چرا دیگه حرفی نداشتی بعد از اون پست؟!

دیگه حرفی ندارم..

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

لازم نیست که تذکرات چند صفحه قبل رو دوباره یادآور بشم ؟!‌
    از طرفداران محسن چاوشی هم می‌خوام در این تاپیک فقط به خواننده‌ی خودشون بپردازن و از قرار دادن مطالب مرتبط با سایرین، تا جایی که امکان داره و به چاوشی ربطی نداره، خودداری کن ...
    +
    Greedy عزیز ...

قانون اول انجمن موسیقی
    1-1- از هرگونه توهین و بی احترامی نسبت به هر گروه، خواننده، نوازنده، سبک و ... خودداری کنید.
    فرقی هم نمی‌کنه که این خواننده توهینی به خواننده‌ی محبوب شما کرده باشه یا نه ! توهین و بی‌احترامی، به هر دلیلی، خلاف قوانینه و جایی در انجمن موسیقی نداره.
    مشکلات شخصی فقط و فقط به صورت خصوصی مطرح بشن. دنباله‌ی این بحث هم دیگه نه جایی در این تاپیک، و نه در تاپیک محسن یگانه نخواهد داشت ...

با تشکر ...

15. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خبر انتشار آلبوم پرچم سفید در اسفند و احتمال پخش دمو
    از برنامه مترونوم و از زبان ایمان قیاسی

خبر قطعی در مورد انتشار آلبوم بزودی اعلام می شود!

دانلود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع : mra-chavoshi
    آقا این چیزا رو بیخیال
    این خبر بالا چقدر میتونه درست باشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •