فوق دیپلم ها هم روبان قرمز میزنند.
من فوق دیپلم بودم و روبان قرمز داشتم
فوق دیپلم ها هم روبان قرمز میزنند.
من فوق دیپلم بودم و روبان قرمز داشتم
والا ما که هتل مالک بودیم ، همون اول گفتن لیسانسه ها شلوارشون رو بدن باند قرمز بزنن
البته اگه فوق دیپلم ها هم میزدن ، مشکلی نداشتچون کسی نمی اومد که بررسی کنه
![]()
من تهرانم آره میشه ولی فکر کنم باید شهرها یکی باشه در هر حال من شنبه آمارشو کامل می گیرم بهت خبر می دم
راستی یه سوال شما کی فرستادی دفترچه را که 8/1 اومده تاریخ اعزامت؟
mostafaeshghi چه قدر میان دوره بهتون میدن خوش به حالتون! امیدوارم برا ما هم همین طوری باشه و ما رو دو ماه یک بند توی پادگان نگه ندارن. پسرعمه من آموزشی سپاه کرمانشاه بود تو کل دوران آموزشی 4 ساعت بهشون مرخصی دادن.
دوستان من اواسط شهریور دفترچمو فرستادم لیسانسم از تهران، به نظرتون با تجربه ای که دارید کی تاریخ اعزامم می خوره؟ آبان یا دی؟
خیلی برام مهمه
نظرتونا بگید و اینکه خودتون کی فرستادید و کی اعزامتون اومد
سیاست های هر پادگان متفاوت هست
کلا سپاه اینطوری نیست که جز میان دوره مرخصی دیگه ای بده
مثلا پادگانی که من هستم یعنی باغرود میان دوره رو فقط میده و حداکثر 3 تا جمعه + پنجشنبه از ظهر
بقیه رو همیشه توی پادگانند از روز اول
مرخصی توی شهری هم خیلی نمیدن
شهدای کرمانشاه هم مرخصی میدن همون میان دوره و یا یکی دوبار جمعه
ارتش ولی اینطوری نیست و اینم به بودجه یگان ها بر میگرده
دوستان من اواسط شهریور دفترچمو فرستادم لیسانسم از تهران، به نظرتون با تجربه ای که دارید کی تاریخ اعزامم می خوره؟ آبان یا دی؟
خیلی برام مهمه
نظرتونا بگید و اینکه خودتون کی فرستادید و کی اعزامتون اومد
روالی هم کسی خبر داره که مثلا احتمال اینکه کجا بیوفتیم بیشتره مثلا جدیدا اوناییکه از تهرانند بیشتر کجاها افتادند؟
همه نظرتون را بگید حتی اگه مطمئن نیستید
اگه کسی جواب اینا رو میدونه راهنمایی کنه!
کسی نیست جواب بده؟
سلام به بروبچ گل
این هفته نیز گذشت
خلاصه وار بگم این که هم واسه اومدن فرمانده هنگ جدید و هم واسه هفته دفاع مقدس کلا برنامه هامون تحت تاثیر رژه و تمرین و یادگیریش بود که خب بازخوب بودچند باری جلو فرمانده ها رژه رفتیم که نشون میداد تو بین این 9 گروهان ما بهترین گروهان بودیم
مرخصی روزبرگ هم از اول این هفته دادند 10 تا متاهل داریم که روزی 5تاشونو میفرستند یعنی یک روز در میونو بقیه افراد باید یه فرم پر کنند و از ارشد گروهشون اارشد نظافت
و ارشد گروهان امضا و تایید بگیرند اگر فرمانده هم امضا کرد میره مرخصی تا فردا ساعت 6 صبح
در کل تا اینجاشو راضیم و خدا را شکر
انشاءالله به همین منوال تموم میشه
با توجه به مرخصی عید فطر به نظرم بعیده میان دوره بدند اون هم چی میاندوره دقیقا میفته وسط هفته دفاع مقدس! البته فکر کنم اگر منظم و منضبط باشیم بهمون یه مرخصی بدند.
برای هفته دفاع مقدس هم از شانس ما ، پادگان ما شده میزبان رژه مشترک (عنوانشو دقیق یادم نیست) و رژه تو تلویزین نشون میده و خلاصه دم و دستگاهی ....
انشاءالله برا شما از وضعیت ما هم آسونتر و راحتتر باشه
دقیقا به قول دوستمون = سیاست هر پادگان فرق داره و من بهم ثابت شد که حتی سیاست فرمانده های یه گردان هم با هم فرق داره
خلاصه توکل بر خدا
ارادتمندم![]()
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)