Microsoft اعلام کرد فروش XBOX 360 در استرالیا از مرز 700.000 دستگاه گذشت.
ماه آگوست ماهی سراسر هیجان برای آمار فروش،کاهش قیمت و سخت افزار های جدید بود،با وجود بحران اقتصادی جهان بازار استرالیا اما،هیچ نشانه ای از کاهش یا کلنجار رفتن با مشتریان از خود نشان نداد.
دیروز شاخه ی استرالیای Microsoft میزان فروش XBOX 360 و اهداف این زیر مجموعه را مشخص کرد.دیروز طی گردهمایی که Microsoft استرالیا ترتیب داده بود Jeremy Hinton یکی از مقامات ارشد منطقه ای Microsoft در استرالیا در حضور خبرنگاران اعلام کرد XBOX 360 سریعترین رشد در بین همه ی سیستم ها در سال 2009 را از آن خود کرد.
وی گفت:فروش ما به بیش از 700.000 دستگاه در استرالیا رسید و مایلم به طور رسمی اعلام کنم سریعترین رشد فروش در بین همه ی کنسول ها در سال 2009 متعلق به XBOX 360 بود، طبق گفته ی آقای Hinton مدل های Pro و Arcade بسیار خوب و نزدیک به هم هستند و مدل Elite هم بازار مخصوص به خود را داراست.
او همچنین ادامه داد:مدل Pro برای کسانی که به فضای بیشتر دیسک سخت(HDD)نیاز دارن با 60GB فضا انتخاب بسیار مناسبی است و برای افراد با بودجه ی کمتر و کسانی که مایلند به سرعت خود را جلوی صفحه نمایش و در حال بازی بیایند مدل Arcade با قیمت 299.99 دلار استرالیا انتخابی عالی جلوه می کند.
Hinton ادعا کرد XBOX 360 حتی از PS3 Slim هم انتخاب مناسب تریست،او گفت:این حرکت(کاهش قیمت PS3)فقط فروش آنها(Sony)را بالا خواهد برد و بر بازار XBOX 360 تاثیری نخواهد داشت و به نظر من این کاهش قیمت به هیچ وجه کسی را متعجب یا شگفت زده نکرد چون از ماهها پیش شایعاتی مبنی بر کاهش قیمت یا عرضه ی مدل کوچکتر همواره به گوش میرسید.تا تعطیلات پایان سال(Chrismass)زمان زیادی باقیست و من فکر میکنم مشتریان استرالیایی هنوز نسبت به قیمت 299.99 دلاری(استرالیا)مدل Arcade واکنش مثبتتری خواهند داشت.
ما(Microsoft)همیشه برنامه هایمان را از قبل آماده میکنیم،در گذشته ممکن بود ما سوم باشیم و عملکرد Sony را بررسی کنیم ولی امروز بسیار متفاوت است و ما برنامه های کریس مس از مدتها پیش تدوین کرده ایم و صرفاً به دلیل برنامه های Sony آنها را تغییر نخواهیم داد.
ما(Microsoft)انتظار داریم آخر امسال فروش خود را در استرالیا و نیوزیلند به یک میلیون دستگاه برسانیم،ما اطمینان داریم این هدف را می توانیم با قیمت فعلی و تجربه های جدید مانند سرویس جدید تماشای فیلم(Movies On Demand) و Facebook و Twitter برآورده سازیم.
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع اصلی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید