سلام دوستان الان چند روزه مخصوصا شبها سرعت اینترنت خیلی کم شده و این v ... هم کانکت نمیکنه مشکل چیه ممنون خداحافظ
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان الان چند روزه مخصوصا شبها سرعت اینترنت خیلی کم شده و این v ... هم کانکت نمیکنه مشکل چیه ممنون خداحافظ
والا من نمیدونستم شاتل به درد دانلود نمیخوره وگرنه نمیومدم .
بعد حالا نمیدونم ماه اینده همین سرویس رو بگیرم ( یعنی تمدید اتوماتیک یا الان 4 روز مونده به اتمام این سرویس تغییر سرویس بدم . یعنی مثلا ارت 4 بخرم از الان 1 ماه استفاده کنم
چون برام مهمه که محدودیت برداشته بشه
امروز صبح از شاتل sms اومد که خط شما آمادست منم مودمو روشن کردم چراغ ADSL روشن شد زنگ زدم شاتل یوزر پس رو بگیرم میگه خط شما هنوز رانژه نیست مدارک رو دوباره فرستادیم مخابرات
به طرف میگم چراغ ADSL روشنه sms هم اومده که خط شما آمادست ، ولی میگه نه طبق چیزی که من اینجا میبینم خط شما رانژه نشده ، تا تلفنو قطع کردم sms اومد که مدارک به مخابرت فرستاده شده
آخرشم نفهمیدم چی به چیه![]()
شما بری آرت بالاتر که محدودیت برداشته میشه فقط باید هزینه اختلاف قیمت 2تاسرویس پرداخت کنی
بله دوست عزیز
شاید snrخطتت ضعیف بوده خواستن بیکمپلکس بفرستن مخابرات برا تقویتش
بچه ها من میخوام از شر شاشتل خلاص بشم ملعون میگه باید بیای حضوری شرکت درخواست بدی
این دیگه چه جورشه
کسی میدونه چه جوری میتونم غیر حضوری تقاضای تخلیه بدم؟؟؟خدا پدر اون آسیاتک رو بیامرزه که با یه تلفن تخلیه میکرد
اینم از برند برتر اینترنت کشورشاشتل
![]()
شر و ور میگه یه ایمیل بزن توش درخواست تخلیه کن بعد زنگ میزنن بهت و ازت تائید میخوان.
من که همینطور درخواست تخلیه دادم به شاتل.
اره اینا چرت میگن همیشه
به منم میگفتن واسه سرویس گیم بیا اینجا یه درخواست بنویس رفتم بعد 1 ماه هنوز فعال نکردن :|
بعدش یه ایمیل زدم به خوده شاتل 5 ساعت بعد فعال کردن
هم اکنون 96 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 96 مهمان)