نرم افزار net worx رو چطوری باید تنظیم کرد که امار مصرف صحیح بده....art3 دارم سرعت بین100-145 در نوسان زیاده اما مصرف ساعتی رو نگاه میکنم میبینم که ساعت850مگ میزان دانلود ثبت میکنه و دقیقا نمیدونم صحیحه یا خیر...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نرم افزار net worx رو چطوری باید تنظیم کرد که امار مصرف صحیح بده....art3 دارم سرعت بین100-145 در نوسان زیاده اما مصرف ساعتی رو نگاه میکنم میبینم که ساعت850مگ میزان دانلود ثبت میکنه و دقیقا نمیدونم صحیحه یا خیر...
چون درای از فیلترشکن استفاده می کنه آمار مصرف 2برابر نشون میده
850 مگ!!!!
عجیبه!! من خودم newworx دارم خیلی دقیق میگه؛ ف ی ل ت ر ش ک ن هم زیاد استفاده می کنم ولی 2 برابر مصرفو نمی زنه!!!
شاید برنامه های دیگه تو ویندوز خودکار داره چیزی آپدیت می کنه...
این دستورو تو cmd بزن ببین کدوم برنامه ها دارن از نت استفاده می کنن:
(فاصله ها رو رعایت کن) netstat -f -b 5
من ارت 3 خریدم بعد 50 گیگ دانلود سرعتم در سرور خارجی از 140 اومد رو 60 بعد الان که از 60 گیگ رد کردم شد 30 کیلو ولی تو بعضی سرور های داخلی سرعت همون 140
70 رو رد کنی خطتو جمع آوری میکنن , 90 رو ردکنی شلاق داره![]()
سرورای داخلی رو دیرتر محدود میکنن یا بعضی جاها اصلا محدود نمیکنن!
والا خیلی خوب دانلود کردی شما!
فقط باید ببینی وقتی دوره قرارداد 1ماهت تموم شد سرعت به حالت نرمال برمیگرده یا نه... این خیلی مهمه
اقا منم امروز این دوره ارت 1 تموم شد، بعد 24 گیگ مصرف (up&down) هنوز محدود نشده بودم ... (شیراز-امیرکبیر)
بستگی به مرکز مخابراتی این مقدار فرق داره بعد شما دانلودت متناوب باشه یا پراکنده خیلی تاثیر داره رو این داستان....
نه چیزی اپدیت نمیشه......
![]()
هم اکنون 86 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 86 مهمان)