من اصلا لپ تاپ ندارم. يعني هنوز نخريدم. ميخوام وايو مدل eb يا f بگيرم.
ولي يه نفر ميگفت سونيها زياد دچار بلو اسكرين ميشن در حالي كه فلاني سه ساله كه دل داره ولي دچار اين مشكل نميشه.
نظر شما چيه؟
من اصلا لپ تاپ ندارم. يعني هنوز نخريدم. ميخوام وايو مدل eb يا f بگيرم.
ولي يه نفر ميگفت سونيها زياد دچار بلو اسكرين ميشن در حالي كه فلاني سه ساله كه دل داره ولي دچار اين مشكل نميشه.
نظر شما چيه؟
درسته. ولی خوب همیشه که سیستم دچار نوسان نمیشه!! و بازم درسته باطری یه جور محافظ هم هست!منم اولا همین کارو می کردم ولی................
با نوسان شدید یا قطعی برق احتمال آسیب رسیدن به بورد دستگاه بالا میره و این موضوع خیلی بیشتر از عمر باتری مهمه
درضمن باتری های جدید که کادمیوم نیستن و شما با هفته ای یه بار خالی کردن اونا میتونید عمرشونو حفظ کنید تازه شنیدم نباید تا آخر خالی بشن توی تاپیک اقدامات و محافظت اولیه هم گفته شده
ولی اون درصدی که به عمر باتری اضافه میشه فکر نمیکنمبیارزه که ریسک صدمه به خود دستگاه گران قیمت برسه
ممنون
ولی به طور کلی استفاده از اون در طولانی مدت باعث از بین رفتن توان باطری و عمر باطری میشه!!
کسایی که واسشون باطری مهمه شاید دلشون نخواد بعد از یک سال 2 ساعت از عمر باطری شون کم بشه!
نه ربطی به مدل نداره. اگه میگن فلان مدل مثلا مشکل داره دلیلش استفاده از رم های غیر استاندارد و بی خود هست.
ممکنه هم از ضعیف بودن قطعات سخت افزاری باشه!
مثلا
کانفیگ های دست کاری شده. استفاده از رم های بدرد نخورد مثل کینگ استون ( که مثل چیز ریخته تو شرکت ها ) . استفاده از هاردهای سرعت پایین و غیر استاندارد. الان بهترین هارد های لپ تاپ در بازار هیتاچی ، فوجیتسو و سی گیت هست!
ویندوز های که با سخت افزار همخونی نداشته باشه. مثلا ایکس پی در مدل های جدید یا 7 در سیتسم های قدیمی.
البته نحوه ی اسمبل کردن هر مدل برند هم با بقیه فرق داره
مثلا یکی میاد از یه هیت سنک برای سی پی یو و GPU استفاده میکنه ، یکی 2 تا هیت سینک.
یکی میاد سیستم خنک کننده رو گردشی یا گازی میکنه که باز تاثیر داره روی کارایی لپ تاپ!!
هر مدلی یه خاصتی داره.
البته الان سونی خیلی بهتر از قبل شده!
یکی از دوستانم یه دونه گرفته ( گفته جزو پر فروش ترین های سونی بود) الانم ازش راضی هست.
پس با خيال راحت برم سمت سوني؟
بله.
به نظر من سونی از دل هم حتی بهتره.
دل تازگیا کل سرمایه اش رو گذاشته رو استایل و قیافه.. سخت افزار هاش ضعیف شدن!!!
سونی الان یه مدل داده به نام EA15FG و یه مدل دیگه هم هست اسمش یادم نیست
هم ارزونه هم مطمعنه!
ok
ولي اروزن نيست.
اتفاقا سوني از همه برندها گرون تره...
آره ولی نسبت به قیمت خودش گفتم ارزونه
الان مدلهای مختلفش بالای 1500 هست ولی انی 1300 فکر کنم باشه و کانفیگش هم عالیه!!
3 .4 تا رنگم داره!!
من سونی خریدم چون فن سونی هستم و سونی همه چیزش برام خوبه
درباره باتری هم گفتم ریسکه که لپتاپ گرون رو فدای باتری 100 تومنی کنیم اونم بعد از چند سال ؟؟؟؟؟
يعني چي؟ يعني لپ تاپي خريدي كه باتريش ضعيف بود؟
دوستان
دقت کنین
شما برق مستقیم رو به لپ تاپ نمیزنین
شارژر لپ تاپ شما خودش کنترل کننده ولتاژ و آمپر رو داره
اون هست که محافظه نه باطری
اگه هم قرار باشه بلایی سر قسمتی بیاد سر شارژر میاد نه سیستم!!!
دلیل اینکه باطری هم بعد از مدتی فرسوده میشه مثل اکسیده شدن بعضی چیزهاست که فضای مفید گرفته میشه و مثل قبل از 100 در 100 استفاده نمیشه
![]()
سلام.
من یک لپ تاپ dell 1558 دارم که حالا بعد چند وقت می خواهم ویندوزش را عوض کنم.
از اول روی خودش windows 7 بود.
در ضمن هیچ سیدی ویندوزی هم ندارد.
ولی یک درایو Recovery دارد نزدیک 8 گیگ
حالا من چه طوری ویندوز را نصب کنم که همون ویندوز ارحینالش بشه.؟؟؟
اطلاعات هاردم که نمی پره؟
سوال مهم تر من اینکه من تو این مدت بایوس را زیاد آپدیت کردم یعنی هرموقع ورژن جدیدی اومده آپدیت کردم.
حالا میخواهم ببینم وقتی ویندوز جدید نصب کنم آپدیت بایوس هم میپره؟؟؟
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)