تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 474 از 752 اولاول ... 374424464470471472473474475476477478484524574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه سوال؟ یه سری هدفونا که دی جی دارند مثلا همین rp dj 1200 اینها مخصوص اهنگ های الکترونیک هستن یا نه اسمشون اینطوریه و میشه همه نوع موسیقی گوش کرد
    بله و نشانه این نوع هدفونها اینه که ادامه اسم مدل معمولآ برندها برای اینکه کاربرد تخصصی اونها رو برای کاربر هر چند آماتور بیشتر مشخص کنند اختصار DJ رو اضافه میکنند
    این نوع هدفونها چون معمولآ بیس بسیار قوی بوومی و حداقل بیس بیسار قوی دارند و معمولآ به خاطر بیس بسیار قوی مید چندان خوبی ندارند هر چند که نیاز هم نیست چون الکترونیک چندان صدایی برای چیدمان در این محدوده نداره، و های اونها به دلیل تیزی بیش از اندازه سمپل های مورد استفاده و همچنین میکس ساده و تمرکز وار بر افکت های Pan و Distor و نهایتآ مستر بسیار سخت گیرانه ای که تا درجه آخر Level صدا رو مستر میکنند مثلآ برای یک تراک الکترونیک مستر ممکنه دامنه صدا به حد %100 برسه ولی برای بقیه سبکهای موسیقی این اتفاق بندرت خواهد افتاد و هر چه سبک حرفه ای تر بشه این درصد کمتر میشه مثلآ کلاسیک مسترش معمولآ %70 بیشتر Level صدا نداره
    با این توضیحات مختصر مشخص شد که الکترونیک همه چیزیش در حد نهایت هست و هدفونی مناسبه که باز هم همه چیزیش در نهایت باشه که معمولآ سری مدلهای Dj این خصوصیت رو دارند البته منظورم از نهایت با کیفیت نبود بلکه متاسفانه هر پارامتری غیر از کیفیت
    به هر حال با هدفون های غیر تخصصی می شه کیفیت بسیار بهتری دریافت کرد و به سبکهای متفاوت گوش داد اما DJ ها چندان مناسب نخواهند بود هر چند که اغلب هدفونهای غیر DJ به خوبی از پس الکترونیک بر نخواهند آمد

در آخر یک خصوصیت ویژه فیزیکی هدفونهای DJ انعطاف پذیری فیزیک اونهاست مثلآ درایور اونها معمولآ قابلیت چرخشی 180 درجه ای داره که یک مزیت برای یک DJ هست نه یک کاربر معمولی چون معمولآ Dj ها تمایل به این دارند که صدای سالن رو همزمان با Track Selection داشته باشد تا بتونن بهترین تراک رو برای اجرا تنظیم و اماده کنند و متناسب با بزرگی و افکتهای طبیعی reverb پیش اومده در سالن و همچنین سطح توان صدا، تنظیمات جدید و متناسب رو اعمال کنند
    البته ممکنه در بعضی مدلها شما این قابلیت رو داشته باشند که حتی یک درایور هدفون به طور کامل جدا بشه و هدفون استریو تبدیل به تکی بشه و اینکه معمولآ کابل بسیار زخیمی دارند و البته بسیار بلند که این دیگه نیاز به توضیح نداره اما برای اونایی که زیاد دقت نکردند:
    1. کابل رو در ظاهر زخیم در نظر میگیرند تا در کنار اون همه کابل حرفه ای ابزارها و تجهیزات یک DJ ، هدفون بسیار آماتوری به نظر نیاد
    2. کابل رو باز هم مثل سایر تجهیزات حرفه ای بلند در نظر میگیرند تا نشون بده که برای کاربرد حرفه ای ساخته شده
    3. Dj ها معمولآ در حال جابجایی هستند و اینکه کابل بلندی داشته باشه = آزادی عمل
    4. کابل زخیم = اگه جایی گیر کرد وسط اجرا پاره نشده و به خیالی خام یک عمر جوابگوی این جور اتفاقاتی هست که ناخواسته و همیشگی با کم توجهی یک Dj پیش میاد

در آخر آخر پیشنهاد میکنم این نوع هدفونها رو انتخاب نکنید تا هم اینکه صدای حرفه ای تری گوش کرده باشید و هم اینکه قابلیت های هر چند تخصصی اما نه چندان کاربردی اونها باعث ناراحتی استفاده از هدفون نشه چون این نوع هدفونها برای استفاده طولانی مدت مناسب نیستند به خصوص اینکه Cup اونها فشار بسیار زیادی به گوش وارد میکنه که در مقام مقایسه میشه گفت فشار وارده به گوش بیش از 3 برابر یک فول سایز سنگین وزن 400 گرمی هست و اینکه هدباند اونها بسیار نازک بوده و از فوم معمولی ساخته شده و بعد از گذشت مدت کوتاهی تبدیل به مقوا شده که باعث ناراحتی پوست سر خواهد شد.

چند سوال دیگه: تو مشخصات 550 نوشته 32 اهم و 630 16 اهم ...، این مشکلی در بلندی صدا و مهم تر از اون در میزان استفاده از شارژ باتری ایجاد نمیکنه؟
    و این که کلا در این محدوده قیمت ( زیر 25 ) غیر از این دو مدل، چه مدل هایی رو پیشنهاد می کنید؟
    غیر از مشکل در فیکس شدن، مدل های in ear آیا برای شنوایی هم مضر هستند؟
    معمولآ پلیرهای پرتابل به راحتی قابلیت راه اندازی هدفونهای تا امپدانس 50 اهم رو دارند
    اما ممکنه هدفون مورد نظر شما توان زیادی نیاز داشته باشه که پلیر شما قادر به تامین اون نباشه مثلآ ممکنه هدفون انتخابی شما 50mw نیاز داشته باشه که بتونه 90db صدا تولید کنه اما پلیرشما به سختی بتونه 30mw توان ارائه بده و در این ظرایط شما سطح توان یا بلندی صدای کمتری خواهید شنید

در آخر مدلهای توگوشی پر دردسرترین مدلهای هدفون هستند مثلآ:
    1. برای استفاده طولانی مدت چند ساعته مناسب نیستند
    2. فشار بسیار زیادی به گوش وارد میکنند البته منظورم با فشار صوتی نیست منظورم با فشار هوای حبس شده بین هدفون و پرده گوش هست
    3. بیس خیلی قوی دارند به طور مثال حداقل دو برابر قوی ترین بیس تولید شده توسط یک فول سایز، که این باعث میشه که آسیب جدی به فیزیک شنوایی گوش برسه البته با استفاده نادرست
    4. نصب و جدا کردنشون معمولآ با ناراحتی کاربر همراه هست
    5. باعث ورود هر چیزی به داخلی ترین محل توی کانال گوش می شوند که این چیزها می تونن شامل انواع قارچها و میکروبها باشه که به سری اون چسبیده شده بود
    6. باعث انتقال همه چیزای دیگه هم خواهند شد مثلآ اگه از هدفون دوستتون حتی برای یک ثانیه استفاده کنید. چون بسیار از قارچها تا محیط مناسب برای رشد اونها پیدا نشه کاملآ پنهان خواهند ماند و حالا که توی گوش شما جای بسیار خوش آب و هوا تری نسبت به گوش دوستتون داره مطمئنن از خواب بیدار خواهند شد
    7. حمل و نقل اونها با اینکه کوچکترین استایلها هستند بسیار پر دردسره مثلآ بعد هر بار استفاده باید اجازه بدید که 10 دقیقه هدفون به خصوص سری اون هوا بخوره تا تمام ترشحات هر چند ناپیدای گوش شما که سری چسبیده خشک بشه تا شما خودتون ، خودتون رو بیمار نکنید چون همون ترشحات شامل همه چیز توی گوش خودتون هست که ممکنه با استفاده دوباره به جمع اونای دیگه بپیوندند و . . .
    8. کابل اونها به دلیل سبکی بسیار نازک در نظر گرفته میشه و به همین خاطر آسیب پذیر ترین کابلها رو همین استایل داره
    9. کابل نازک اونها باعث میشه کثیفی و اشیای چشبیده به اون توسط کربر دیده نشه و به همین خاطر هنگام جمع کردن هدفون هر آنچه از طریق لباس شما و محیط پیرامونتون به کابل چسبیده به سری هدفون منتقل بشه و . . .

10. همه معایب به کنار این استایل برای کسانی که سابقه بیماری های قارچی و یا میکروبی گوش بدون دخالت شی خارجی دارند، مناسب نیست و احتمال اینکه بیماری اون دسته از کاربرها به زودی بتعث دردسر تحمل دوره عذاب آور و طولانی مدت درمان بشه

در آخر آخر به نظرم زیر 50 تومن از بین هدفونهایی که دارم فقط همون دو مدل سونی که معرفی کردم مناسب باشند چون کم اشکال ترین انواع توی رده قیمت خودشون هستند و از هر نظر عالی

شما هم موفق باشید.

2. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از پاسخ کاملتون دوست گرامی ... فقط این m50 رو از کجا میشه تهیه اش کرد اینجا ( تا جایی که میدونم تقلبی هم داره ) و حدود قیمتش رو هم اگر اطلاع دارید ممنون میشم بفرمایید
    و اینکه m50 بیس قوی داره یا خیر ؟ و نیاز به آمپ داره یا خیر ؟ با شکر
    خواهش میکنم
    اگه به تاپیک دوست عزیز Peaceful1 سر بزنید نمایندگی اون رو پیدا میکنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حدود قیمت 180 تومن البته ظاهرآ کمی بالاتر رفته که به نظرم با توجه به سایر برندهایی که اینجا نمایندگی دارند حتی قیمت این هدفون تا 300 تومن هم ارزش خرید داره و زیاد خودتون رو نگران 20 تومن بالا پایین نکنید

بله این هدفون تا دلتون بخواد تقلبی داره اما تا آخرین اطلاعی که دارم این نمایندگی مدلهای اصلی وارد میکنه و هم اینکه بسیار بسیار خوش قیمت البته تا فراموش نکردم حدود 100 صفحه قبل دوست خوبم kindlinessangel کالبد شکافی این هدفون رو انجام داده بود تا دقیقآ مشخص بشه که اصل هست یا خیر که خوشبختانه اصل بود البته توی همون صفحات درباره تشخیص اصل و تقلبی هم توضیح داده شده بود

بله بیس این هدفون بسیار قوی و عمیق هست نه بوومی که بدون کنترل هست
    نیاز به آمپ زمانی خواهد بود که پلیر شما قادر به تامین توان مورد نیاز این هدفون نداشته باشه ولی اگه آمپ داشته باشید که کیفیت صدا بسیار بهتر از یک پلیر پرتابل خواهد بود

شما هم موفق باشید.

4. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام

هدفون بی سیم یا با سیم حداقل 3 متر برای وصل کردن به TV چی پیشنهاد میدین؟(بیشتر برای فیلم و بعضا آهنگ و کنسرت)قیمت هم هر چقدر پایین تر بهتر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بله و نشانه این نوع هدفونها اینه که ادامه اسم مدل معمولآ برندها برای اینکه کاربرد تخصصی اونها رو برای کاربر هر چند آماتور بیشتر مشخص کنند اختصار DJ رو اضافه میکنند
    این نوع هدفونها چون معمولآ بیس بسیار قوی بوومی و حداقل بیس بیسار قوی دارند و معمولآ به خاطر بیس بسیار قوی مید چندان خوبی ندارند هر چند که نیاز هم نیست چون الکترونیک چندان صدایی برای چیدمان در این محدوده نداره، و های اونها به دلیل تیزی بیش از اندازه سمپل های مورد استفاده و همچنین میکس ساده و تمرکز وار بر افکت های Pan و Distor و نهایتآ مستر بسیار سخت گیرانه ای که تا درجه آخر Level صدا رو مستر میکنند مثلآ برای یک تراک الکترونیک مستر ممکنه دامنه صدا به حد %100 برسه ولی برای بقیه سبکهای موسیقی این اتفاق بندرت خواهد افتاد و هر چه سبک حرفه ای تر بشه این درصد کمتر میشه مثلآ کلاسیک مسترش معمولآ %70 بیشتر Level صدا نداره
    با این توضیحات مختصر مشخص شد که الکترونیک همه چیزیش در حد نهایت هست و هدفونی مناسبه که باز هم همه چیزیش در نهایت باشه که معمولآ سری مدلهای Dj این خصوصیت رو دارند البته منظورم از نهایت با کیفیت نبود بلکه متاسفانه هر پارامتری غیر از کیفیت
    به هر حال با هدفون های غیر تخصصی می شه کیفیت بسیار بهتری دریافت کرد و به سبکهای متفاوت گوش داد اما DJ ها چندان مناسب نخواهند بود هر چند که اغلب هدفونهای غیر DJ به خوبی از پس الکترونیک بر نخواهند آمد

در آخر یک خصوصیت ویژه فیزیکی هدفونهای DJ انعطاف پذیری فیزیک اونهاست مثلآ درایور اونها معمولآ قابلیت چرخشی 180 درجه ای داره که یک مزیت برای یک DJ هست نه یک کاربر معمولی چون معمولآ Dj ها تمایل به این دارند که صدای سالن رو همزمان با Track Selection داشته باشد تا بتونن بهترین تراک رو برای اجرا تنظیم و اماده کنند و متناسب با بزرگی و افکتهای طبیعی reverb پیش اومده در سالن و همچنین سطح توان صدا، تنظیمات جدید و متناسب رو اعمال کنند
    البته ممکنه در بعضی مدلها شما این قابلیت رو داشته باشند که حتی یک درایور هدفون به طور کامل جدا بشه و هدفون استریو تبدیل به تکی بشه و اینکه معمولآ کابل بسیار زخیمی دارند و البته بسیار بلند که این دیگه نیاز به توضیح نداره اما برای اونایی که زیاد دقت نکردند:
    1. کابل رو در ظاهر زخیم در نظر میگیرند تا در کنار اون همه کابل حرفه ای ابزارها و تجهیزات یک DJ ، هدفون بسیار آماتوری به نظر نیاد
    2. کابل رو باز هم مثل سایر تجهیزات حرفه ای بلند در نظر میگیرند تا نشون بده که برای کاربرد حرفه ای ساخته شده
    3. Dj ها معمولآ در حال جابجایی هستند و اینکه کابل بلندی داشته باشه = آزادی عمل
    4. کابل زخیم = اگه جایی گیر کرد وسط اجرا پاره نشده و به خیالی خام یک عمر جوابگوی این جور اتفاقاتی هست که ناخواسته و همیشگی با کم توجهی یک Dj پیش میاد

در آخر آخر پیشنهاد میکنم این نوع هدفونها رو انتخاب نکنید تا هم اینکه صدای حرفه ای تری گوش کرده باشید و هم اینکه قابلیت های هر چند تخصصی اما نه چندان کاربردی اونها باعث ناراحتی استفاده از هدفون نشه چون این نوع هدفونها برای استفاده طولانی مدت مناسب نیستند به خصوص اینکه Cup اونها فشار بسیار زیادی به گوش وارد میکنه که در مقام مقایسه میشه گفت فشار وارده به گوش بیش از 3 برابر یک فول سایز سنگین وزن 400 گرمی هست و اینکه هدباند اونها بسیار نازک بوده و از فوم معمولی ساخته شده و بعد از گذشت مدت کوتاهی تبدیل به مقوا شده که باعث ناراحتی پوست سر خواهد شد.
    واقعا از شما ممنونم هیچ کس نمیتونه اینقدر خوب راهنمایی کنه بسیار ممنونم خوب شد با شما مشورت کردم وگرنه پولمو میریختم دور

حالا به نظر شما با توجه به اینکه من همه نوع موسیقی گوش میدم و کارم تخصصی نیست چه نوع هدفون و با چه قیمتی به من پیشنهاد میدید چه برندی برای من بهتره تا چقدر هزینه کنم بهتره البته ملاکم هزینه نیست چون میتونم 200 تا 300 هزینه کنم یا مثلا چند تا هدفون بگیرم به جای یه هدفون سنگین قیمت و از همه مهتر اینکه in ear باشه یا on ear ؟البته نظر خودم رو on ear هست. با تشکر
    Last edited by Mr.Vahid; 18-11-2011 at 15:46.

7. 2 کاربر از Mr.Vahid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خواهش میکنم
    اگه به تاپیک دوست عزیز Peaceful1 سر بزنید نمایندگی اون رو پیدا میکنید:
    کد:
    حدود قیمت 180 تومن البته ظاهرآ کمی بالاتر رفته که به نظرم با توجه به سایر برندهایی که اینجا نمایندگی دارند حتی قیمت این هدفون تا 300 تومن هم ارزش خرید داره و زیاد خودتون رو نگران 20 تومن بالا پایین نکنید

بله این هدفون تا دلتون بخواد تقلبی داره اما تا آخرین اطلاعی که دارم این نمایندگی مدلهای اصلی وارد میکنه و هم اینکه بسیار بسیار خوش قیمت البته تا فراموش نکردم حدود 100 صفحه قبل دوست خوبم kindlinessangel کالبد شکافی این هدفون رو انجام داده بود تا دقیقآ مشخص بشه که اصل هست یا خیر که خوشبختانه اصل بود البته توی همون صفحات درباره تشخیص اصل و تقلبی هم توضیح داده شده بود

بله بیس این هدفون بسیار قوی و عمیق هست نه بوومی که بدون کنترل هست
    نیاز به آمپ زمانی خواهد بود که پلیر شما قادر به تامین توان مورد نیاز این هدفون نداشته باشه ولی اگه آمپ داشته باشید که کیفیت صدا بسیار بهتر از یک پلیر پرتابل خواهد بود

شما هم موفق باشید.
    دوست عزیزم ممنون از راهنماییتون ... فقط چند سوال دیگه رتبه بندی این سایت تا چه حد معتبر هست ؟

کد:
    راستی در قسمتی sound quality آیتمی عنوان شده به نام tracking میشه در موردش کمی توضیح بدید؟
    ممنون
    Last edited by dooste.man83; 18-11-2011 at 18:34.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

هدفون بی سیم یا با سیم حداقل 3 متر برای وصل کردن به TV چی پیشنهاد میدین؟(بیشتر برای فیلم و بعضا آهنگ و کنسرت)قیمت هم هر چقدر پایین تر بهتر.
    سلام به شما

هدفونهای بی سیم از قیمت بیسار بالاتری نسبت به هدفونهای بلوتوث دارند و ارزونتر از بلوتوثها نمونه های با کابل هست که فکر می کنم مناسب بودجه شما باشند.
    معمولآ هدفونهای ارزون قیمت طول کابل شون در حد 1 تا 1.5 متری هست و به ندرت پیش میاد که طول بیشتری داشته باشند که اگه طول بیشتری هم پیدا بشه اینقدر کابل کیفیت بدی داره که احتمالآ به سختی چند ماه سالم بمونه

پیشنهاد میکنم بودجه دقیق خودتون رو مشخص کنید تا یک هدفون با طول کابل معمولی پیشنهاد بشه که مناسب کاربرد شما باشه بعد به همراه هدفون جدیدتون یک کابل افزاینده هم به هر اندازه که دوست داشتید بخرید که معمولآ این کابلها از 30 سانتی متر الی 20 متری به صورت آماده موجود هست و اگه کابل با کیفیت نیازتون هست می تونید از کابلهای واسط تجهیزات حرفه ای صوتی استفاده کنید که معمولآ فروشگاههای تجهیزات صوتی دارند

شما هم موفق باشید.

10. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AB

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

واقعا از شما ممنونم هیچ کس نمیتونه اینقدر خوب راهنمایی کنه بسیار ممنونم خوب شد با شما مشورت کردم وگرنه پولمو میریختم دور

حالا به نظر شما با توجه به اینکه من همه نوع موسیقی گوش میدم و کارم تخصصی نیست چه نوع هدفون و با چه قیمتی به من پیشنهاد میدید چه برندی برای من بهتره تا چقدر هزینه کنم بهتره البته ملاکم هزینه نیست چون میتونم 200 تا 300 هزینه کنم یا مثلا چند تا هدفون بگیرم به جای یه هدفون سنگین قیمت و از همه مهتر اینکه in ear باشه یا on ear ؟البته نظر خودم رو on ear هست. با تشکر
    مرسی از نظر لطف شما
    و خواهش میکنم

پیشنهاد میکنم چند هدفون با قیمت و کیفیت مناسب تهیه کنید تا اینکه:
    1. با صداهای مختلف بیشتر آشنا بشید
    2. صاحب چند هدفون متفاوت بشید
    3. با استایلهای مختلف گوشهاتون رو محک زده باشید و تمام مزایا و معایب اونها رو به شخصه لمس کنید
    4. احتمال خرابی یک هدفون بسیار بیشتر از چند هدفون هست چون شما همیشه از یک هدفون استفاده نمیکنید
    5. برای کاربردهای متفاوت هدفون مناسب خواهید داشت
    6. و خیلی چیزای دیگه که مهمترینش اینه که ما هم از تجربه شما استفاده میکنیم تا بتونیم بهتر انتخاب کنیم

برای شروع می تونید یک نگاهی به این مدلها بکنید:
    1. Sony MDR-Ed12
    2. Ep830
    3. AKG K77
    4. AKG K99
    5. Audio technica M30
    6. Klipsch S4
    7. Audio Technica M50
    8. Beyerdynamic DT990
    9. . . .
    دوست عزیزم ممنون از راهنماییتون ... فقط چند سوال دیگه رتبه بندی این سایت تا چه حد معتبر هست ؟

کد:
    راستی در قسمتی sound quality آیتمی عنوان شده به نام tracking میشه در موردش کمی توضیح بدید؟
    ممنون
    خواهش میکنم

متاسفانه رتبه بندی یک ابزار شخصی نمی تونه درست و کامل باشه چون ممکنه یک ابزار شخصی برای یک فرد بسیار رویایی باشه اما برای یکی دیگه حتی حاضر نباشه اسم برند سازنده اون ابزار رو بشنوه
    به هر حال با رتبه بندی به طور کلی موافقم اما نه جزیی مثلآ نمیتونه این رتبه بندی ملاک انتخاب و یا رد یک مدل باشه

Tracking:
    معرف تطابق دو درایور استفاده شده در یک مدل خاص هدفون هست مثلآ در این سنجش به دو درایور هدفون یک رنج فرکانس مشخص و با یک دامنه مشخص (معمولآ ثابت) و مساوی اعمال میشه سپس با سنجش توان (صدای) تولید شده توسط هدفون مشخص می کنند که دو درایور چقدر با هم ، هم توان هستند

به هر حال این تست معمولآ یک گراف هست که از فرکانس حداقل تا حداکثر به هدفون اعمال میشه و هر چه خط توان دو درایور هدفون با هم مماس باشند یعنی دو درایور بسیار مشابه هم هستند البته فقط از نظر توان به فرکانس
    معمولآ اشکال اکثر هدفونها در اویل و اواخر فرکانسهای تست هست و تمام مشکلات صوتی زوجی نه تکی هدفون در این دو محدوده به نمایش درمیاد هر چه هدفون کمترین میزان انحراف رو داشته باشه بهتره ولی ممکنه توی نتایج یک تست هدفونی با 5db اختلاف هم به گوش یک کاربر نیمه حرفه ای قابل تشخیص نباشه

در آخر Tracking مساوی است با دقت ساخت و یکنواختی در تولید درایور هدفون

در آخر آخر این تست زمانی دقیق خواهد بود که گراف 3d باشه نه دو بعدی چون در اون تست هم از ابزارهای تست دقیق تری باید استفاده بشه و هم اینکه خیلی از خطاهای ناشی از این تست ساده پوشیده میشه و هم اینکه اشکالاتی که یک هدفون در این مورد داره به دقت بسیار بیشتری قابل مشاده خواهد بود هر چند که انجام این نوع تست بسیار هزینه بر هست و معمولآ برای اسپیکر های گران قیمت انجام میشه نه یک هدفون برای همین تاکید زیادی روی نتیجه این تست نمیشه

ببخشید ساده تر از این نمی تونستم بگم اگه مفهوم نیست بگید (:

شما هم موفق باشید.

12. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوست گرامی من تقریبا از اکثر برند ها هدفون داشتم
    sony, jvc, AKG , sennhesier,grado,bose
    شخصا سراغ سونی و jvc نمیرم به دلایل زیادی
    akg :تقریبا گرمترین صدا رو بین همه ی هدفون ها داره و صداش هم خوبه اما مشکل داغ شدن گوش رو داره در طول مدت گوش کردن و در کل من پیشنهاد نمیکنم
    sennhesier : در مجموع بسیار بسیار پر طرفداره به چند دلیل :
    1- شما باهاش میتونید هم موزیک کلاسیک گوش بدی هم متال ... کلا همه سبکی رو تا حدودی پوشش میده
    2- خوش صدا هست و همه چیز درش متناسبه از بیس و مید رنج و ...
    3- بسیار بسیار راحته کاملا میتونید چندین ساعت استفاده کنید
    4- گوش رو خسته نمیکنه
    5- کیفیت ساخت مناسب و قیمت مناسبی داره
    grado : بدون شک بی نظیر ترین برند هست
    1- جزئیات بسیار بسیار واضح و صدای بشدت صاف که تا حالا حتی نظیرش هم نشنیدین
    2- کابل های بسیار بسیار محکم که خرابی نداره
    3- گوش رو خسته نمیکنه
    4- بشدت پرطرفدار در همه جای دنیا و کاملا برند حرفه ای به طوری که عنوان میشه تمامی مدل هاش دست ساز هست
    5- تنها هدفونی که قابلیت پخش صدای کامل و بدون نقص گیتار برقی رو داره که این مورد رو هم خیلی از کاربرهاش اشاره داشتن
    مدل هاش همه open هست و بیشتر برای hard rock , metal توصیه میشه ...
    اما در مورد هدفون های dj :
    خوب در اکثر مواقع کاربرها می خوان نیم ساعت با هدفون موزیک گوش بدن ولی تو این نیم ساعت حداکثر لذت رو از موزیک ببرن ( بیس قوی و عمیق و صدای fun و لذت بخش ) و بیشتر موزیک سبک pop , trance , techno, rock گوش میدن و بدنبال سبک های کلاسیک هم اصلا نیستن ... بدون شک بهترین انتخاب براشون هدفون های به اصطلاح dj هست ... که در دنیا طرفداران بسیار زیادی دارن و در خیلی از شوهای تلویزیونی هم استفاده میشن ( به عنوان مثال dr dre pro ) خصوصیت اصلی اونها علاوه بر موارد گفته شده معمولا جنس بدنه و سیم بسیار مقاوم و عمری دارن که استاد رضا دلیلش رو گفتن
    در کل ببینید نیازتون چیه
    با تشکر
    راستی dr dre pro اصل و denon 2000 رو هم بزودی دستم میرسه و سفارش دادم اگر کسی مایل بود اعلام کنه تا نقد و بررسیش کنم
    Last edited by dooste.man83; 18-11-2011 at 19:46.

14. 5 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست گرامی من تقریبا از اکثر برند ها هدفون داشتم
    sony, jvc, AKG , sennhesier,grado,bose
    شخصا سراغ سونی و jvc نمیرم به دلایل زیادی
    akg :تقریبا گرمترین صدا رو بین همه ی هدفون ها داره و صداش هم خوبه اما مشکل داغ شدن گوش رو داره در طول مدت گوش کردن و در کل من پیشنهاد نمیکنم
    sennhesier : در مجموع بسیار بسیار پر طرفداره به چند دلیل :
    1- شما باهاش میتونید هم موزیک کلاسیک گوش بدی هم متال ... کلا همه سبکی رو تا حدودی پوشش میده
    2- خوش صدا هست و همه چیز درش متناسبه از بیس و مید رنج و ...
    3- بسیار بسیار راحته کاملا میتونید چندین ساعت استفاده کنید
    4- گوش رو خسته نمیکنه
    5- کیفیت ساخت مناسب و قیمت مناسبی داره
    grado : بدون شک بی نظیر ترین برند هست
    1- جزئیات بسیار بسیار واضح و صدای بشدت صاف که تا حالا حتی نظیرش هم نشنیدین
    2- کابل های بسیار بسیار محکم که خرابی نداره
    3- گوش رو خسته نمیکنه
    4- بشدت پرطرفدار در همه جای دنیا و کاملا برند حرفه ای به طوری که عنوان میشه تمامی مدل هاش دست ساز هست
    5- تنها هدفونی که قابلیت پخش صدای کامل و بدون نقص گیتار برقی رو داره که این مورد رو هم خیلی از کاربرهاش اشاره داشتن
    مدل هاش همه open هست و بیشتر برای hard rock , metal توصیه میشه ...
    اما در مورد هدفون های dj :
    خوب در اکثر مواقع کاربرها می خوان نیم ساعت با هدفون موزیک گوش بدن ولی تو این نیم ساعت حداکثر لذت رو از موزیک ببرن ( بیس قوی و عمیق و صدای fun و لذت بخش ) و بیشتر موزیک سبک pop , trance , techno, rock گوش میدن و بدنبال سبک های کلاسیک هم اصلا نیستن ... بدون شک بهترین انتخاب براشون هدفون های به اصطلاح dj هست ... که در دنیا طرفداران بسیار زیادی دارن و در خیلی از شوهای تلویزیونی هم استفاده میشن ( به عنوان مثال dr dre pro ) خصوصیت اصلی اونها علاوه بر موارد گفته شده معمولا جنس بدنه و سیم بسیار مقاوم و عمری دارن که استاد رضا دلیلش رو گفتن
    در کل ببینید نیازتون چیه
    با تشکر
    راستی dr dre pro اصل و denon 2000 رو هم بزودی دستم میرسه و سفارش دادم اگر کسی مایل بود اعلام کنه تا نقد و بررسیش کنم
    ببخشید دوباره اومدم وسط

با شما موافقم اما Grado اینجا قابل تهیه نیست و اینکه می شه گفت برند تک استایل هست که هر کاربردی رو پشتیبانی نمیکنه و سنهایزر با اینکه محصولات زیادی داره اما هم اینکه خیلی گران قیمت هستند و هم اینکه تا چند وقت پیش که نمایندگی نداشت اکثرآ تقلبی موجود بود البته با توجه به اینکه نمایندگی خیلی اسرار به این داره که به قیمت دلاری قیمت گذاری شده اما باز هم نسبت به سایر برندهای موجود کمی نسبت قیمت به کیفیت بالاتره

البته گرادو با اینکه برند حرفه ای هست بر خلاف سنهایزر بسته بندی خوبی نداره انگار یک پیتزا خریدید نه هدفون (:
    البته منظورم از گفتن این موضوع این بود که اگه قصد سفارش خارج دارید باید یه فکر اساسی هم برای حمل و نقل اون داشته باشید تا هدفونتون تا به دستتون نرسیده تیکه تیکه نشه (:
    هدفون من که همین بلا سرش اومده بوده کارتنش پاره شده بود و سیمش له شده بود طوری که انگاری پیک، پیتزای سفارشی شما رو چندبار انداخته روی زمین بعد جم کرده و در نهایت به شما رسونده حالا قیافه من رو تصور کنید موقع تحویل گرفتن هدفون Grado SR60
    اینقدر ناراحت شده بودم که بدون تست خواستم بندازمش سطل . . .

اما پیشنهاد میکنم به جای DJ از برند Audio technica انتخاب کنید که بسیار برتر از این مدلها هستند و هم لذت بخش تر و هم اینکه میشه بسیار بیشتر از نیم ساعت از صدای Fun اونها لذت برد

بسیار مبارکتون باشه هدفونهای جدیدتون و چرا که دوست نداشته باشیم ریویوی شما رو بخونیم

ایشالا یک هفته دیگه میشه درسته؟

شما هم موفق باشید.

16. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام به شما

هدفونهای بی سیم از قیمت بیسار بالاتری نسبت به هدفونهای بلوتوث دارند و ارزونتر از بلوتوثها نمونه های با کابل هست که فکر می کنم مناسب بودجه شما باشند.
    معمولآ هدفونهای ارزون قیمت طول کابل شون در حد 1 تا 1.5 متری هست و به ندرت پیش میاد که طول بیشتری داشته باشند که اگه طول بیشتری هم پیدا بشه اینقدر کابل کیفیت بدی داره که احتمالآ به سختی چند ماه سالم بمونه

پیشنهاد میکنم بودجه دقیق خودتون رو مشخص کنید تا یک هدفون با طول کابل معمولی پیشنهاد بشه که مناسب کاربرد شما باشه بعد به همراه هدفون جدیدتون یک کابل افزاینده هم به هر اندازه که دوست داشتید بخرید که معمولآ این کابلها از 30 سانتی متر الی 20 متری به صورت آماده موجود هست و اگه کابل با کیفیت نیازتون هست می تونید از کابلهای واسط تجهیزات حرفه ای صوتی استفاده کنید که معمولآ فروشگاههای تجهیزات صوتی دارند

شما هم موفق باشید.
    با تشکر

بودجه 50 تومن.حالا کمی بالا پایین هم مشکلی نداره.

وایرلس یکی دو مدل حدود 100-150 دیدم.تو این رنج چیز خوبی پیدا میشه؟

قیمت های سن هایزر تو ایران به طور متوسط چقدر از بازار جهانی بیشتره؟
    Last edited by AB; 18-11-2011 at 20:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •