تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 474 از 755 اولاول ... 374424464470471472473474475476477478484524574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کارتریج HP 21 من خراب شده و چراغ پاور پرینتر چشمک میزنه وقتی این روشه
    آیا راهی برای زنده کردنش هست ؟

کارتریج اصل Hp که 23 تومنه (ارزونتر هم پیدا میشه ؟) با 16 تومنی چینیش چه فرقی داره ؟

از این جهت میپرسم که بعد از 1 سال که پرینتر رو خریده بودم کارتریج (اصل) روی خودش خراب شد و یه 15 تومنی (چینی) گرفتم که الان دو سالی هست که با چندین بار شارژ داره کار میکنه.

حالا توصیه دوستان چیه ؟
    ممنون

راستی این Hp 21XL اینجا گیر نمیاد ؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کارتریج HP 21 من خراب شده و چراغ پاور پرینتر چشمک میزنه وقتی این روشه
    آیا راهی برای زنده کردنش هست ؟

کارتریج اصل Hp که 23 تومنه (ارزونتر هم پیدا میشه ؟) با 16 تومنی چینیش چه فرقی داره ؟

از این جهت میپرسم که بعد از 1 سال که پرینتر رو خریده بودم کارتریج (اصل) روی خودش خراب شد و یه 15 تومنی (چینی) گرفتم که الان دو سالی هست که با چندین بار شارژ داره کار میکنه.

حالا توصیه دوستان چیه ؟
    ممنون

راستی این Hp 21XL اینجا گیر نمیاد ؟
    نه راهي نيست!
    فرقشون خيلي زياد هست از اين گرفته كه ممكنه بازيافت شده باشن تا اينكه خوب كار نكنن!
    وقتي كنار هم ميذاريد تفاوت رو احساس مي كنيد شده به محض باز كردن و نصب روي دستگاه ارور دادن و يا مشكل شايع تر اينكه چند تا از نازل ها بسته بودند و كيفيت پرينت خوبي نداشتن.
    براي يك مشتري كه خيلي هم كيفيت براش مهم نيست هم اينكه تست كنه و كارتريج سالم باشه معمولا كفايت ميكنه.
    بنابراين فرق اساسي دارند با هم ولي ديگه تصميم با خودتون و من نميگم كه كارتريج هاي طرح خوب هستند يا نه فقط ميگم كيفيت پايين تري دارند و احتمال اينكه بازشون كنيد و همون لحظه اول ارور بدن يا خوب پرينت نكنن زياده.
    فكر كنم گير مياد ولي من 21 ايكس لارج رو نديدم اگه خودتون شارژ ميكنيد كه فرقي نميكنه!

3. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من 1 پرینتر canon 6000 دارم که جوهرش تموم شده جای مطمینی برای شارژ در تهران لطفا به من معرفی کنید سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام
    محمد جان من دوباره به مشکل خوردم.
    عین روز اول شده اصلا نمی توانم پرینت بگیرم بیشتر از 20 دفعه هد کلین زدم اما باز هم نشد.
    پرینت هم زیاد گرفتم باز هم مشکلم حل نشد.
    به نظرت مشکل از همون کارتریج مشکی نمی تونه باشه (چون تو اکثر نازل چکها مشکل از رنگ مشکیه)
    هر روز هم پرینت داشتم دیگه نمی دونم چی کار کنم.(مشکل با پی 50 )
    Last edited by tanhae1; 17-11-2011 at 00:08.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    محمد جان من دوباره به مشکل خوردم.
    عین روز اول شده اصلا نمی توانم پرینت بگیرم بیشتر از 20 دفعه هد کلین زدم اما باز هم نشد.
    پرینت هم زیاد گرفتم باز هم مشکلم حل نشد.
    به نظرت مشکل از همون کارتریج مشکی نمی تونه باشه (چون تو اکثر نازل چکها مشکل از رنگ مشکیه)
    هر روز هم پرینت داشتم دیگه نمی دونم چی کار کنم.(مشکل با پی 50 )
    زياد پيش اومده براي من كه كارتريج خراب باشه در ظاهر ميگي تانك هست و كارتريجش هم چيزي داخلش نيست ولي در عمل مي بيني كارتريج رنگ نميده.
    شما اگه ميتوني يه كارتريج مثل كارتريج هاي تانك بگير و عوضش كن. الان فكر كنم با اين حساب بايد سطح رنگ مشكي توي تانك از همه بالاتر باشه نه؟!
    يه فكري بايد براش بكني اول هم نگاه ها به سمت تانك هست ممكنه كارتريجش باشه تا حل مسدود بودن شيلنگ اون چون وقتي رنگهاي ديگت خوبه هم اينكه زود كانتر دستگاه رو پر ميكني و نياز به ريست پيدا مي كنه هم رنگهات تموم ميشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

زياد پيش اومده براي من كه كارتريج خراب باشه در ظاهر ميگي تانك هست و كارتريجش هم چيزي داخلش نيست ولي در عمل مي بيني كارتريج رنگ نميده.
    شما اگه ميتوني يه كارتريج مثل كارتريج هاي تانك بگير و عوضش كن. الان فكر كنم با اين حساب بايد سطح رنگ مشكي توي تانك از همه بالاتر باشه نه؟!
    يه فكري بايد براش بكني اول هم نگاه ها به سمت تانك هست ممكنه كارتريجش باشه تا حل مسدود بودن شيلنگ اون چون وقتي رنگهاي ديگت خوبه هم اينكه زود كانتر دستگاه رو پر ميكني و نياز به ريست پيدا مي كنه هم رنگهات تموم ميشه.
    آره سطح رنگ مشکی توی تانک از همه بالاتره
    شاید هم شیلنگ مشکی مسدود باشد
    با این اوصاف بهتره که ببرم همونجایی که خریدم ی چک کنند اگه ایراد از کارتریج مشکلی باشه (به احتمال 90 درصد) عوضش کنند.
    از راهنمایی هایت ممنون.

8. این کاربر از tanhae1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض درود

11. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست تان سلام!
    یه پیرینتر اچ پی 1505 دارم. امروز صبح که اومدم روشنش کنم هیچ ص
    وقتی پیرینتر رو روشن می کردم یه صدایی می داد مثل اینکه یه دور درام می چرخید ولی امروز این جوری نشد و اصلا هیچ صدایی نمی ده. ویندزو پیرنیتر رو می شناسه. وقتی هم کارتریج رو در میاریم و می زنم تست پیچ ارور میاد رو صفحه که Paper jam
    ولی هیچ کاغذی توی پیرنتر نیستش.

در پیرنتر رو باز کردم و کارتریج رو در آوردم و داخلش که نگاه کردم، بالاش که یه غلطک قوم مانند سیاه هستش یه نوار کاغذی سیاه تقریبا هم جنس کاغذ ریبون چاپ به اندازه 2 سانتی متر آویزونه.
    راهنمایی! مشکلش ربطی به این نواره داره یا نواره جاش همین جاس؟
    حالا پیرنترم چشه؟

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان به نظرتون الان به صرفه اینه که من برم یه کارتریج hp 21 به قیمت 23 تومن بگیرم،
    یا یه کارتریج canon 703 برای پرینتر لیزری ام به قیمت تقریبا 70 تومن ؟

شاید اصلا قابل قیاس نباشن اما گفتم یه نظرسنجی بکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •