ممنون از اطلاعات خوبتون.
ممنون از اطلاعات خوبتون.
دوستان آیا نویز رو پینگ هم تاثیر میذاره؟
من خطم نویزش بالاست ولی پینگ خوبه و تایم اوت ندارم.
خیر تاثیری نداره روی پینگ
صد در صد تاثیر داره
من دیروز snr روی 1.8 بود،پینگ 400
چون سردر ما جعبه تقسیم نداره و همینجوری سر سیم هارو بهم پیچ دادن و رفتن،وقتی بارون بیاد،snr میره حدود 1 یا قطع میشه
خلاصه ما پریدیم روی سردر ! و سیم هارو لخت کردم و از قسمت های تازه اون دوباره وصل کردم،سر سیم هارو با چسب برق عایق کردم،آخر همشون رو کردم تو پلاستیک و چسبوندمش به همون میله،الان که بارون میاد snr همون 15تا 20 هست!
پینگ هم 80 تا 150
تا جایی که من میدونم snr نسبت سیگنال به نویز مسیر مودم تا مرکز مخابراتیه
با یه مثال اونم تجربه خودتون نمیشه گفت که 100 در 100 تاثیر داره
من بارها با snr 25 پینگ گرفتم با اسپید تست،از 50 داشتم تا 90 میلی ثانیه
ولی مشکل شما عجیب و غریب بوده،شما با snr 1.8 به اینترنت وصل بودید؟با snr 4 هم دیدم کسی متصل بوده باشه به اینترنت ولی با 1.8 دیگه اولینبار دارم میبینم
یعنی اگر snr از 6 بپره روی 25 پینگ هم کمتر میشه؟من که شک دارم ،باید کلی بگیم با یه مورد یا دومورد نمیشه قانون کلی گفت
حالا بذارید دوستمون اگر اطلاعات داشتند بگن
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای bilmazlar ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید بگید پینگ با نویز خط ارتباطی داره یا نه؟چون من چیزی در اینترنت دستگیرم نشد
Last edited by محمد7966; 08-06-2016 at 19:24.
خب ؟من بارها با snr 25 پینگ گرفتم با اسپید تست،از 50 داشتم تا 90 میلی ثانیه
منظورتون از وصل بودن بسیار مبهم هست،اگر چراغ های مودم هم روشن باشه میشه گفت به اینترنت وصله و n حالت دیگهولی مشکل شما عجیب و غریب بوده،شما با snr 1.8 به اینترنت وصل بودید؟
بنده و شما و همه ی دوستان با snr 1.8 حدودا، چراغ مودمتون روشن میشه،ولی پینگ بالای500/400 میره و عملا غیر استفاده هست اینترنت.
تقریبا من از snr 3.6 با پینگ 350(حدودا) تونستم از اینترنت استفاده کنم.
اون snr 6 اگر درست یادم باشه حداقل ایده عال هست،لذا اگر 25 بشه فرقی نمیکنه که محسوس باشه
من از اواخر پاییز که بارون زیاد شد،درگیر این نویز و پینگ بودم چون گیم آنلاین میزنم خیلی حساسم و همیشه cmd بازه و داره پینگ میگیره معمولا،4 ماه با همه جور snr سرو کله زدم،دیگه مقاله ها و اطلاعات اینترنتی/تئوری درمورد snr برام قابل قبول نیست!
سلام دوستان،
2 هفته ای هست که اینترنت من به خاطر کیفیت نامناسب خط قطعه! یعنی چراغ ADSL یا در حالت چشمک زن هست و یا خاموش! مسآله رو با شرکت شاتل مطرح کردم. تستای مختلفی انجام دادیم (تعویض مودم، تعویض سیم کشی ها، میکروفیلتر، تست از سر خط و ...) و مشکل حل نشد. در نهایت شاتل کارشناسشو فرستاد تا اونا هم خودشون چک کنن! در نهایت این طور اعلام کردن که مشکل یا از تجهیزات شاتل هست یا از بستر مخابراتی! امروز تماس گرفتن باهام که مشکل از شاتل نیست و این بستر مخابراتیه که مشکل داره! میخواستم ببینم کسی براش این مشکل پیش اومده؟ اگه برم مرکز مخابرات و بگم که نویز خط رو از مرکز تا دم در خونه انجام بدن انجام میدن؟ (چون شاتل میگه شما یه خط جایگزین معرفی کن که اونم 50-50 هستش که این مشکل براش پیس بیاد یا نه)
دوستان علت اینکه اتصال من هر 20 دقیقه قطع و وصل میشه چیه؟ داخل ریز مصرف کلا مدت زمان اتصال یا همین 20 دقیقه هس یا کمتر , کیفیت خطم هم خوب هس الان رو 12 بستن قبلا هم که روی 8 بود همینطوری بود البته دقیقا یک دقیقه بعد یا حتی کمتر باز متصل میشه از زمان اتصال مشخصه ولی خودم که از مودم متوجه نمیشم . عکس جزییات زمان اتصال و کیفیت خطم را گذاشتم لطف کنید راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت چطوره ؟
![]()
مشکلتون چیه؟نوسان snr دارید؟
چند هفته ای که نوسان snr گرفتن بعضی از دوستان،منم یکیشون
من پارس دارم و پارس آنلاینی ها هم بیشترن
ظاهر زیرساختیه
مخابرات هم اگر خش خشی داشته باشه خطتون یا بوق نمی خوره چک میکنه
ببینید نوسان snr دارید یا نه؟اگر دارید بی خیال شید چون مشکل از شما نیست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)