چه عجب! بابا من گوشیمو عوض کردم ولی تووی سایت ایرانسل نوشته جزو گوشی های نیست که ایرانسل از GPRSش حمایت کنه.من تا کی باید صبر کنم تا فعالش کنه؟
چه عجب! بابا من گوشیمو عوض کردم ولی تووی سایت ایرانسل نوشته جزو گوشی های نیست که ایرانسل از GPRSش حمایت کنه.من تا کی باید صبر کنم تا فعالش کنه؟
من هم همین مشکل را دارم ولی به آقا شاهین میل زدم .فرمودند که تا حالا چیزی به پست ارسال نشده باید تا 2 مرداد صبر کرد اگر نشد باید از طریق تماس با 150 پیگیری کرد . این چیزیه که آقا شاهین گفتند.آقايون چطوري هست كه پست خونه ها اصلا در جريان شماره طلائي نيستند !!؟؟؟
الان 10 روز از رزرو شما و ورريز پول ميگذره ولي پست خونه ها اصلا نميدونن موضوع چيه !!!!
چي جوري ميشه قضيه رو پيگيري كرد ؟؟
136 كه واقعا مسخرس !!
سلام عليکم به بزرگان ايرانسل (از نظر اطلاعات) من يه مشکل دارم و اون اينه که وقتي مي خوام پيام کوتاه ارسال کنم ارور ميده ميگه:"massege barred" يعني ممنوع شده(از 3 هفته پيش) به 130 زنگ زدم به رفقا گفتم نشد که حل شه واسه کسي همچين اتفاقي افتاده؟ کسي راهشو ميدونه؟ ممنون
گوشی شما چیه ؟
گوشی من N880 NEC هست.
بله شما گوشیت چیه ؟! ضمنا سعی کن دستی وارد کنی خب !
نمیشه.خیلی پیچیدست
مکالمه رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل(بدون کد و طرح و ...):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما گوشی که خریدی نمیدونی GPRS داره یا نداره؟
برو توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و گوشیتو سرچ کن...اون نوشته که gprs داره یا نه!
اگه منظورت تنظیم اتوماتیکه که میتونی دستی تنظیمش کنی.
دفترچه گوشیتو باز کن و بخون...یه جاش نوشته.
یا به این شاهین جون گلمون یه ایمیل بزن برات میفرسته
ببخشید من وقتی این پست رو میدادم یادم نبود که پوشش ایرانسل توی شیراز چجوریه!
برای من آنچنان خوشحالیی نداره وقتی پوشش شیراز اینجوری باشه!
آخه وقتی آنتن نمیده من چجوری رایگان استفاده کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)