تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 474 از 1421 اولاول ... 374424464470471472473474475476477478484524574974 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه mili.rkvnd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من چند وقتیه مسائل این تاپیک رو دنبال میکنم
    دوستان یجوری میگن دزد که انگار کل دارو ندارشون رو بالا کشیدن!!!

خوب قبلا سرعت ها خیلی بالا بود و الان آوردن پایین ( نسبت به قبل اما نه نسبت به سایر سرویس دهنده ها)
    در اینکه مسولین بی برنامه هستن شکی نیست! مثلا اینجا ایرانه ها!!!!! کدوم مسول و سازمانی رو دیدید که با برنامه پیش بره؟!

اما بیایید یبار هم منصفانه ببینیم قضیه رو

خداییش من با 256 100 سرعت گرفتم و 512 200.. حالا سوالم اینه کدوم سرویس دهنده با این سرعت و قیمت و بصورت نامحدود همچین سرویسایی میده؟!

بحث هم سر این نیست که قبلا چی بوده الان چی شده چون ما کاری از دستمون بر نمیاد، بقول یکی از دوستان تو چند صفحه قبل کلا وضعیت ما به خواب شب مسئولین وصله کاریش هم نمیشه کرد! میشه؟!
    اعتراض هم کردیم و کردن دوستان... اما چی جواب دادن؟!

به هرحال وضعیته که باید باهاش ساخت و بهتره بجای این بچه کوچیکا که وسط بازار میشینن رو زمین و دست و پا میکوبن که به خواستشون برسن یکم خودتون مقایسه کنید و اگه چیزی بهتر و ارزون تر و با شرایط مخابرات گیر آوردید به ما هم خبر بدید...
    چون من چیزی پیدا نکردم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad6947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    بــابـــــل

پيش فرض

من چند وقتیه مسائل این تاپیک رو دنبال میکنم
    دوستان یجوری میگن دزد که انگار کل دارو ندارشون رو بالا کشیدن!!!

خوب قبلا سرعت ها خیلی بالا بود و الان آوردن پایین ( نسبت به قبل اما نه نسبت به سایر سرویس دهنده ها)
    در اینکه مسولین بی برنامه هستن شکی نیست! مثلا اینجا ایرانه ها!!!!! کدوم مسول و سازمانی رو دیدید که با برنامه پیش بره؟!

اما بیایید یبار هم منصفانه ببینیم قضیه رو

خداییش من با 256 100 سرعت گرفتم و 512 200.. حالا سوالم اینه کدوم سرویس دهنده با این سرعت و قیمت و بصورت نامحدود همچین سرویسایی میده؟!

بحث هم سر این نیست که قبلا چی بوده الان چی شده چون ما کاری از دستمون بر نمیاد، بقول یکی از دوستان تو چند صفحه قبل کلا وضعیت ما به خواب شب مسئولین وصله کاریش هم نمیشه کرد! میشه؟!
    اعتراض هم کردیم و کردن دوستان... اما چی جواب دادن؟!

به هرحال وضعیته که باید باهاش ساخت و بهتره بجای این بچه کوچیکا که وسط بازار میشینن رو زمین و دست و پا میکوبن که به خواستشون برسن یکم خودتون مقایسه کنید و اگه چیزی بهتر و ارزون تر و با شرایط مخابرات گیر آوردید به ما هم خبر بدید...
    چون من چیزی پیدا نکردم!!!
    دوست عزیز
    بحث ما اینجاست که مخابرات ادعای بیخودی داره و به تعهداتی که میده عمل نمیکنه
    مثلا میگه کیفیت : تا یک ماهه پیش بالای 30% لاست داشتیم
    میگه سرعت : سرویس های حجمی رو محدود کرده(خلاف قوانین سازمان تنظیم مقررات)
    میگه قیمت: شما اگه بری از شاتل سرویس بگیری 128 با 3 گیگ + سرعت دانلود 350kb/s + دانلود شبانه تا سقف 10 گیگ در ماه رو میده 14 تومن و مخابرات 128 با حجم 4 گیگ + سرعت دانلود 50Kb/s + بدون دانلود شبانه رو داره میده 12 تومن
    اخه این دزدی نیست
    اگر شاتل دزدی کنه یک شرکت خصوصی هست اما مخابرات اکثر بودجش از وزارت ارتباطات تامین میشه

اگه انصاف رو رعایت کنید واقعا مخابرات توی سرویس های حجمی داره دزدی میکنه اون هم از نوع آشکارش!!!!!

در آخر به نظر بنده الان فقط قیمت های طرح نامحدود مخابرات خوبه و بقیه هیچ!!!!

داره خودمونی میشه citrus88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

128 همه جا 4 گیگش 50 هست سرعت
    یا باید همه با هم اعتراض کنن که بعیده ... یا باید نت مخابرات رو نگیرن که بازم بعیده ... چون فعلا طرح هاش از همه شرکت ها سرتره
    مخابراتیا این صفحه ها رو میخونن وگرنه قطع شدن دانلود شبانه ... پایین آوردن سرعت سرورها در شب مثل آپلود باز ... به سختی وارد یوتوب شدن ... دی سی های متعدد ... گذاشتن کمپین های متعدد ... کم و زیاد کردن حجم ها ... تفاوت در سرعت های 128 و 256 و ... گذاشتن بخش پیام های کاربرا و .... چیزی نبود که اونا یک شبه به فکر بیفتن
    اوایل ( مرداد 91 ) سرعت 480 بود حتی تو دانلود شبانه و همه چی اکی بود ( شبی 8 گیگ رو شاخش بود ) بعد از تعریف کردن ها تو این فروم بود که یواش یواش...

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست عزیز
    بحث ما اینجاست که مخابرات ادعای بیخودی داره و به تعهداتی که میده عمل نمیکنه
    مثلا میگه کیفیت : تا یک ماهه پیش بالای 30% لاست داشتیم
    میگه سرعت : سرویس های حجمی رو محدود کرده(خلاف قوانین سازمان تنظیم مقررات)
    میگه قیمت: شما اگه بری از شاتل سرویس بگیری 128 با 3 گیگ + سرعت دانلود 350kb/s + دانلود شبانه تا سقف 10 گیگ در ماه رو میده 14 تومن و مخابرات 128 با حجم 4 گیگ + سرعت دانلود 50Kb/s + بدون دانلود شبانه رو داره میده 12 تومن
    اخه این دزدی نیست
    اگر شاتل دزدی کنه یک شرکت خصوصی هست اما مخابرات اکثر بودجش از وزارت ارتباطات تامین میشه

اگه انصاف رو رعایت کنید واقعا مخابرات توی سرویس های حجمی داره دزدی میکنه اون هم از نوع آشکارش!!!!!

در آخر به نظر بنده الان فقط قیمت های طرح نامحدود مخابرات خوبه و بقیه هیچ!!!!
    اولا خدمت دوستان عرض کنم که مخابرات شرکت خصوصی هست و از هیچجا بودجه براش تامین نمیشه دوما من نمی دونم وقتی سرویس نا محدود به این خوبی هست چرا بچه ها اصرار به گرفتن سرویس حجمی دارن خداییش الان 256 نا محدود 15 تومنه شما اگه روزی 10 ساعت دانلود کنی می تونی 3.5 گیگ دانلود کنید که در ماه میشه چیزی حدود 105 گیگ یعنی شما یه شرکت خصوصی دیگه رو برا من مثال بزنید که با 15 تومن در ماه بتونین 105 گیگ دانلود کنین درسته مخابرات حجمی رو جمع کرد ولی نا محدود رو جاش قرار داده تازه اینم در نظر بگیرید وقتی در طول روز دانلود می کنید تمام سرورهای دانلود روشون فشاری نیست دیگه نیاز نیست 5 هزار تومن بدین اکانت vip از سایت ها بخرید من شخصا الان تمام دانلودم رو از اپلودباز دارم و دیگه اکانت vip نمی خرم
    پس نتیجه می گیریم مخابرات هنوزم به نمیشه گفت دزد نوع سرویس دادنو تغییر داده شب تا صبح سماغ می مکیدین بی خوابی می کشیدین شبانه دانلود می کردین بهتون لطف کرده میگه در طول روز دانلود کنین

5. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

چیز پی ان ها پورتشون بسته شد ؟!

