تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 474 از 646 اولاول ... 374424464470471472473474475476477478484524574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

ممنون عزیز
    میشه نظرتو بگی که کدوم گوشی بین vsun h9 و هانر 3c 4g رو بگیرم؟
    کاملا دو دلم...
    این مدل هانر رو ندیده بودم الان رفتم دیدم خیلی شاخه...معایبش چیه؟

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون عزیز
    میشه نظرتو بگی که کدوم گوشی بین vsun h9 و هانر 3c 4g رو بگیرم؟
    کاملا دو دلم...
    این مدل هانر رو ندیده بودم الان رفتم دیدم خیلی شاخه...معایبش چیه؟
    دوتا عیب داره:
    1. باتری 2300 آمپری برای صفحه نمایش 5 اینچ کمه...
    وضعیت واسه h9 بدتر باتری 2000 با صفحه نمایش بزرگ 5.5 و فول اچ دی

2. گوشی های هوآوی بدیشون آپدیت دادن ضعیفه ... خب ولی اندروید 4.4 فعلا جدیده ... یعنی میشه گفت تو این قیمت خوبه
    تو این مورد هم معلوم نیست h9 خوب باشه!

از بقیه لحاظ گوشی خوبی هست...
    از نظر دوربین با وجود 8 مگاپیکسل سر تر از 13 اچ9 ـه.

3. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

دوتا عیب داره:
    1. باتری 2300 آمپری برای صفحه نمایش 5 اینچ کمه...
    وضعیت واسه h9 بدتر باتری 2000 با صفحه نمایش بزرگ 5.5 و فول اچ دی

2. گوشی های هوآوی بدیشون آپدیت دادن ضعیفه ... خب ولی اندروید 4.4 فعلا جدیده ... یعنی میشه گفت تو این قیمت خوبه
    تو این مورد هم معلوم نیست h9 خوب باشه!

از بقیه لحاظ گوشی خوبی هست...
    از نظر دوربین با وجود 8 مگاپیکسل سر تر از 13 اچ9 ـه.
    مرسی ..از بیشتر جهات هواوی هانر بهتره ولی انگار بد گیر میاد...باز من یکی دو روز تو خمین دنبالش میگردم اگه پیدا نکردم همون ویسان رو میگیرم
    حالا یه سوال اگه من گوشی ویسان رو از دیجی کالا بگیرم اگه مشکلی داشته باشه باید خودم برم تهران بدم گارانتی یا بفرستم براشون؟

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام.
    یکی از دوستان میخواد یه گوشی بگیره. ازم خواسته که راهنماییش کنم.
    حداکثر بین 600 تا 700 تومن میخواد هزینه کنه.
    خودش رو چند تا مدل مونده بود. مثلا یه مدت انتخاب کرده بود و باز به خاطر یکسری ابهامات و مشکلات که از گوشی بود دوباره پشیمون میشد. الانم همینطوره.
    شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
    به هرحال بهم گفته که تحقیق کنم یه برند خوب از هر نظر بهش معرفی کنم. بین برندهای Samsung و Huawei و حالا به LG هم فکرش بودیم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    Last edited by ALI . R; 18-03-2015 at 18:20.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

عیب های هواوی p7 چیه من برای بعد عید برنامه ریزی کردم بخرم
    برام ساپورت از 3g و 4g و هات اسپات دوربین خوب و مکالمه خوب و شارز باطری و کیفیت نمایشگر مهمه

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

بلاخره گوشی خریدم
    اینقد این دست اون دست کردم...بودجه ام حداکثر 600 تومن بود ولی اخرش 830 تومن دادم huawei g 7 بدون گارانتی خریدم...
    اینم بگم هرچی تو اینترنت بیشتر دنبال گوشی بگردید سخت پسند تر میشید

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سال نو همگی مبارک
    دوستان بین گوشی های زیر کدوم بهتره.
    میخوام حدل الامکان زیر 1 میلیون باشه و کیفیت بدنه خوب و فلزی باشه - صدای اسپیکر قوی باشه- سرعت اجرای برنامه ها بالا بدون وقفه باشه.
    1- Sony z1
    2- Huawei Honor 6
    3- Huawei G7
    در مورد Z1 چند جا خوندم ضد خش نیستش و ال سی دیش حساسه سریع میشکنه و پشتشم شیشه هست امکان شکسته شدنش هست درستته؟؟ یه موقع از دست بیافته نسبت به بقیه ضعیف تره؟؟؟

یه نظر هم در مورد huawei Mate 7 میخواستم بدونم که خیلی تعریفشو شنیدم تو دی جی کالا خوندم خیلی راضی بودن و از نظر ظاهر و کارایی عالیه از نوت4 و پرچمدارا چیزی کم نداره. تو بررسیشم هیچ ایرادی ازش نتونستن بگیرن مخصوصا دوربینش و باطریشم که بهترین باطری تو پرچمداراست و لیتیوم پلیمر هستش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    یه گوشی اندروید در حد 250 چی خوبه؟
    صفحه نمایشش بزرگ باشه
    تمام مسنجرهارو ساپورت کنه
    باطریش سریع خالی نشه
    اهل بازی نیستم
    دوربینشم معمولی باشه قبوله

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سال نو همگی مبارک
    میخوام حدل الامکان زیر 1 میلیون باشه و کیفیت بدنه خوب و فلزی باشه - صدای اسپیکر قوی باشه- سرعت اجرای برنامه ها بالا بدون وقفه باشه.
    1- Sony z1
    2- Huawei Honor 6
    3- Huawei G7
    در مورد Z1 چند جا خوندم ضد خش نیستش و ال سی دیش حساسه سریع میشکنه و پشتشم شیشه هست امکان شکسته شدنش هست درستته؟؟ یه موقع از دست بیافته نسبت به بقیه ضعیف تره؟؟؟

یه نظر هم در مورد huawei Mate 7 میخواستم بدونم که خیلی تعریفشو شنیدم تو دی جی کالا خوندم خیلی راضی بودن و از نظر ظاهر و کارایی عالیه از نوت4 و پرچمدارا چیزی کم نداره. تو بررسیشم هیچ ایرادی ازش نتونستن بگیرن مخصوصا دوربینش و باطریشم که بهترین باطری تو پرچمداراست و لیتیوم پلیمر هستش.
    سلام.بین سه مدل پیشنهادی میتونم بهتون z1 رو پیشنهاد بدم.سخت افزارش قویتر از بقیس...این چیزیم که شما گفتی نمیدونم کجا خوندین که احتمال شکستنش بالاس...البته که احتمال شکستن هر گوشی وجود داره حتی با بدنه تمام فلزی...!!!ولی خوب بخام یه چیزیی بگم اینه که با دوستم از استخر بر میگشتیم به شوخی زدم زیر دستش اینم درست گوشیو محکم نگرفته بود دستش(z1 بدون گارد بدون گارانتی)گوشی با لبه بالای دوربین از طرف گوشه خورد زمین گفتم دیگه حداقل تاچ شیکسته بلندش که کردیم دیدیم گوشی مشکلی نداره اما همون گوشه زدگی پیدا کرده و در حد نیم میلی متر رفته تو..g7 گوشی خوبیه ...ولی سخت افزارش ضعیفه نمی ارزه با این قیمت...میت 7 که دیگه آخرته موبایله اما من به صورت کلی هواوی رو خیلی دوس ندارم_سلیقه ایه)یعنی دلم نمیاد اینقد واسش پول بدم...
    ضمنا صدای اسپیکر z1 شاید اونطور که انتظار داشته باشین قوی نباشه...سرعتشم خوبه
    بنده خیلی با گوشیای هواوی کار نکردم نظر دادن رو میسپرم به دوستان و اساتید...

11. 4 کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

سال نو همگی مبارک
    1- Sony z1
    2- Huawei Honor 6
    3- Huawei G7

sony z از نظر سخت افزاری قویه ولی اسپیکر ضعیفی داره ..دوربینش راضی کننده نیست...من خودم شخصا با قیافش حال نمیکنم...
    mate 7 گوشی خوبیه ولی صفحه نمایشش 6 اینچه که شاید توی جیب و غیره به مشکل بربخوری..ضمنا یه نگاه به قیمتش بنداز ..
    g7 من خودم دارم...با اینکه از دتاشون ارزون تره ...توی امکانات و زیبایی از دوتاشون سرتره ...بدنه تمام فلزی ..اسپیکر عالی...رابط کاربری خیلی خوشگل (android 4.4.4 emiu 3) ...دوربین با کیفیت 13 .. پشتیبانی از 4g , 3g ...سی پی یوش هم درسته 1.2 هست ولی 64 بیتی هست...شما برو یه سرچی کن در مورد cpu های 64 بیتی متوجه میشی..
    من خودم یک هفته ست دارمش همه چی روش نصب کردم بازی سنگینم ریختم اصلا هنگ و لگ نداشت .
    من بهت g7 رو پیشنهاد میکنم

ویرایش:
    راستی huawei g750 هم میتونی بخری ..گوشی خوبیه ..ولی بازم به g 7 نمیرسه.
    Last edited by AhmadReza.; 02-04-2015 at 10:03.

13. این کاربر از AhmadReza. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •