در طول روز چه طوره؟ یه پینگ با سرور اروپا ترجیحا آلمان توی روز میشه لطف کنید بگیرید؟
در طول روز چه طوره؟ یه پینگ با سرور اروپا ترجیحا آلمان توی روز میشه لطف کنید بگیرید؟
این از سرور لندن
اینم از سرور مونیخ
و اینم سرور داخلی
ساعت 10 صبح تست گرفتم. تهران- حوالی اریکه ایرانیان
و اینم بگم که نسبت به قبل کمی بدتر شده کیفیت رایتل و قطع و وصل شدناش بیشتر شده.
سلام
به سرورهای آلمانی خودم با پینگ حدود ۱۱۰ - ۱۷۰ در نوسان
و بسیار بسیار روان کار میکنه
بسته پایه یا حرفه ای؟
پینگش خوبه ولی بعضی از سایتهای معمولی اصلا باز نمیشه و گاهی هم همه چیز ناگهان متوقف میشه. پینگ زیر در حالت 4G انجام شده است.
با اصطلاح رایتل دچار سکته های ناگهانی زیادی در هنگام استفاده میشه نمیدونم چرا
Ping date: 22:18 20/01/2016
IP Address: 8.8.8.8
State: UP
Average ping: 161 ms
Packet loss: 5%
Minimum ping: 149 ms
Maximum ping: 182 ms
Std. dev. ping: 1 ms
Estimated hops: 23
Sent from Overlook Fing
در همین لحظه پینگ ایرانسل در حالت 4G بصورت زیر بود
Ping date: 22:16 20/01/2016
IP Address: 8.8.8.8
State: UP
Average ping: 351 ms
Packet loss: 3%
Minimum ping: 236 ms
Maximum ping: 1112 ms
Std. dev. ping: 7 ms
Estimated hops: 27
Sent from Overlook Fing
براساس تجربه طولانی من برای استفاده بهترین کیفیت اینترنت و بدون اشکال بودن در حالت 4G Only ایرانسل است.
Last edited by stere1980; 20-01-2016 at 22:36.
سلام
رایتل کدی نداره که بعد از اتمام بسته اینترنت نره سراغ اعتبار پولی داخل سیم ؟![]()
اولین مرکز فروش محصولات و ارایه خدمات رایتل در استان کردستان افتتاح شد
منبع: روابط عمومي رایتل مرکز فروش محصولات و ارایه خدمات رایتل، جهت رفاه هر چه بیشتر هموطنان، در شهر سنندج افتتاح شد.
اولین مرکز فروش محصولات و ارایه خدمات این اپراتور برای ارایه سرویسهای حضوری و بیواسطه در استان کردستان افتتاح شد.
این گزارش میافزید: این مرکز كه در سنندج، میدان شهرداری، ابتدای خیابان مولوی راه اندازي شده است، تمامی محصولات و سرویسهای رایتل و همچنین خدمات پس از فروش آن را ارایه می نماید و امکان تست تمامی خدمات و اینترنت پرسرعت این اپراتور نیز در این مرکز فراهم است.
فروش انواع سیمکارت رایتل، انواع بسته های اینترنتی، انواع مودم، انواع آنتی ویروس، تعویض سیمکارت، تغییرمالکیت، اصلاح مشخصات، تنظیمات تلفن همراه و فعالسازی سیمکارت در این مرکز امکان پذیر است.
گفتنی است همزمان با افتتاح این مرکز در شهر سنندج، رایتل نسبت به ارایه طرحی تشویقی در این شهر اقدام نموده است.
در این طرح مشترکین فعلی رایتل که در تاریخ 28 دی ماه لغایت 30 دی ماه به مرکز فروش محصولات و ارایه خدمات در شهر سنندج مراجعه کنند میتوانند از بسته های مصرفی اینترنت هدیه برای انواع سیمکارت دایمی، اعتباری و دیتا بهرهمند میشوند.
همچنین مشترکین جدیدی که در این بازه زمانی نسبت به خرید سیمکارت اعتباری از این مرکز اقدام کنند، از 75 درصد تخفیف در قیمت این سیمکارت بهره مند می شوند.
شایان ذکر است این طرح تنها در تاریخ اعلام شده و فقط در مرکز تازه افتتاح شده شهر سنندج قابل اجرا می باشد و به هر فرد حداکثر 2 سیمکارت اعتباری با 75 درصد تخفیف ارایه می گردد.
گفتنی است ساعت کاری مرکز فروش محصولات و ارایه خدمات سنندج نیز در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 تا 20 و در روز پنجشنبه 8 تا 18 می باشد.
بهترین کار اینه که زنگ بزنی به ۲۰۰ ولی تا اونجا که من اطلاع دارم،همچین کدی نداره.
دقیقا منم زنگ زده بودم کاری داشتم باهاشون یارو میگه شما ملک سیم کارتین پ ن پ من اینو دزدیدم یه ساعت الاف کرد من ناراحتش نکردم گفتم تشکر
مگه ایرانسل داره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)