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

128 همه جا 4 گیگش 50 هست سرعت
    یا باید همه با هم اعتراض کنن که بعیده ... یا باید نت مخابرات رو نگیرن که بازم بعیده ... چون فعلا طرح هاش از همه شرکت ها سرتره
    مخابراتیا این صفحه ها رو میخونن وگرنه قطع شدن دانلود شبانه ... پایین آوردن سرعت سرورها در شب مثل آپلود باز ... به سختی وارد یوتوب شدن ... دی سی های متعدد ... گذاشتن کمپین های متعدد ... کم و زیاد کردن حجم ها ... تفاوت در سرعت های 128 و 256 و ... گذاشتن بخش پیام های کاربرا و .... چیزی نبود که اونا یک شبه به فکر بیفتن
    اوایل ( مرداد 91 ) سرعت 480 بود حتی تو دانلود شبانه و همه چی اکی بود ( شبی 8 گیگ رو شاخش بود ) بعد از تعریف کردن ها تو این فروم بود که یواش یواش...
    داداش گلم این تاپیکو جز بچه های همین تاپیک هیچکی نمیخونه فکر کردی مخابراتیها اینقدر بیکارن از خوشیشون بزنن به خودشون زحمت بدن بیان نظر ماارو اینجا که سرو ته 30 نفرم نمیشیم رو بخونن بعد برن رو سرویساشون تغییرات اعمال کنن نه واقعیت اینه که مخابرات داره الان یه ساله اینترنت به مشترک ها میده و تو این یک سال تجربه هاش داره بالاتر میره سخت افزارا رو اپدیت می کنه و از نرم افزار های بروز تری استفاده می کنه مهندساشم بعد یک سال دارن کم کم با امکانات اون نرم افزارایی که باهاش کار می کنن اشنا می شن و اپشن های اون نرم افزار هارو سیخ میدن و این بلاهارو سر ما میارن

داره خودمونی میشه ali1933's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    ........

پيش فرض

من فکرنکنم شرکت های دیگه سرعت حجمی رو اینقد پایین آورده باشن!
    همه ی اونها اتفاقا براین نکته مصر هستند که باافزایش سرعت کاری کنیم
    که میزان ترافیک زود تمام بشه تاملت بیشترازما بخرن!پس این کار مخابرات
    باتوجه به مقررات سازمان تنظیم مقررات غیرقانونیه و1جور دزدی حساب میشه
    1نکته ی دیگه این که مطمئا باشید این سرعت سرویس های نامحدود به هیچ
    عنوانی ثابت نمیمونه ودرآینده ای نزدیک به صورت قانونی در میاد!
    ثابت براین مدعا اینه که وقتی سرعت سرویس حجمی رو اینطور پایین کشیدن
    چه دلیلی داره که سرعت نامحدود سرعتش از حجمی بیشتر باشه؟؟؟1مثال برای تنویر افکار
    شما با متوسط سرعت دانلود 150واون نرم افزاری یکی ازدوستان زحمت کشیدن
    نوشتنش میتونی12.35گیگ دانلود کنی خب که در ماه میشه370 گیگ،حالا مانه رباتیم
    ونه سیستمی فضای داریم که این حجم دانلود کنیم،ولی اگه150 گیگ هم دانلود کنیم
    باید146 گیگ اضافه بخریم(اگه سرویس4گبگ داشته باشیم) که میشه به عبارتی(هرگیگ2000تومن)
    292هزار تومن! پس برای مخابرات حجمی خیلی خیلی بصرفه تره تا نامحدود!
    درآخر هم اینکه، مابیایم بگیم که مخابراتی میان اینجا کامنت های من وامثال مارو میخونن
    به نظرم درست نیست! چون اولا بیکار نیستن برای چنین کاری درثانی اگه بخوان کاری بکنن
    به حرف امثال ما گوش نمیدن که!ثالثا مرض ندارن که برای حالبگیری ما بیان سرویشون خراب کنن
    اون ها هم 1مشت کارمند هستن که سیاست هاشون از بالا تعریفبه اونا ابلاغ میشه!

9. 2 کاربر از ali1933 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad6947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    بــابـــــل

پيش فرض

اولا خدمت دوستان عرض کنم که مخابرات شرکت خصوصی هست و از هیچجا بودجه براش تامین نمیشه دوما من نمی دونم وقتی سرویس نا محدود به این خوبی هست چرا بچه ها اصرار به گرفتن سرویس حجمی دارن خداییش الان 256 نا محدود 15 تومنه شما اگه روزی 10 ساعت دانلود کنی می تونی 3.5 گیگ دانلود کنید که در ماه میشه چیزی حدود 105 گیگ یعنی شما یه شرکت خصوصی دیگه رو برا من مثال بزنید که با 15 تومن در ماه بتونین 105 گیگ دانلود کنین درسته مخابرات حجمی رو جمع کرد ولی نا محدود رو جاش قرار داده تازه اینم در نظر بگیرید وقتی در طول روز دانلود می کنید تمام سرورهای دانلود روشون فشاری نیست دیگه نیاز نیست 5 هزار تومن بدین اکانت vip از سایت ها بخرید من شخصا الان تمام دانلودم رو از اپلودباز دارم و دیگه اکانت vip نمی خرم
    پس نتیجه می گیریم مخابرات هنوزم به نمیشه گفت دزد نوع سرویس دادنو تغییر داده شب تا صبح سماغ می مکیدین بی خوابی می کشیدین شبانه دانلود می کردین بهتون لطف کرده میگه در طول روز دانلود کنین
    دوست عزیز
    اولا
    شرکت مخابرات بیشتر از 51 درصدش هنوز متعلق به دولت هست و کاملا خصوصی نشده در واقع چون کسی که 51 درصد یک شرکت رو داشته باشه میتونه اون شرکت رو کنترول کنه
    ثانیا
    مطمئن باش که سرویس محدود با این سرعت نمیمونه تازه بنده شب ها از ساعت 1 تا 6 صبح 2.5 گیگ دانلود دارم و اگر شما خودت یه حساب سر انگشتی بکنی میفهمی که وقتی سیسم روزی 10 ساعت روشن باشه هزینه برق خیلی بیشتر از شب میاد که تعرفش سه برابر کمتر از قیمت روز محاسبه میشه
    یعنی 5 ساعت با 1/3 قیمت برق =2.5 گیگ دانلود
    و 7 ساعت در طول روز = 2.5 گیگ دانلود
    تازه بنده برای دانلود شبانه نه شب تا صبح سماغ می مکم و نه بی خوابی می کشم
    بلکه با یه برنامه اتوماتیک ساعت 1:15 مودمم رو ریبوت میکنم و ساعت 1:17 هم IDM شروع به دانلود میکنه تا 6 صبح و بعد هم سیستم خاموش میشه% تمام
    در ضمن به نظر شما این نوع سرویس رو تغییر دادن دزدی نیست!؟

داره خودمونی میشه mili.rkvnd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من فکرنکنم شرکت های دیگه سرعت حجمی رو اینقد پایین آورده باشن!
    همه ی اونها اتفاقا براین نکته مصر هستند که باافزایش سرعت کاری کنیم
    که میزان ترافیک زود تمام بشه تاملت بیشترازما بخرن!پس این کار مخابرات
    باتوجه به مقررات سازمان تنظیم مقررات غیرقانونیه و1جور دزدی حساب میشه
    1نکته ی دیگه این که مطمئا باشید این سرعت سرویس های نامحدود به هیچ
    عنوانی ثابت نمیمونه ودرآینده ای نزدیک به صورت قانونی در میاد!
    ثابت براین مدعا اینه که وقتی سرعت سرویس حجمی رو اینطور پایین کشیدن
    چه دلیلی داره که سرعت نامحدود سرعتش از حجمی بیشتر باشه؟؟؟1مثال برای تنویر افکار
    شما با متوسط سرعت دانلود 150واون نرم افزاری یکی ازدوستان زحمت کشیدن
    نوشتنش میتونی12.35گیگ دانلود کنی خب که در ماه میشه370 گیگ،حالا مانه رباتیم
    ونه سیستمی فضای داریم که این حجم دانلود کنیم،ولی اگه150 گیگ هم دانلود کنیم
    باید146 گیگ اضافه بخریم(اگه سرویس4گبگ داشته باشیم) که میشه به عبارتی(هرگیگ2000تومن)
    292هزار تومن! پس برای مخابرات حجمی خیلی خیلی بصرفه تره تا نامحدود!
    درآخر هم اینکه، مابیایم بگیم که مخابراتی میان اینجا کامنت های من وامثال مارو میخونن
    به نظرم درست نیست! چون اولا بیکار نیستن برای چنین کاری درثانی اگه بخوان کاری بکنن
    به حرف امثال ما گوش نمیدن که!ثالثا مرض ندارن که برای حالبگیری ما بیان سرویشون خراب کنن
    اون ها هم 1مشت کارمند هستن که سیاست هاشون از بالا تعریفبه اونا ابلاغ میشه!
    از سرویس دهنده های دیگه اگه منظورتون امثال شاتله!!! که باید بگم راست میگید اما بجاش لیست سیاه هم گذاشتن!
    آسیا تک هم که اصلا راجبش حرف نزنیم بهتره

دوست عزیز افت سرعت اون هم بصورت دوره ای بنظر من واسه مخابرات یچیز عادی... برای من که حدود یکساله از این شرکت سرویس میگیرم این یچیز عادی و ثابت شدس

بعدش هم همونطور که دوستمون گفتن نمیدونم واقعا چرا وقتی نامحدود هست!!! دوستان هنوز قفلن روی حجمی!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام داداش این برنامه Alarm Clock Pro کرکش کار نمیکنه یه کرک خوب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •