باسلام خدمت دوستان من یه 50st30سریmسفارش دادم ازدبی برام آوردند راستش امروزدستم رسیده وهنوز بازش نکردم اما میخوام ردش کنم چون میخوام 55اینچ بگیرم اگرکسی ازدوستان قصد داره50st30بگیره pm بده
باسلام خدمت دوستان من یه 50st30سریmسفارش دادم ازدبی برام آوردند راستش امروزدستم رسیده وهنوز بازش نکردم اما میخوام ردش کنم چون میخوام 55اینچ بگیرم اگرکسی ازدوستان قصد داره50st30بگیره pm بده
بالاخره اولین شبکه اچ دی قابل دریافت شد.کافیه گیرنده دیجیتال تلویزیونو مجدد سرچ کنید شبکه بنام R&S دریافت میشه
البته فعلا دمو پخش میکنه!
دوستان عزيز كسي تونسته در حد عالي كاليبره كنه ؟
اگه تونسته مقادير رو بزاره منم انجام بدم
ممنون ميشم
شما VT30 دارید یا ST30 ؟
به هر حال من با 50VT30 به تنظیمات زیر رسیدم و به نظر خودم تو این حالت تصویری زیبا و نسبتاً طبیعی داره :
Wieving Mode : Normal
Contrast : 70 (اگه محیط پرنوره روی 100 بزارید)
Brightness : -10
Colour : 50
Sharpness : 100
Tint : 0
Colour Balance : Cool
Vivide Color : On
Colour Remaster : Auto
Eco Mode : Off
P-NR : Max
Advanced Setting ---> Intelligent Frame Creation : Max
Resoulation Enhancer : Max
دوستان لطفاً تست کنید، نظرتون را بگید.
درود.
سه تا سوال.
65VT30 تو تهران چنده؟سری M هست یا R؟
60VT30 و 55VT30 یا 65ST30 تو تهران پیدا میشه؟
واسه تصاویر سه بعدی سریع(فوتبال و گیم) که چشم آدم اذیت نشه شما چه پیشنهادی دارید؟VT30 یا ST30 یا سینمای الجی که پسیو هست؟
با سپاس.
Last edited by ali.cheguevara; 20-03-2012 at 19:12.
من امروز كانال يابي كردم با تلويزيون جالب بود ١٠ تا كانال اذربايجان باكو پيدا كرد كانالاي ١ تا ٥ ايران پيدا نميكنه
دوستان تاپیک جدید ایجاد کردم برای کلیپ های سه بعدی.میتونین واسه دانلود بهش مراجعه کنید خودم لیچ کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود خدمت همه دوستان. سال نو همگی مبارک. یه خواهش داشتم از دوستانی که ST30 دارن عکس از تی وی در حالت روشن و روی تنظیمات خودشون برام بگیرن. به خصوص کانال های SD از ماهوا..ره و تلویزیون داخلی.و تجربشون رو بگن کلا. منوی مخفی و اینکه کارکرد تلویزیون هم چطوری هست. تا مطمئن بشم دوستان یه موقع ویترینی ننداختن بهمون. ایا میشه صفرش کرد به اسونی؟
Last edited by arash-sat; 21-03-2012 at 16:41.
درودبرشما
اگه باشه حدود 10 تا 12 تومنه
60 و 55 نداره.... 42" و 50" و 65"
"55 st30 داره که حدود 5تومنه ومثلmade in Japan 65vt30
برای دیدن تصاویر 3بعدی عالیه..........
بالاخره اولین led 3d passive پاناسونیک هم به بازار اومد
هر چند در حد پسیو های ال جی نیست ولی برای شروع خوبه
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)