رام 2.3.5 ایران رو از سام موبایل بگیر. غیر این رام هر رام دیگه ای بریزی برای فارسی سازیش باید روتش کنی.
I9100JPKJ2
رام 2.3.5 ایران رو از سام موبایل بگیر. غیر این رام هر رام دیگه ای بریزی برای فارسی سازیش باید روتش کنی.
I9100JPKJ2
گالکسی اس 2 32 گیگ چنده قیمتش؟
آیا 1100 ارزششو داره بخریم از اونور
دوست عزيز تو تاپيك مشاوره هم گفتم 1320 اينا شده
ارزششو داره چون قيمت گوشي نيس كه بالا رفته اين رياله كه بي ارزش شده
بله دوست عزیز
شما اول برنامه Myphone explorer رو بگیر. بعد باید App مخصوصش رو بگیری که توی Myket هست. بعدش شما وصل می شی به وای فای، اونوقت Appاش رو باز می کنی وصل که شد، تو نرم افزارش از منو اولی connect رو می زنی یا f1 رو. بعد می گرده پیدا می کنه، یه اسم بهش می دی برای موبایلت دیگه تموم
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
آخرین رام رسمی که خود سامی داده نسخه آندرویداش 2.3.5 هست. از اینجا می تونی دانلود کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی یه اس ام اس خنده دار برام میاد چه جوری میتونم نگهش دارم؟؟؟
کثلا توی گوشی های دیگه my folders داشتیم اینجا هم راهی هست؟؟؟
app باید نصب کنم یا؟؟؟
After Google open sourced Ice Cream Sandwich, the developers community over at XDA has been hard at work to bring ICS-based ROMs before updates to ICS officially start arriving on carriers. And here’s one new take on that with the MIUI Fresh ROM for the Samsung Galaxy S II, which supports all of the features of Samsung’s dual-core flagship and is ICS-based.
MIUI Fresh comes with visuals typical for the ROM, so that’s something that you’d better check out and if you like, you can hit the source link for all the instructions about how to flash it. XDA’s adyscorpius has done all the hard work to bring the ROM to its current 2.1 version. As we said, it supports all of Galaxy S II’s features including the 8-megapixel camera and microSD card slot for extending memory.
[/COLOR]چنتا سوال...چجوری رام 2.3.5نصب کنیم؟؟؟اگه اینو نصب کنیم اطلاعات گوشی و برنامه ها ریست میشن؟؟؟مصرف باتری من 24ساعته البته روزی 150-200تا اس میدم بازی هم یه 30-40دقیقه ای بازی میکنم مصرفش طبیعیه؟؟؟
البته گاهی زیر20ساعت تموم میشه
Last edited by mohamad021; 27-01-2012 at 11:23.
رام رو که دانلود کردی odin3 v1.85 رو هم با یک سرچ دانلود کن(کمتر از یک مگ)
.هوم(دکمه وسط) + ولوم بالا + پاور رو بگیر تا بره ریکاوری بعد از اونجا وایپ دیتا فاکتوری ریست کن.
حالا هوم + ولوم پایین + پاور رو بگیر میره توی دانلودینگ مود گوشی رو با کابل به pc وصل کن.ادین رو اجرا کن باید گوشی رو بشناسه .بعد از قسمت pda رام رو که اکسترکت کردی با فرمت .tar انتخاب کن .بعد فقط تیک
auto reboot , reset time روشن باشه.بعدش استارت رو بزن اپدیت میشه.بار اول یک خورده طول میکشه تا بالا بیاد.
نمیدونم چرا وقتی استارت رو میزنم برنامه ارور مایکروسافت رو میده؟؟؟!!!
وقتی گوشی رو توی حالت دانلودینگ وصل میکنی توی ادین قسمت MESSAGE باید ADDED رو بنویسه و نوار بالاییش زرد بشه.
![]()
Last edited by hoha881; 27-01-2012 at 17:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)