تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 474 از 624 اولاول ... 374424464470471472473474475476477478484524574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان ایستر 10 تومن گرون شد به سلامتی. نظرتون در مورد سما چیه؟ الان 90 تومنه فروشگاه pcshop24.ir داره میفروشه پرداخت در محل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

با دلار 2600 تومنی کاملا طبیعی هست امروز من ایکس ویزن قیمت گرفتم 100 تومن شده اونم مدل 80 تومنیش

داره خودمونی میشه ali_tadvin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آنتن برقی باعث ضعیف شدن تیونر دستگاه دیجیتال میشه؟
    اگه اینطوره که خاموشش کنم بازم باعث ضعیف شدنش میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    حوالی خلیج پارس

پيش فرض

جوابش خیلی خیلی سخت هم نیست اسمش قبلا گفته شده بود که ایستر تو ایران از نظر من واقعا محصولی هست که کیفیتش یه سروگردن بالاتر هست

فقط ما بر اساس بودجه بررسی کردیم یعنی حدود قیمت 100 تومن رو ولی وقتی حرف دستگاه های 500 تومن به بالا میشه اوضاع خیلی فرق میکنه البته عموم مردم بودجه ای در حد 100 تا 120 تومن برای این کار دارن برای همین من هم خودم زیاد دنبال جنس های گرون قمیت تر رو نگرفتم
    اگه هدف از خرید گیرنده دیجیتال صرفا دریافت کانالهای تلویزیونی باشه قطعا گیرنده ایستر T15 در این رده قیمت بهترینه، ولی اگه مدیا پلیر هم برات مهم باشه ایستر بعلت ناتوانی در کدگشایی از صدای AC3 ، بسیاری از فیلمهای باکیفیت را بدون صدا پخش میکنه. ایستر اگه زودتر مدل جدیدی بیرون میداد که این نقیصه هم نداشت خیلی خوب میشد

5. این کاربر از wsxwsx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

آنتن برقی باعث ضعیف شدن تیونر دستگاه دیجیتال میشه؟
    اگه اینطوره که خاموشش کنم بازم باعث ضعیف شدنش میشه؟
    نه منظور من اینه که تیونرت کیفیت خودش رو از دست میده و دیگه گیرندگی لازم رو نداره شما اون بوستر رو حذف کن و مستقیم به دستگاه وصل کن و قدرت آنتن رو روشن کن مشکلت حل میشه

اگه هدف از خرید گیرنده دیجیتال صرفا دریافت کانالهای تلویزیونی باشه قطعا گیرنده ایستر T15 در این رده قیمت بهترینه، ولی اگه مدیا پلیر هم برات مهم باشه ایستر بعلت ناتوانی در کدگشایی از صدای AC3 ، بسیاری از فیلمهای باکیفیت را بدون صدا پخش میکنه. ایستر اگه زودتر مدل جدیدی بیرون میداد که این نقیصه هم نداشت خیلی خوب میشد
    دقیقا تنها ایرادی که میشه بهش گرفت همین هست اگر این مشکل رو هم حل کنن ارزش خریدش بالای 200 هزار هست و خردیش منطقی البته همین الان هم از نظر مدیا پلیربودن هم نسبت به بقیه مدل های تو بازار خیلی خوب هست

7. 3 کاربر از irandvb-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یه سوال شما از چه نوع آنتنی استافده میکنی؟اگه آنتن برقی و یا مرکزی هست احتمالش 99 درصد هست که تیونر شما به مرور زمان ضعیف بشه البته بعضی مواقع استفاده از آنتن قویتر برای یه مدت محدود دیگه راهگشا هست ولی اونم بعد یه مدت دیگه تاثیر نداره
    به شهر و فرستنده هم ربطی نداره اگه هم داشته باشه با یه بار بازگشت به تنظیمات کارخانه درست میشه
    از این آنتن های معمولی بشقابی که قیمتش 2 تومان هست دارم استفاده می کنم ، سیم و تمام اتصالات رو دوباره دقیق چک کردم حتی سر سیم ها رو گفتم شاید شیلد نویز گیر با مغزی سیم اتصالی داره . ولی همه چی درست بود. یه بار ریست فکتوریش می کنم شاید درست شه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    هرکی هر سوالی درباره گیرنده ایــــستر داده بره توی سایت شرکت واردکننده این محصول و از خود واردکننده محصول بپرسه . البته انجـــمن هستش اونجا . سوال ها رو هم خیلی خوب جواب می ده .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از Milad_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

جناب irandvb-t گیرنده سما چطوره بخریم

12. این کاربر از mehdihi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samsung021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با دلار 2600 تومنی کاملا طبیعی هست امروز من ایکس ویزن قیمت گرفتم 100 تومن شده اونم مدل 80 تومنیش
    والا من امروز صبح هم مدل 353 رو توی بازار قیمت کردم هنوز همون 89 تومن بود . این مدل بالاترین مدل و جدیدترین مدل xvision هست . 100 تومن زیاد بهت قیمت دادن .

14. این کاربر از samsung021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_tadvin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نه منظور من اینه که تیونرت کیفیت خودش رو از دست میده و دیگه گیرندگی لازم رو نداره شما اون بوستر رو حذف کن و مستقیم به دستگاه وصل کن و قدرت آنتن رو روشن کن مشکلت حل میشه
    من مشکلی فعلا ندارم این سوالم برای بالا بردن اطلاعات خودم پرسیدم
    ممنون

16. این کاربر از ali_tadvin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •