من که دیگه رو هارد نگه نمیدارم دو تا 1 ترا داشتم جفتشون مشکل دار شدن خیلی از اطلاعاتم پکید
دی وی دی به مراتب بهتره
من که دیگه رو هارد نگه نمیدارم دو تا 1 ترا داشتم جفتشون مشکل دار شدن خیلی از اطلاعاتم پکید
دی وی دی به مراتب بهتره
من دیگه هیچی نگه نمی دارم
هر چی دیدم پاک میکنم مگه اینکه خیلی عالی باشه که میریزم تو هارد
خوب اینم یه کاریه ولی آدم به فکره آیندگان و نوه و نتیجه هاش هم باشه دیگه
ولی حق با شماست بعضی چیزا ارزش نگه داشتن نداره بعضی چیزا داره
سلام دوستان عزیز ممنون میشک اگه یه چند تا سایت برای دانلود فیلم با لینک مستقیم معرفی کنید تا دانلود کنم چون دانلودم زیاده روزی 8 گیگ دانلود دارم.![]()
دوستان ببخشید این که مثلا میگین دانلود با ... تا کانکشن و اینا ینی چی ؟ میشه یه توضیحی بدین ؟ ممنون
ببخشید یه سوال داشتم نمیدوستم کجا بپرسم گفتم اینجا بگم، من 256 محدود دارم که سرعتش تا 300 میره، از برنامه اسکایپ زیاد استفاده میکنم و با توجه به سرعت کیفیت تصویر بالاست وتا نیم ساعت ارتباط برقرار میکنم حجمم تموم میشه ، الان چیکار کنم سرعت کمتر بشه؟ چند تا برنامه محدود کننده ی سرعت اینترنت امتحان کردم هیچ کدوم درست کار نکرد! خواهشا اگه میدونید بگین امشب باید وصل بشم
تو تنظیمات skype هم چیزی در این مورد ندیدم
Last edited by saeedsh7j; 12-01-2013 at 18:13.
سایت که زیاده ولی یا باید اکانته پرمیومشون رو بگیری یا اینکه از سرورهای mirror دیگه مثله آپلودباز بگیری که بازم اکانته اون لازمه
خواستی بگو تو پروفایل بدم
خوب اکثر دوستانی که دانلود میکنن با نرم افزارهای مخصوص دانلود مثله idm و ... دانلود دارن
این برنامه ها هم امکانات مختلفی دارن که یکیش همینه که مثلا میتونن به جای اینکه فایل رو معمولی و با یه کانکشن بگیرن، میتونن فایل رو مثلا به 16 قسمت تقسیم کنن و تیکه تیکه بگیرن که سرعت دریافت به مراتب بالاتر میره
مثله این میمونه که تو مسابقه طناب کشی طناب رو یه نفر بکشه یا 16 نفر گردن کلفت هم بیان کمکش![]()
البته من خودم بیشتر از 8 تا کانکشن رو توصیه نمیکنم
همممم
به نظرم بهتره که از تماس تصویری استفاده نکنی و فقط با voice اش استفاده کنی
بعضی وبکم ها هم خودشون امکان تنظیم خروجی تصویر رو دارن
تنظیمات خوده اسکایپ رو هم یه چک کن ببین احتمالا آپشنی برای تنظیم سرعته نت و کنترل کیفیت و سایز تصاویر دریافتی و خروجی باید داشته باشه
الان نصب ندارمش رو این سیستم وگرنه خودم هم یه نگاهی مینداختم
برای محکم کاری اگر دوستان دیگه راهنمایی نتونستن بکنن ببین تاپیکی بریا اسکایپ هست تو انجمن، اونجا بپرسی دوستان میتونن راهنمایی کنن
ممنون.. خود idm به صورت پیشفرض و اتومات با 8 تا کانکشن میگیره یا باید تنظیمش کنیم ؟
نرم افزاری نیست ک سرعته کل اینترنت رو محدود کنه؟
هر دو سه روز باید حجم بگیرم! سرعت خیلی زیاده!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)